Eşimi önceki gibi istemiyorum nolur bana bir çare kafayı yiyecem

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
Kızlar gecenin bi yarısı ağlayıp aglayıp dururken aklıma geldi sizlere yazmak.
Biz uzun zamandır birbirine kavusmak için gün sayan 2 aşıktık evlendik daha bi kaç aylık evliyiz evliliğin ilk zamanlarıda güzeldi eşimi istiyordum ama cinsel yönden sorun yasıyoduk ( ben vajinismustum - cok şükür 2 aydır yendim ) evlenmeden evvel ve su son 1 aya kadar gayet hersey iyiydi. davranısları vs. de normal eskisi gibi ama blmiyorum ne değişti yada bendemi sorun var eşime karsı cinsel istek duymuyorum heee öpmek sarılmak birlikte uyumak istiyorum ama o boyuta geçmek aklıma bile gelmiyo eşim sürekli istiyo onu kırmamak adına birlikte oluyoruz bazen şstemeyerek oldugu için surat ifademden anlıyor ne kadar gizlesemde.Ben anlayamıyorum hep başkalarının ilişkilerine özeniyormusum gibi geliyor nedeniyse malum sosyal paylasım siteleri var takılıyoruz görüyoruz ister istemez onun dısında en yakınlarımdan kuzenimde yeni evlencek nişanlı o cicim ayları pohpohlanmalar içim gidio eşime sylüyom ne güzel eskiden bizde böyleydik diye tabii onlar daha yeniii nişanlandılar vıçvıçlar. eşim bana kzııyo biz evlendik bundan daha ne güzelliği olsunki birbirimize kavustuk diyo haklı ama ben ne istiyorum bilemiyorum kendime itiraf etmesemde sanırım onun bunun ilişkisiyle kendiminkini kıyaslıyorum bide aşırı duygusal biriyim önemsenmekte istiyorum ama bunlar sürekli olan seyde değil biliyorum ama maddiyat önemli dğil maneviyatlada olan seyler vardır ya eşimden bunu alamıyorum yada ben abartıyorum bi türlü anlayamadım gitti mesela yegenim üniversiteye gidiyo bende gittim gördüm geçirdim ama ne bileyim inek gibi okula git yurda gel modundaydım simdi o anlatıyo ayy söyle yapıyoz böyle yapıyoz fotolarını görüyom diyomki valla ne güzel keyfini cıkar derslerini aksatmadan ben inek gibiymişim ne gezmişim ne tozmusum hep gecen senelerde yapamadıklarımın özlemii oluyor içimde bunları sanırım kafamda büyütüyorum kimselere anlatmadım kıskanıyo sanarlar halbuki kıskanmak değil ben nedense yasayamadıklarımı yasayanları gördükcemi kötü oluyorum yoksa cok fazla seylermi istiyorum bilemiyorum.kızlar ben ne istiyorum kafayı sıyırcam kocamı eskisi gibi sevip sevmediğimi bile bilmiyorum tamam seviyorum özlüyorum ama bi romantik film izlesem yada yakınımda birilerinin güzel anlar paylastıgını görsem içim bi uhaf oluyo eşim beni seviyo biliyorum ama işte sanırım daha fazla seyler istiyorum vekliyorum olmayınca üzülüyorum.ama korkum eşimden bu sebeplerden dolayı uzaklasmak.çunku cevremde eşiyle bi süre sonra ayrılıp baskasına asık olan insanlar var onlardan biri olmak istemem korkum bu acıkcası. ben severek evlendim bi ömür sürsün istiyorum ama yasadıklarım beni korkutuyooo.
bir örnek vereyim size balayına gidemediğimzden bu sene eşime balayı olmasada denize tatile gidelim dedim oda köyüne gitmek bana oraları gezdirmek istediğini söylüyo bende ona köye sonrada gideriz dediğimde biraz münakasa ettik tamam dedim köyüne gideriz ama ben senle başbaşa tatil istiyorum köyde napcaz akrabalar ev ahali kalabalık diyorum beni anlamıyor bu ve buna benzer durumlarda hepten sinirim bozuluyor anlamadım gitti sizce bendemi sorun var ? yoksa cokmu büyütüyorum cvp verirseniz sevinirim
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bende de var benzer durum ama ben sağlık sıkıntıları çekiyorum o yüzden herkese herşeye özeniyorum...
cinsel sorunlarınızın bu anlatııklarınızla lgili olmadığını düşünüyorum geçici bir evredir bence uzun sürerse doktora gitmenizi tavsiye deerim...
bir söz vardır geççmiş geömişte kalmıştır diye...
unutun eski günlerinizi başkalarına özendiiniz zaman halinize şükretmeyi bilin...
kelin merhemi olsa başına sürermiş ama genede yorum yapıp yardımcı olmak istedim bi nebzede olsa :)

