Esimi kirdim. Gonlunu nasil alabilirim?

Gunes_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
372
298
23
Gunaydin guzel bayanlar,

Baslikta okudugunuz gibi esimi kirdim. Haksizim. Sinirlerime hakim olamadim. Ilk kez bana cok kirgin. Konussam, ozur dilesemde soguk davraniyor bana. Dun butun gun bir lokma birsey yememis. Halsiz ve yorgundu onuda anliyorum. Esimi cok seviyorum onun icin bir sekilde gonlunu almak istiyorum.

Onerilerinizi bekliyorum :)

özir dilemişsin zaten. ne uzatıyor ki o da..
kendi haline bırak bence bir süre sonra düzelecektir.

Eğer iletişim kurabiliyosanız yüzyüze samimice özür dileyin.. yok olmaz diyosanız güzel bi not yazın veya mesaj her neyse..

Etrafında pervane olun gönlünü alana kadar. Sevdiği yemekleri hazırlayıp eşiniz için süslenin öyle karşılayın akşam.. Neticede eşinizi siz daha iyi tanırsınız.. ona göre bi yol izleyin

eşinizi kırma sebebinizin ne olduğuda durumu toparlama konusunda fikir verecektir size. haksız olduğunuzu bilmeniz ve bunu ona bildirmeniz bence yumuşaması için iyi bir adım olur. çok üstüne gidersen ters tepebilir.haklı olmanın verdiği güçle geri çekilebilir. sakin sessiz durup sizinde bu durumdan duydugunuz üzüntüyü ima edin derim ben

Kızlar Allahaşkına kocalarımız bizi kırdığında hemen bi özürle düzeliyo muyuz? Gönlümüzü almalarını beklemiyo muyuz? Konu sahibi evinizde huzur için adım atmalısınız eşinize epey önemli bi konuda kırmasanız o adam o hale gelmezdi.. yani hatalıydım özür dilerim deyip kenara çekilmekle olmaz gönül alcak bi şeyler de yapmalısınız

ben haksız olunca aksamına cok güzel bi yemek hazırlıyorum yada sinemaya filan bilet ayırtıyorum dışarı çıkıyoruz öpup kokluyorumm şirinlikler filan affettiriyorum kendimi uzatmamak lazım ama cok ciddi bi konuda kırdıysanız ve kafa dinlemek istiyorsa biraz rahat bırakın düzelir ya olur eşler arasında böle şeyler eşinizin huyuna gre davranın

bikac ay once sevgilimle tartismistik, hatali bendim haha. (uygulama ismi soylemem yasak mi bilmiyorum..) flipagram ile hizlandirilmis hareket eden bir video hazirlamistim, altta guzel bir sarki caliyordu (bi daha - levent yuksel miydi tam hatirlayamadim simdi). A4 kagitlarina bisiiler yazmistim, tek tek o kagitlari elime alip ozrumu oyle dilemistim.

hos bi jestti, eglenceli hem. hosuna gitmisti.

aferin sana degişik bir fikir

ben de bir keresinde erkek arkadaşımı haksız yere çok kırmıştım. kucağına oturup yüzüne bakıp bir sürü kez özür diledim, defalarca öptüm, sarıldım. kayıtsız kaldı.

bu kadar özürden sonra konuşmasak da yanında durdum, hiç uzaklaşmadım. en sonunda kırgınlığı geçince kendisi konuşmaya başladı zaten

siz de böyle yapabilirsiniz. tensel temas ve özrü tekrarlamak, mahsunlaşmak çok etkili

Suan tek yaptigim bunlar. Bakalim aksam eve gelince durumlar ne olacak :)

Evet konustuk. Tamam konu kapansin sorun yok dedi ama hala soguk. Cokta ustune gitmek istemiyorum. Hayirlisi olsun bakalim

Aynen! Bende kolay kolay yumasamam yani ondan da beklememk lazim.

Haklisin.. Uzuluyorum onu boyle gormeye aliskin degilim. Aksam icin sinemaya bilet almistik bi kac gun oncesi.. Bakalim nasil gececek

Okudugum an uygulamayi indirdim ve yaptim :) Guzel olmus dedi.. Kendisi calisiyor suanda bir ise yaradimi bilmiyorum

Dun aksami aynen bu sekilde gecirdik. Hissediyorum karsilik vermemek icin kendini tutuyor ama yinede devam etti.. Bugun full gaz devam hihi :)

Bende eşimi sevgiliyken bir konuda kırmıştım ve tüm dillerde seni seviyorum diye yazarak tek tek ardı ardına yolladım sanırım yarım gün sürdü:))))Hemen yumuşamıştı

Evet konustuk. Tamam konu kapansin sorun yok dedi ama hala soguk. Cokta ustune gitmek istemiyorum. Hayirlisi olsun bakalim

konuşup konu kapandıysa yeter ozaman
totosunu daha fazla kaldırma , erkekler cabuk egoları yukseler sonra indiremezsin ,

hatalı bile olsam bir kere özür diler devamını getirmezdim kendım olsam ,
hatta birkere öyle bir olay olmuştu özür bile dilemedim senle konuştum bu yetmezmi dedim ,
benım ego da tavan da herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…