- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Naneli sakız çiğnemek rahatlatır sızı deneyin isterseniz saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır super mide bulantıları geçiriyorum hatta bir günde 3-4 kere oluyor. Öyleki artik canım acıyor. Kilo bile verdim. Son zamanlarda şunu farkettim. Esimin kokusu falan eskiden rahatsz etmezdi. Koku derken ten kokusundan bahsediyorum. Parfümünü söylemiyorum bile. Dün sigara içmiş ağzı kokuyordu. Ağzın sigara kokuyo dedim gitti dişini fırçaladı. Bu sefer de macun kokusu beni benden aldı. Eşim bana cok kokar oldu. Eli kolu ağzı teni. Tiksinmeye başladım eşimden. Ne yapcam nasıl yapcm bilmiyorm. Bazen uzak oturuyorm uzak yatıyorm ne oldu diyo. Hiic biraz midem rahatsz oldu diyorum ama yalan da değil yani. Eşimi kırmadan bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi biraz takıntılı biri.
Bende 12.haftadayım ama yok geçmiyor geçmiyor. Umarım geçer ne diyeyim3aydan sonra gecermi acabaaa bende 12. Haftaya yeni girdim ama hala cok kotuyum
Tek care gecmesni beklemek. artik sabrim kalmadiBende 12.haftadayım ama yok geçmiyor geçmiyor. Umarım geçer ne diyeyim
Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır super mide bulantıları geçiriyorum hatta bir günde 3-4 kere oluyor. Öyleki artik canım acıyor. Kilo bile verdim. Son zamanlarda şunu farkettim. Esimin kokusu falan eskiden rahatsz etmezdi. Koku derken ten kokusundan bahsediyorum. Parfümünü söylemiyorum bile. Dün sigara içmiş ağzı kokuyordu. Ağzın sigara kokuyo dedim gitti dişini fırçaladı. Bu sefer de macun kokusu beni benden aldı. Eşim bana cok kokar oldu. Eli kolu ağzı teni. Tiksinmeye başladım eşimden. Ne yapcam nasıl yapcm bilmiyorm. Bazen uzak oturuyorm uzak yatıyorm ne oldu diyo. Hiic biraz midem rahatsz oldu diyorum ama yalan da değil yani. Eşimi kırmadan bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi biraz takıntılı biri.
Mecbur sabır gostercz. Baska çaresi yokki sipa bi doğsun da göstercem ona. O butlarini ısırayım da ağzımın tadı yerine gelsinTek care gecmesni beklemek. artik sabrim kalmadi
Bende aynisini diyorum :) durmadan rahatsiz edicem onu surekli opuceemm :)Mecbur sabır gostercz. Baska çaresi yokki sipa bi doğsun da göstercem ona. O butlarini ısırayım da ağzımın tadı yerine gelsin
Ben nevresimin rengine bakınca bile midem bulanıyordu o dönemde takılacak birşey yok ki bunda herkes yaşıyor, eşiniz de anlayacaktır. Durumu özetleyen bilimsel bir yazı falan okuyun ona isterseniz. Ben eşimin kokusundan rahatsız olduğumda kırk kere özür dileyerek ona söylüyordum, o da bildiği için rahatsız etmiyordu sağ olsunMerhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır super mide bulantıları geçiriyorum hatta bir günde 3-4 kere oluyor. Öyleki artik canım acıyor. Kilo bile verdim. Son zamanlarda şunu farkettim. Esimin kokusu falan eskiden rahatsz etmezdi. Koku derken ten kokusundan bahsediyorum. Parfümünü söylemiyorum bile. Dün sigara içmiş ağzı kokuyordu. Ağzın sigara kokuyo dedim gitti dişini fırçaladı. Bu sefer de macun kokusu beni benden aldı. Eşim bana cok kokar oldu. Eli kolu ağzı teni. Tiksinmeye başladım eşimden. Ne yapcam nasıl yapcm bilmiyorm. Bazen uzak oturuyorm uzak yatıyorm ne oldu diyo. Hiic biraz midem rahatsz oldu diyorum ama yalan da değil yani. Eşimi kırmadan bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi biraz takıntılı biri.