bende de var benzer durum ama ben sağlık sıkıntıları çekiyorum o yüzden herkese herşeye özeniyorum...
cinsel sorunlarınızın bu anlatııklarınızla lgili olmadığını düşünüyorum geçici bir evredir bence uzun sürerse doktora gitmenizi tavsiye deerim...
bir söz vardır geççmiş geömişte kalmıştır diye...
unutun eski günlerinizi başkalarına özendiiniz zaman halinize şükretmeyi bilin...
kelin merhemi olsa başına sürermiş ama genede yorum yapıp yardımcı olmak istedim bi nebzede olsa :)

teşekkür ederi arkadasım. cinsel konuda vajinismusu yeni yendğimden belki diye kafamda düşünüyodum ama tam orgazm yasamadıgımızdnmı istemioz bilmem ama cdden bi sogukluk var he sevsin öpsn sarılsın amenna ama diger sekilde ııııı istemiyorumm off yaaaa

Biz uzun zamandır birbirine kavusmak için gün sayan 2 aşıktık evlendik daha bi kaç aylık evliyiz evliliğin ilk zamanlarıda güzeldi eşimi istiyordum ama cinsel yönden sorun yasıyoduk ( ben vajinismustum - cok şükür 2 aydır yendim ) evlenmeden evvel ve su son 1 aya kadar gayet hersey iyiydi. davranısları vs. de normal eskisi gibi ama blmiyorum ne değişti yada bendemi sorun var eşime karsı cinsel istek duymuyorum heee öpmek sarılmak birlikte uyumak istiyorum ama o boyuta geçmek aklıma bile gelmiyo eşim sürekli istiyo onu kırmamak adına birlikte oluyoruz bazen şstemeyerek oldugu için surat ifademden anlıyor ne kadar gizlesemde.Ben anlayamıyorum hep başkalarının ilişkilerine özeniyormusum gibi geliyor nedeniyse malum sosyal paylasım siteleri var takılıyoruz görüyoruz ister istemez onun dısında en yakınlarımdan kuzenimde yeni evlencek nişanlı o cicim ayları pohpohlanmalar içim gidio eşime sylüyom ne güzel eskiden bizde böyleydik diye tabii onlar daha yeniii nişanlandılar vıçvıçlar. eşim bana kzııyo biz evlendik bundan daha ne güzelliği olsunki birbirimize kavustuk diyo haklı ama ben ne istiyorum bilemiyorum kendime itiraf etmesemde sanırım onun bunun ilişkisiyle kendiminkini kıyaslıyorum bide aşırı duygusal biriyim önemsenmekte istiyorum ama bunlar sürekli olan seyde değil biliyorum ama maddiyat önemli dğil maneviyatlada olan seyler vardır ya eşimden bunu alamıyorum yada ben abartıyorum bi türlü anlayamadım gitti mesela yegenim üniversiteye gidiyo bende gittim gördüm geçirdim ama ne bileyim inek gibi okula git yurda gel modundaydım simdi o anlatıyo ayy söyle yapıyoz böyle yapıyoz fotolarını görüyom diyomki valla ne güzel keyfini cıkar derslerini aksatmadan ben inek gibiymişim ne gezmişim ne tozmusum hep gecen senelerde yapamadıklarımın özlemii oluyor içimde bunları sanırım kafamda büyütüyorum kimselere anlatmadım kıskanıyo sanarlar halbuki kıskanmak değil ben nedense yasayamadıklarımı yasayanları gördükcemi kötü oluyorum yoksa cok fazla seylermi istiyorum bilemiyorum.kızlar ben ne istiyorum kafayı sıyırcam kocamı eskisi gibi sevip sevmediğimi bile bilmiyorum tamam seviyorum özlüyorum ama bi romantik film izlesem yada yakınımda birilerinin güzel anlar paylastıgını görsem içim bi uhaf oluyo eşim beni seviyo biliyorum ama işte sanırım daha fazla seyler istiyorum vekliyorum olmayınca üzülüyorum.ama korkum eşimden bu sebeplerden dolayı uzaklasmak.çunku cevremde eşiyle bi süre sonra ayrılıp baskasına asık olan insanlar var onlardan biri olmak istemem korkum bu acıkcası. ben severek evlendim bi ömür sürsün istiyorum ama yasadıklarım beni korkutuyooo.
bir örnek vereyim size balayına gidemediğimzden bu sene eşime balayı olmasada denize tatile gidelim dedim oda köyüne gitmek bana oraları gezdirmek istediğini söylüyo bende ona köye sonrada gideriz dediğimde biraz münakasa ettik tamam dedim köyüne gideriz ama ben senle başbaşa tatil istiyorum köyde napcaz akrabalar ev ahali kalabalık diyorum beni anlamıyor bu ve buna benzer durumlarda hepten sinirim bozuluyor anlamadım gitti sizce bendemi sorun var ? yoksa cokmu büyütüyorum cvp verirseniz sevinirim

