Esimi nasil kendine getiririm

Seni kaybetmekten korkmuyor. Çünkü biliyor ne yapsa gitmeyeceksin. Bunu ona yaşatmalısın. Ha gerçeğe de dönebilir. Göze alamıyorsan her şeyi susup suyuna gideceksin. Ben olsam bana hakaret eden birini boşardım yani.

Merhab kizlar 🩷
Bu aralar benim esim yine zivanadan cikmis bir durumda ve napicagimi bilmiyorum anneme anlatip üzmekde istemiyorum.
Ne yaparsam yapiyim adam beni asaliyor beni ciddiye alip saygi duymuyor onunla ciddi birsey konusdugumda kalkip konusmami taklit ediyor sabah evden cikiyor aksam geliyor ve o sürecte hayatta onu aramam sormam yazmam oda öyle aksam geldimi iki cifte muhabbet ediyim yok birakmadin bi film izliyim uzatma sus süreili terbiyeme saygima öaf ediyor. Surat asiyorum günlerce konusmuyorum düzelmiyor yani napocam ben
Ayrılın düzelmez bu adam

Merhab kizlar 🩷
Bu aralar benim esim yine zivanadan cikmis bir durumda ve napicagimi bilmiyorum anneme anlatip üzmekde istemiyorum.
Ne yaparsam yapiyim adam beni asaliyor beni ciddiye alip saygi duymuyor onunla ciddi birsey konusdugumda kalkip konusmami taklit ediyor sabah evden cikiyor aksam geliyor ve o sürecte hayatta onu aramam sormam yazmam oda öyle aksam geldimi iki cifte muhabbet ediyim yok birakmadin bi film izliyim uzatma sus süreili terbiyeme saygima öaf ediyor. Surat asiyorum günlerce konusmuyorum düzelmiyor yani napocam ben
Sizi sevmiyor. Surat asıp günlerce konusmadıgınızda da seviniyordur ona ödül olmuş. Boşanma düşünceniz yoksa şayet kendinize sosyal alanlar açın kendinize yetmeyi öğrenin. Koca bekleyip oturmayın evde

Al çocuğunu defet adamı da . Kendını bu kadar değersiz hissettirmene neden olan birine ömründen bir gün daha harcama

Back
X