Esimi sevmiyorum ne yapmam lazim?

Asya7889

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
19
5
1
31
Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin

Bu saatten sonra yapacak birsey yok eğer boşanamam diyorsanız. hem sizde bir adım atmamissiniz. belki ufaktan bir sohbet açsanız Guler yüzlü davransaniz oda size karşılık verecek . istemeden evlenip daha sonraları çok seven birini tanıyorum. bellimi olur sizinde öyle olur belki. devamli sevmiyorum derseniz seveceginiz varsa bile gider. olumsuz cümle kurmayin

Bu saatten sonra yapacak birsey yok eğer boşanamam diyorsanız. hem sizde bir adım atmamissiniz. belki ufaktan bir sohbet açsanız Guler yüzlü davransaniz oda size karşılık verecek . istemeden evlenip daha sonraları çok seven birini tanıyorum. bellimi olur sizinde öyle olur belki. devamli sevmiyorum derseniz seveceginiz varsa bile gider. olumsuz cümle kurmayin
haklsiin cok denedim sevmeyi sohbet acmayi ama olmuyor inank

Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin

Hatayı en başta yapmışsınız.
Birine inat evlenir mi insan ya? Hangi devirde yaşıyoruz?

Belli ki aileniz de cahil.

Akraba evliliklerine sıcak bakmıyorum, bir çok nedeni var bunun.
Fakat siz yapmışsınız bir kere, o imzayı atmışsınız, yapacak birşey yok.

Ya eşinizi sevmeyi öğreneceksiniz, ya da eşinizi sevmeyi öğreneceksiniz.
Boşanmak sizin için bir seçim gibi durmuyor şu an, zaten daha 15 günlük evlisiniz.
Keşke hayatınızı bu kadar karmaşa, kaos içerisine sokup bu denli kendinizi yakmasaydınız...

Hatayı en başta yapmışsınız.
Birine inat evlenir mi insan ya? Hangi devirde yaşıyoruz?

Belli ki aileniz de cahil.

Akraba evliliklerine sıcak bakmıyorum, bir çok nedeni var bunun.
Fakat siz yapmışsınız bir kere, o imzayı atmışsınız, yapacak birşey yok.

Ya eşinizi sevmeyi öğreneceksiniz, ya da eşinizi sevmeyi öğreneceksiniz.
Boşanmak sizin için bir seçim gibi durmuyor şu an, zaten daha 15 günlük evlisiniz.
Keşke hayatınızı bu kadar karmaşa, kaos içerisine sokup bu denli kendinizi yakmasaydınız...
Keske ama oldu birkere rabbimin kaderide varmis ne yapaim aglamak bile icimden gelmior

Hatayı en baştan yapmışsınız ama artık evlenmişsiniz bari biraz çabalayın. Hoş sohbet, güler yüz, ilgi, sürprizler vs bunları ilk başta siz yapın ama ondan da beklediğimizi alttan alttan dile getirin. O da sizle ilgilendikçe duygularınız değişmeye başlayabilir. Ben eşimi evlenmeden önce seviyordum ama evlendikten sonra resmen aşık oldum nikahta keramet var misali oldu, darısı başınıza diyeyim başka ne denirki.

Biz kardeş gibi bi arada büyüdüğümüzden bana bu denli yakın evlilik çok acayip geliyo. Kardeşim gibiyken kocam olucak, ay çok fena yaa..

Anneniz de bi alemmiş ne demek antidepresan içiyosun başkası almaz seni. Bende çok içtim o ilaçlardan bi dönem yeşil reçetelisini bile kullandım ama şu an gayet iyiyim.

Evliliğim içinde de kullandım hatta ilk gebeliğimde sakin kalmam için doktorum şu meşhur şuruptan da vermişti. Sizi oyuna getirmişler.

Hiçbi şekilde ayrılamam diyosanız alışmaya bakın madem yoksa daha büyük yanlışlar çıkar bu işten Allah muhafaza.

Ayrıca inat uğruna evlenilmezmiş bakın kendinize ettiniz. Karşı tarafın çok da umrunda olduğunu sanmıyorum

Güzel bi yere tatile gidin bir kaç günlüğüne, evde romantik bir yemek organize edin, sinemaya gidin beraber vs bu tarz olaylar sizi yakınlaştırır.

Back
X