ben seni çok iyi anlıyorum:) büyütmek değil ama sadece beklentiler büyük:) misal eşin hep senle basbasa olsa hep seni övse cici laflar sölese :) sırf balayına gidemediniz diye köy yerine balayı planı yapsa :=) sen onu daha çok sewceksin bu adam bnm için neler düşünüyor ya diye ve ister istemez o mutlulukla ilişkiye giriceksin:) sende mutlusun çünkü.... ama eşinin artık evlilik modunda olup oturaklı davranması canım cicim dememeleri balayı gibi romantik plan yerine öve öve bitiremediği belkide çok sıkılcağın köyüne götürmesi bilinç altı seni ondan itiyot ama sadece itiyor sewiosun asLında:) o an bi jest yapsa hemen unutursun tüm herşeyi mutluluklar saçarsın:)
birde o geçirdiğin rahatsızlıkta seni etkiliyor olabilir daha yeni atlatmıssın çünkü :) ayrıca senin geçmişe çok özlemin var ve bunları eşinin anlayıp sana geçmişini yasatmasını istiosun oda yapmayınca kocaman bi hayal kırıklığı :KK43: ee bu durumda da isteksiz bir ilişki oluyor.

eşinle bence oturup açık açık bunları konusmalısın:)

Anladigim kadariyla sende biraz tamahkarlik var...
Yasadigin hayati begenmiyorsun, seni tatmin etmiyor.
Bu da esinle iliskine yansiyor.

Elindekilerle yetinip, senin elinde varolanlarin olmadigi insanlara bakarsan
bir nebze kendini frenlersin
Yoksa doyumsuzlugun siniri yoktur

Ayrica zamani geri getirmek mumkun degil.
yasayamadiklarini simdi esinle yasamaya calis ,
o zaman daha keyifli oldugunu goreceksin ...