Cok şükür 12 haftalık olduk. Biraz daha rahatım. Ama bazen arada eşim sigara kullandığından olsa gerek ağzı kötü kokuyo mecbur midem bulaniyo onu lavaboya yolluyorum. Baska kokuları hissedip midemin bulandığını görünce kendiliğinden dikkat etmeye başladı. Cok sukur biraz daha rahatımBen nevresimin rengine bakınca bile midem bulanıyordu o dönemde takılacak birşey yok ki bunda herkes yaşıyor, eşiniz de anlayacaktır. Durumu özetleyen bilimsel bir yazı falan okuyun ona isterseniz. Ben eşimin kokusundan rahatsız olduğumda kırk kere özür dileyerek ona söylüyordum, o da bildiği için rahatsız etmiyordu sağ olsun
İyi bari çok şükür bir aya tamamen geçer inşaallah bulantılarınız, iştahınız da açılır. Allah ım çok kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsinCok şükür 12 haftalık olduk. Biraz daha rahatım. Ama bazen arada eşim sigara kullandığından olsa gerek ağzı kötü kokuyo mecbur midem bulaniyo onu lavaboya yolluyorum. Baska kokuları hissedip midemin bulandığını görünce kendiliğinden dikkat etmeye başladı. Cok sukur biraz daha rahatım
Amiiiin allah razı olsun sagolun.İyi bari çok şükür bir aya tamamen geçer inşaallah bulantılarınız, iştahınız da açılır. Allah ım çok kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin
Geçecek bu dönem bence hiç söyleyip kırma eşini.. hassas bir dönem de çaktırmadan uzak dur ..Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır super mide bulantıları geçiriyorum hatta bir günde 3-4 kere oluyor. Öyleki artik canım acıyor. Kilo bile verdim. Son zamanlarda şunu farkettim. Esimin kokusu falan eskiden rahatsz etmezdi. Koku derken ten kokusundan bahsediyorum. Parfümünü söylemiyorum bile. Dün sigara içmiş ağzı kokuyordu. Ağzın sigara kokuyo dedim gitti dişini fırçaladı. Bu sefer de macun kokusu beni benden aldı. Eşim bana cok kokar oldu. Eli kolu ağzı teni. Tiksinmeye başladım eşimden. Ne yapcam nasıl yapcm bilmiyorm. Bazen uzak oturuyorm uzak yatıyorm ne oldu diyo. Hiic biraz midem rahatsz oldu diyorum ama yalan da değil yani. Eşimi kırmadan bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi biraz takıntılı biri.
Ben uzak dursam herif uzak durmuyor. Sarılıyor falan yüzüm eksiyo noldu diyo bisey yok canım bi an midem kabardı diyorum heeee diyo gidiyo dişini fircaliyor üstünü değiştiriyo. Bir kac kere kokudan mide bulantısı yasadigimi görünce dikkat ediyor cok şükür. Ama farketmiyor değilim O da ne zaman bitecek diye düşünüyorGeçecek bu dönem bence hiç söyleyip kırma eşini.. hassas bir dönem de çaktırmadan uzak dur ..
Benim esimde oyle bence. Bu bulantilar ne zaman gecicek diye gozumun icine bakiyo :)Ben uzak dursam herif uzak durmuyor. Sarılıyor falan yüzüm eksiyo noldu diyo bisey yok canım bi an midem kabardı diyorum heeee diyo gidiyo dişini fircaliyor üstünü değiştiriyo. Bir kac kere kokudan mide bulantısı yasadigimi görünce dikkat ediyor cok şükür. Ama farketmiyor değilim O da ne zaman bitecek diye düşünüyor