• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime uyguladığım zayıflama programım

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
merhaba kızlar eşim zayıflamak istedi bunun üzerine ona zayıflama programı hazırladım sizlerlede paylaşmak istedim :ssz:

ilk önce sabah aç karnına yarım bardak suda 7-8 yaprak maydonoz ve biraz limon suyunu blenderdan geçirip içiriyorum vücuttaki toksinleri atmaya yardımcı oluyomuş

SABAH: 1 adet haşlanmış yumurta - 1 adet domates - 1 adet salatalık - kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve kaşar peynir -bi kaç tane siyah zeytin - 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz açık çay

ÖĞLEN: yağsız ve çok az tuzlu sebze yemeği -yağsız ve çok az tuzlu mercimek çorbası - haşlanmış patates - salata (yağsız limonlu ve çok az tuzlu) bazı günlerde yağsız teflon tavada pişirilmiş tavuk - 1 dilim kepek ekmeği

ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve

AKŞAM: akşamda öğlende hazırladıklarımdan veriyorum ama bazende sadece salata yiyo

yatmadan öncede 45 dk. koşu bandında 6 km koşuyo karın-göğüs-mide ve kol kaslarını çalıştırıcak sporlar yaptırıyorum

22 nisan başladık bu programa gelişmeleri yazarım sizlere

Back