biz kadınlar hep erkeklerden çok anlayış ilgi incelik bekleriz ama çoğunda bu yok evlenince daha da bir rahatlıyorlar aslında çoğu bu kafa yapısında bu nedenle çok bunları düşünme evliliğinin geneline bak aranızda saygı sevgi güven varsa eşinle mutlu olmaya huzurlu olmaya çalış.eskiyi şunu bunu unut eşinle sıkıntılarını güzel bir dille konuş herşeyi ince düşünmezsen eşinden fazla beklentiye girmezsen mutlu olursun büyük ihtimalle zamanla isteksizliğinde kalmaz

seni çoook iyi anlıyorum. cinsellik istemiyor değilim ama istiyor da değilim :)) olsa da olur olmasa da modundayım... bu ruh hali tabii yaşadığımız cinselliği de etkiliyor. aynı senin gibi romantizm görmek, iltifatlar duymak istiyorum. eşim başta da sakin,sessiz, çok muhabbeti olmayan biriydi. evlenince daha sıcak oluruz sanmıştım ama öyle olmadı. beni şımartacak hiçbir şey yapmıyor. tavla oynarken bir buket çiçeğine iddiaya giriyorum o derece :)) konu da açtım burada hatta, o zaman vajinismustum, herkes cinsellik dedi başka şey demedi. ben cariye miyim ki gönlüm yokken rol yapayım dedim kimse ikna olmadı :) bir çözüm bulursan mesaj at bana...

ben seni çok iyi anlıyorum:) büyütmek değil ama sadece beklentiler büyük:) misal eşin hep senle basbasa olsa hep seni övse cici laflar sölese :) sırf balayına gidemediniz diye köy yerine balayı planı yapsa :=) sen onu daha çok sewceksin bu adam bnm için neler düşünüyor ya diye ve ister istemez o mutlulukla ilişkiye giriceksin:) sende mutlusun çünkü.... ama eşinin artık evlilik modunda olup oturaklı davranması canım cicim dememeleri balayı gibi romantik plan yerine öve öve bitiremediği belkide çok sıkılcağın köyüne götürmesi bilinç altı seni ondan itiyot ama sadece itiyor sewiosun asLında:) o an bi jest yapsa hemen unutursun tüm herşeyi mutluluklar saçarsın:)
birde o geçirdiğin rahatsızlıkta seni etkiliyor olabilir daha yeni atlatmıssın çünkü :) ayrıca senin geçmişe çok özlemin var ve bunları eşinin anlayıp sana geçmişini yasatmasını istiosun oda yapmayınca kocaman bi hayal kırıklığı :KK43: ee bu durumda da isteksiz bir ilişki oluyor.

eşinle bence oturup açık açık bunları konusmalısın:)

evet ya yağmasada gürler diye bi terim var ya işte onu istiyorum ama olmuyor başbaşa olalım felan diyorum evlendik başbaşayız zaten ki der gibi davranıyo ama maksat romantik ortam yaratmawsı anlamıyokii sanırım bunlarda beni böyle düşünmeye itti.

Anladigim kadariyla sende biraz tamahkarlik var...
Yasadigin hayati begenmiyorsun, seni tatmin etmiyor.
Bu da esinle iliskine yansiyor.

Elindekilerle yetinip, senin elinde varolanlarin olmadigi insanlara bakarsan
bir nebze kendini frenlersin
Yoksa doyumsuzlugun siniri yoktur

Ayrica zamani geri getirmek mumkun degil.
yasayamadiklarini simdi esinle yasamaya calis ,
o zaman daha keyifli oldugunu goreceksin ...

yasadıgım hayatı begenmemezlik değil sadece geçmişte yaşayamadıklarıma özenmek diyelim buna kesinlikle şükürsüz değilim ama ne bileyim bunları hep kafamda düşünüyorum.

oooo arkadasım evlenmıssın adam tabı senınle beraber olmak ıstıcek.tamam ılk sorunun vardı ama bak yenı asmısın ondan sen yapmak ıstemıyon pek cunku cınsellıge alısmamıssın bence tecrubenle esın ne ıstıyo sen ne ıstıyosun esın nelerden hoslanıyo ne ıstıyo buna bak mız mızlanan kız olsa kadının bırı esını etkıler adamın kafası gıder yatak odası cok onemlı evlılıkte bır erkek karısndan yeterı kadar tatmın olmasa dısarıya yonelebılır.bende senın gıbıydım 3 senelık evlıyım 5 .6 ay 1 sene ılıskıye alısmakla gectı cınsellıge.sımdı alıstım ınan esımden ben daha baskınım tabı o calısyo yoruluyo ben daha enerjıgım sorunca o cok memnun benden bana sorunca sen gerı kalıyosun derim:KK1:yanı demek ıstedıgım alısınca gecer emın ol ondan cok ıstersın zamana bırak :KK54:

