- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
Arkadaslar baslıktan anlasılacagı üzere sorunum eşimle yıllar yıllar sonra ömrümüzde ilk defa tatile gitmek istiyoruz sorun su ki ben önceden rezarvasyon yaptırmak istiyorum eşim ise oraya gittikmi arar sorarız mutlaka bos bir otel ve villa bulunur diyor.villa kiralanan yerlere sordum önceden rezarvasyon tavsiye ediyorlar yoksa boş yer kalmazmıs.eşim etrafındaki ailesi ve arkadaslarını örnek alıyor mesala arkadasıda o bölgeye gidiyormus örnegin antalya da bir otel arayıp rezarvasyon yapıp gidiyormus.akrabasıda aynı sekil kaplıca villa kiralamıs öyle bizde bulabiliriz heryer otel kaynıyor diyor.sorun suki ben tesettürlüyüm heryere girememki ben özgürce hasema giymeden güneslenmek havuza girmek istiyorum denize hasemalı girsemde olur.gecen esim ikna olmustu havuzlu villa kiralama konusunda eger o anda kredi kartında para olsaydı hemen rezarvasyon yapıcaktık ama simdi parayı ayarladım bu seferde oraya gittikmi ayarlarız diyor benim için kaplıca olsada yeter diyor zaten ben yüzemiyorun diyor.arkadaslar ben nasıl ikna edicem esimi.sinirlerim cok bozuldu sabah beri aklıma geldikce ağlıyorum.evlenmeden önce havuz deniz her yaz gidiyordum ailemle kaç yıldır mahrum kaldım denizdende havuzdanda.şimdi götürcek bin dereden su getiyor.korkuyorum oralara kadar gidipte denize havuza giremeden güneşlenemeden geri dönececeğim diye.bana lütfen eşimi ikna edebileceğim bir tavsiye verin lütfen?şimdiden yardımlarınız için tesekkürler.