E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezdeke öğren iyice, oryantal öğren..Geldiğinde oturttur bir koltuğa seksü bir kıyafetle oryantal yap kaydirigubbakcemile2
İçerik olarak uygun düşmesi için hangi sebepten sürpriz yapmak isteyon ki onu bilirsek sanırım duruma uygun sürprizler düşünebilirizsengözlerimebaksanab
canım hani böyle eve girdiğinde girdiği yerlere eşyalara filan notlar yazsan sonunda sana ulaşsa bi kaç ufak hediye koysan sonra pasta filan yapsan ne bilim işte
çok mu klasik oldu:sm_confused:
cok tesekkür ederim.canım daha önce kıyafetini cıkardı yere ve cebine koymustum notlar ama değerlendireceğim :1hug:a.s.
Mezdeke öğren iyice, oryantal öğren..Geldiğinde oturttur bir koltuğa seksü bir kıyafetle oryantal yap kaydirigubbakcemile2
anladım canımdeğişik olsun istiyosun haklısında
mesala ben gene abartarak yazim mesala çocuklarınız var mı bilmiyorum
ama yoksa maddi durumunu sarsmıcak bi şekilde tabi bi otel de bi oda tutun
cumartesiyi pazara bağlayan gece tabi izin günü nasılsa yani
odayı mumlarla süsleyin ve onun orya gelmesini sağlayın filan
canım sen bana bakma ben uçtum ii cee yazmaya başladım aklıma makul bi fikir gelirse
yazarım![]()
canım güzelde esimin görevi nedeniyle bi ilçede oturuyorum ve bi tane otel var ve hemen hemen herkes esimi tanıyo yani böle bişe imkansız.çocugum yok daha
Ya benim aklıma hep munzur şeyler geliyor yaa :jeyyar:
Küvet var mı sizin evde :jeyyar: gerçi belki bunu yapmışsındır sırnaşık şey
Ya benim aklıma hep munzur şeyler geliyor yaa :jeyyar:
Küvet var mı sizin evde :jeyyar: gerçi belki bunu yapmışsındır sırnaşık şey
canım benim küvet yok maaleseffffffff