• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşimi nasıl ikna edebilirim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim çocuk istemiyor. Evleneli 4 ay oldu. Ben çok istiyorum. Sizce nasıl ikna edebilirim?
Canım evlilik başlı başına büyük bir sorumluluk her iki taraf için de. Daha çok yenisiniz 4 ay çok kısa bir süre. Tabi yaşlarınızı bilemiyorum. Naçizane tavsiyem önce evliliğinizi oturtun çünkü evlilik nasıl büyük bir sorumluluksa çocuk bin katı bir sorumluluk. Birini oturtmadan diğerine geçerseniz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aile gibi hissetmek için illa çocuğunuz olmasına gerek yok siz zaten bir ailesiniz. Biraz birbirinize zaman tanıyın, evliliğinizi yaşayın, birbirinizi keşfedin. Eşini de ikna etmek yerine onu anlamaya çalışarak ikinizin de hazır hissettiği bir zamanda bunu düşünün bence. Bunlar benim şahsi fikrim sorduğun için fikir beyan ettim tabiki karar size aittir 🌸

Daha çok yeni evliliğinin biraz oturması gerekir sizinde birbirinize alışmanız lazım.. Bu karar ikinizin ortak alabileceği önemli bir durum bir ömür sorumluluk. Eşinizin hazır olmasını beklemeniz sizin açınızdan cok daha iyi olacaktır

Eşim çocuk istemiyor. Evleneli 4 ay oldu. Ben çok istiyorum. Sizce nasıl ikna edebilirim?
Merhaba herkes in dediği gibi önce evliliğinizi oturtturun ve bence ikna etmeye uğraşmak çok saçma çocuk sahibi olmayı istemek her iki tarafında gönülden istemesi gereken bir süreç bence
ben 6 senelik evliyim 33 yaşındayım 1 senedir deniyoruz. eşim gerçekten bir senedir istiyor çünkü başka türlüsünü ben istemedim çocuk olunca isteyerek aşla yaptık demek lazım bence

Bence eşiniz sizi ikna etmeli. 4 ayda çocuk yapmaya karar vermek nedir? Nasıl emin olabildiniz. Bi durun bakalım gezin eğlenin 1 yıl olsun evliliğiniz biraz otursun. Daha cicim aylarındasınız. Bi görün tanıyın bakalım birbirinizi

Back