eşimi evden atıcam

HayriyeHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
1.219
Puanlar
48
Merhaba kızlar.
Hemen başlayım. Eşiniz erkek ortamında çirkin seviyede kadın şakaları yapsa ve bunu öğrenseniz, mesela siz yanındayken bile arkadaşlarıyla böyle konular açılsa ne tepki verirdiniz? Ben mi abartıyorum?
Şuan aşırı sinirim bozuldu geldiğinde eve almak istemiyorum nereye gidiyorsa gitsin.
Dediği kelime tam olarak şu “şu kızı da bana şey yapıyorlar ben dedim olmaz” ne alakasın yani seni ne yapıyorlar? yemin ederim sinirden telefonu kırıcam. Arkadaşları da çok seviyesiz insanlar bu arada ama engel olamıyorum bir türlü görüşmelerine.

Bu şakaları eşinizin erkek arkadaşlarıyla wp yazışmalarında mı gördünüz ?

Şey yapıyorlar vs derken ne demek istiyor bu tek hücreli ilkel xy kromozomu éşiniz
ya gerçekten böyle biri değildi. Son 3 aydır yeni bir işe girdi ve yeni bir çevre edindi. Çok rahatsız oluyorum zaten o insanlardan. Nasıl böyle bir şey dedi inanamıyorum. Şok geçirdim

Bu şakaları eşinizin erkek arkadaşlarıyla wp yazışmalarında mı gördünüz ?
Hayır beni aradığında duydum arkadan, o ne dedim ve kendi ağzıyla söyledi. Yüzüne kapattım zaten

Ya ben şuana kadar böyle bir şeye hiç şahit olmadım. Ortak arkadaşlarımız da var hiç böyle şeyler yaptığı olmadı. O yüzden zaten aşırı şaşırdım. Şuan sadece aşırı sinirliyim ve benim için kabul edilemez bir şey

Ay ne demek yani. Bunu nasıl size bu rahatlıkla söyleyebiliyor eşiniz

ya gerçekten böyle biri değildi. Son 3 aydır yeni bir işe girdi ve yeni bir çevre edindi. Çok rahatsız oluyorum zaten o insanlardan. Nasıl böyle bir şey dedi inanamıyorum. Şok geçirdim
Demek ki eşiniz uygun ortam ve kişilerle gayet de yoldan çıkıp gayet iğrenç muhabbetlere girebilecek birisi .sadece size bu tarafını hiç göstermemiş iyi saklamış. Asıl soru tüm bunlar sizi ondan tamamen soğutup artık ex eşiniz mertebesine eriştirir mi

Şuan ne düşünüceğimi bile bilmiyorum. Bir insan eğer gerçekten böyleyse nasıl 6 yıldır hiç görmem. Ben kolay kolay böyle şeylerin altında kalıcak biri değilim. Şuana kadarki en büyük kavgamızı ediceğimiz kesin

Ay bilmiyorum eşiniz normalde nasıl birisi?
Çok sakin biri, kavga tartışma pek olmaz, sevgisini göstermekten çekinmez. Ama böyle bir tarafı olduğunu şuan gördüm ve berbat hissediyorum. Aşırı kırıldım nasıl bana bunu der

Normalini anormalini bilmem lakin edilecek laf var edilmeyecek laf var, hatta düşünulmeyecek şeyler var. Demek ki düşünüp konuşuyor, sadece gostermiyormus, ortamını bulunca ne varsa sergilemiş
bir de 1 hafta kadar önce bahsettiğim arkadaşına birinin fotoğrafını attığını gördüm. Bana onun sevdiği kız şeklinde bir açıklama yaptı. O da şüpheli geliyor şuan gözüme

Bu arada gerçekten zor bir durum yani büyük bir hayal kırıklığı oluşturan bir şey. İyi bir ayar verin ve izleyin derim neler yapacak ve doğru şekilde davranmaya gönlü varsa zaten bir daha tekrarlamaz ama yok içinde varsa bir bozukluk umursamaz aksine abarttığınızı düşünüp manipüle eder .Bu tür şeyler basit gibi görünür ama ilişki dinamiğini tamamen yok edebilir

`