- Konu Sahibi boncuklu_0090
Guzel bir mesleginiz var, cocugun kres yasi gelmek uzere. Ben olsam alir cocugumu giderdim. Duzelse ne olacak, bu hareketlerini unutacak misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılın düzelmez bu adamMerhab kizlar
Bu aralar benim esim yine zivanadan cikmis bir durumda ve napicagimi bilmiyorum anneme anlatip üzmekde istemiyorum.
Ne yaparsam yapiyim adam beni asaliyor beni ciddiye alip saygi duymuyor onunla ciddi birsey konusdugumda kalkip konusmami taklit ediyor sabah evden cikiyor aksam geliyor ve o sürecte hayatta onu aramam sormam yazmam oda öyle aksam geldimi iki cifte muhabbet ediyim yok birakmadin bi film izliyim uzatma sus süreili terbiyeme saygima öaf ediyor. Surat asiyorum günlerce konusmuyorum düzelmiyor yani napocam ben
Sizi sevmiyor. Surat asıp günlerce konusmadıgınızda da seviniyordur ona ödül olmuş. Boşanma düşünceniz yoksa şayet kendinize sosyal alanlar açın kendinize yetmeyi öğrenin. Koca bekleyip oturmayın evdeMerhab kizlar
Bu aralar benim esim yine zivanadan cikmis bir durumda ve napicagimi bilmiyorum anneme anlatip üzmekde istemiyorum.
Ne yaparsam yapiyim adam beni asaliyor beni ciddiye alip saygi duymuyor onunla ciddi birsey konusdugumda kalkip konusmami taklit ediyor sabah evden cikiyor aksam geliyor ve o sürecte hayatta onu aramam sormam yazmam oda öyle aksam geldimi iki cifte muhabbet ediyim yok birakmadin bi film izliyim uzatma sus süreili terbiyeme saygima öaf ediyor. Surat asiyorum günlerce konusmuyorum düzelmiyor yani napocam ben