aferin sana degişik bir fikirbikac ay once sevgilimle tartismistik, hatali bendim haha. (uygulama ismi soylemem yasak mi bilmiyorum..) flipagram ile hizlandirilmis hareket eden bir video hazirlamistim, altta guzel bir sarki caliyordu (bi daha - levent yuksel miydi tam hatirlayamadim simdi). A4 kagitlarina bisiiler yazmistim, tek tek o kagitlari elime alip ozrumu oyle dilemistim.
hos bi jestti, eglenceli hem. hosuna gitmisti.
Eğer iletişim kurabiliyosanız yüzyüze samimice özür dileyin.. yok olmaz diyosanız güzel bi not yazın veya mesaj her neyse..
Etrafında pervane olun gönlünü alana kadar. Sevdiği yemekleri hazırlayıp eşiniz için süslenin öyle karşılayın akşam.. Neticede eşinizi siz daha iyi tanırsınız.. ona göre bi yol izleyin
eşinizi kırma sebebinizin ne olduğuda durumu toparlama konusunda fikir verecektir size. haksız olduğunuzu bilmeniz ve bunu ona bildirmeniz bence yumuşaması için iyi bir adım olur. çok üstüne gidersen ters tepebilir.haklı olmanın verdiği güçle geri çekilebilir. sakin sessiz durup sizinde bu durumdan duydugunuz üzüntüyü ima edin derim ben
Kızlar Allahaşkına kocalarımız bizi kırdığında hemen bi özürle düzeliyo muyuz? Gönlümüzü almalarını beklemiyo muyuz? Konu sahibi evinizde huzur için adım atmalısınız eşinize epey önemli bi konuda kırmasanız o adam o hale gelmezdi.. yani hatalıydım özür dilerim deyip kenara çekilmekle olmaz gönül alcak bi şeyler de yapmalısınız
ben haksız olunca aksamına cok güzel bi yemek hazırlıyorum yada sinemaya filan bilet ayırtıyorum dışarı çıkıyoruz öpup kokluyorumm şirinlikler filan affettiriyorum kendimi uzatmamak lazım ama cok ciddi bi konuda kırdıysanız ve kafa dinlemek istiyorsa biraz rahat bırakın düzelir ya olur eşler arasında böle şeyler eşinizin huyuna gre davranın
bikac ay once sevgilimle tartismistik, hatali bendim haha. (uygulama ismi soylemem yasak mi bilmiyorum..) flipagram ile hizlandirilmis hareket eden bir video hazirlamistim, altta guzel bir sarki caliyordu (bi daha - levent yuksel miydi tam hatirlayamadim simdi). A4 kagitlarina bisiiler yazmistim, tek tek o kagitlari elime alip ozrumu oyle dilemistim.
hos bi jestti, eglenceli hem. hosuna gitmisti.
ben de bir keresinde erkek arkadaşımı haksız yere çok kırmıştım. kucağına oturup yüzüne bakıp bir sürü kez özür diledim, defalarca öptüm, sarıldım. kayıtsız kaldı.
bu kadar özürden sonra konuşmasak da yanında durdum, hiç uzaklaşmadım. en sonunda kırgınlığı geçince kendisi konuşmaya başladı zaten
siz de böyle yapabilirsiniz. tensel temas ve özrü tekrarlamak, mahsunlaşmak çok etkili
haha hangi sarkiyi kullandin?Okudugum an uygulamayi indirdim ve yaptim :) Guzel olmus dedi.. Kendisi calisiyor suanda bir ise yaradimi bilmiyorum
Evet konustuk. Tamam konu kapansin sorun yok dedi ama hala soguk. Cokta ustune gitmek istemiyorum. Hayirlisi olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?