bıde esın ılk defa koyune goturmek ıstemıs senı ne guzel bende esımın memleketıne bu sene gıttım cok hosuna gıdıyo erkeklerın akrabalarıyla en onemlısı cocuklugunu gecırdıgı yerı gostercek

bıde esın ılk defa koyune goturmek ıstemıs senı ne guzel bende esımın memleketıne bu sene gıttım cok hosuna gıdıyo erkeklerın akrabalarıyla en onemlısı cocuklugunu gecırdıgı yerı gostercek

Ben köyüne gitmeyelim demedimki balayı yapamamıstık gecen sene bu sene balayı yapalım diger sene gideriz dedim yoksa bende eşimi mutlu etmek isterim ve memleketini görmek isterim yanlıs anlasılmasın. ama başbaşa romantik balayı kim istemez ki

ozamn esınle konus askım sorunumuz vardı balayına gıdemedık sımdı bu sorunu astık 2 3 gunlugune olsa kafa dagıtalım .azcık damadran gır hassas noktasından vur cok guzel vakıt gecırecez de.cok ısrar ederse 2.3gun balayına gıdın ordan koye gecın ozamn

Geçmişte yaşayamadıkların için üzülmenin sana hiç bir faydası olmaz ancak
bundan sonrası için hayalinde olanları yaşamaya gayret et..
İstemek hakkın. Mesela balayınız olmamış elbette bu yaz balayı tadında bir tatil istemek
hakkın eşine içinde kaldığını,başkalarına özendiğini anlat.
Bunlar yeni gelin hevesidir, erkek gibi düşünme bayan açısından bak de..
köyüne yine gideriz. Ben seninle balayımı yapamamışken o köy gezisinden nasıl tat alabilirim ki
Bir gün gelsen de sürprizzz aşkım bak ayarladım buraya gidiyoruz balayı için desen nasıl mutlu olurum..
Mutlu olduğumda da mutlu ederim biliyorsun hayatım:KK17:
De... Bak nasıl yumuşuyor, seni anlamaya başlıyor..
Öyle kıyaslamalarla, tartışmalarla, soğuk durmalarla çözüme varamazsın..
Kendini ifade et tatlı tatlı canım..

şu sosyal paylaşım sitesiyle ilgili söyledikleriniz hakkında yazacağım ben...

benim arkadaşlarım da var böyle mıç mıç kocalarıyla,sevgilileriyle fotoğraflarını koyanlar.

adım gibi biliyorum birçoğu mutlu değil,sadece gösteriş,bakın biz ne kadar aşığız vs..

normalde bir ortam olur,hepsi kocalarını çekiştirmeye başlar,ama iş foto eklemeye gelince,ruhum,balım,ölürüm sana yok bilmem ne...

hadi hadi derim ben de,biz sizinn cemaziyül evvelinizi de biliyoruz:)))

bu olay bence görgüsüzlükten başka bir şey değil.

sırf bu yüzden seviyorum ben o siteyi,insanların ne kadar gösteriş budalası olduklarını görmemi sağladı:KK51:

geçmişe takılıp durursan üzülürsün tabi..
hangimiz üzülmeyiz ki..
keşke şunu da yapsaydım, keşke öyle davranmasaydım vs vs...
ama keşkelerin hiçbirimize bi faydası yok..
dün geçmişte kaldı, sen yarına bakacaksın...
geçmiş için üzülmeyi bırakıp, gelecek için planlar yapacaksın..
evlenmişsiniz, eşin tabi ki beraber olmak isticek..
bu keşkelerini yatak odanıza kadar taşıma lütfen...
sağlıklısın, karnın doyuyor, oh misss...
daha çok şükredersen, daha çok zevk alırsın

X