• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime ne hediye alabilirim

çok saçma bence böyle hediye mi olur yahu kendini mi hadiye ediyosun yani ben erkek olsam hiç romantik gelmezdi baan bu hediye:27:

ben erkek olsam, ve boyle bi hediyenin karsisinda cildirirdim. bir dusun karsimdaki kendini bana veriyo ustelik ne yaparsam yapayim hic bisiye karismicak:52:
walla seni bilemem ama ben kafayi yerdim herhalde..... esiminde begeneceginden eminim

ayrica bence bu romantik bi hediye degil.... vahsiiiii bir hediye:52::52:

@ Evrenim,
Yurddisinda hangi ulkede kaliyorsun canim,
Bende cok begendimde belki siparis edebilirim :)

ben danimarkada kaliyorum, buda danimarka sayfasinda. sana sayfasini vereyim diyecem ama bilemiyorum ki danimarkadan trye gelirmi???? yaaa yapabilecegim bisi varsa yardim etmek isterim canim...

Ben Holllandada yasiyorum.
Aslinda kalin kurdeleden kendimizde yapamazmiyizki.
Detayli resmini cekip eklesen buraya olmazmii?:77:

kendimizde kalin kurdeladan yapabiliriz sanirim ama bunun baglama sekli biraz farkli.. arkadan boyle $Unavngivet.webp $683cf4ec65016e8ee0175b4ae3bac79a.webp

bu arada bu sarisin kiz ben degilim:1::1::1:

Ay valla, cok super bir hediye sekli,
Adamin kalbini orta yerden vurur bu valla.
Bir ara bunu yapmayi deniycem.
Insallah beceririm:69:

:1::1: ozur kizlar boyle bi resim koydum, umarim coluk cocuk bakmaz:1::1: ama gercektende cok sexsiiiiiiiiii.

kalin bir kurdela alip + sekilde yapip ve sadece gogus kismini kalin olsun alt tarafida ince bi sekilde yapabilirsiniz. sonrada onu ustunuse hediye paketler gibi paketleyin superr olurrr

Son düzenleme:
kizlar sonunda buyuk gun geldi ve malesef bittide:43:
iki haftaligina gittim ve geldim. hediyelerim suprizlerimide yaptim.
durun anlatayim kisaca....
ilk hediyem kahve isiticiydi -esim kahveyi cok ictigi icin ve pc basindada hep oldugu icin cok begendi..
sonra bereyi verdim
ve gecede o seksi seyi giydim (kirmizi kurdele) inanilmaz bayildi -tavsiye edilir!!!:34:
ve gidecegim gun supriz yumurtalardan yaptigim o supriz yazilari onun odasina sakladim ve ben trden dondugumde iki gun sonra buldu.
ve cok sasirdi cok begendi:49:

aaah onu cok seviyorum canim kocammm yaaaa ayrilmak cok zordu:14:

Kızlar,
Eşlerimize hediye ararken zarif ve uygun fiyatlı bir alternatifimiz daha var. Sizin de aklınzıda bulunsun istedim.
SWAROVSKİ Crystalline ORIJINAL KUTULU HEDİYELİK KALEM 50 TL - Sıradışı Ürünler sahibinden.com'da - 130949173
Bu linke bakarsanız, bu da bence sürekli kullanılabilir, hem şık hem de ağır bir hediye.
Aklınızda olsun:)

kizlar sonunda buyuk gun geldi ve malesef bittide:43:
iki haftaligina gittim ve geldim. hediyelerim suprizlerimide yaptim.
durun anlatayim kisaca....
ilk hediyem kahve isiticiydi -esim kahveyi cok ictigi icin ve pc basindada hep oldugu icin cok begendi..
sonra bereyi verdim
ve gecede o seksi seyi giydim (kirmizi kurdele) inanilmaz bayildi -tavsiye edilir!!!:34:
ve gidecegim gun supriz yumurtalardan yaptigim o supriz yazilari onun odasina sakladim ve ben trden dondugumde iki gun sonra buldu.
ve cok sasirdi cok begendi:49:

aaah onu cok seviyorum canim kocammm yaaaa ayrilmak cok zordu:14:

Eşinize kendiniz süpriz kutu yapabilirsiniz şuanda bende yapıyorum çok uğraştırıcı ama manevi değeri olan bir hediye hem de ucuz :)

Back
X