esimi gorumcemle mutfakta yakaladim

Fake siyasi tartışma çıkarmak derdi.Ama keşke biraz zeki olsaydın.Görümcen eşinin yanında başörtü takmak zorunda değil.Din nasıl başörtüsü emrettiyse eş çağırdığında kadına da icap etmeyi emretmiştir.Aynı zamanda dinen Zan da sakıncalıdır.Yani önce bilgilenin sonra konu açın

Bence siz aklınızı üşütmüşsünüz. Kafanızı sıcak tutun.

Evet boşan bacım kesinlikle, zira gerçeksen kii sanmıyorum, ama hani bir ihtimal adama yazııkkk, o aileye, görümceye falan yazık :) Kıpss

Görümceniz başı açık şekilde kardeşinin yanındaydı hemde kahkaha attı oyle mi
ve siz hala o evde duruyorsunuz. Şimdiye boşanmış olmanız lazımdı. Bu hiç kimsenin hazmedebileceği bir durum değil.

Akıl göç....

Milletin kafasını karıştırıyor siyaset din turbandan bahsederek insanların kafasını karistiriyor böyle şeylere inanmayın lütfen öyle birşey olsa da abi kardeş abla kardeş olurlar ablası kardeşinin yanında başını açabilir gulebilir uygunsuz birşey goremedim ben lütfen itimat etmeyin Atatürkumuzun heykelini çarşaf giyip eline değnek alıp vurdular içinden terörist çıktı bir kadın başı kapalıyken Atatürk'e başı açıkken başbakanimiza hakaretler yağdırmisti haberlerde çıkmıştı inanmayın bu oyuna gelmeyin birbirimize düşürmeye çalışıyorlar açıkla kapaliyi muslumunlaklikla türkü birbirine düşürüyorlar aynı askerimizle polisimize yaptıkları gibi aslında hepimizin derdi aynı vatan millet bayrak toprak isteyen müslüman olur veya olmaz beraber güzel yaşamak değilmi önemli olan açtığı konuyla alakası yok maksat siyasetle dini birbirine düşürmek

Konuyu ciddiye alan olduğunu sanmıyorum.
Sabah sabah küçük ergen sıkılmış, gelmiş buralarda oyalanıyor işte. Birazdan bakarlar icabına. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…