- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Malesef öyle ya. Ama ben uzak durdukça o da baska bisey var zannediyor. Kırmak istemedigimden soyleyemiyorm daValla yıkansada paklansada yine size kokuyo gelecek..o yüzden bence söyleyip kalbini boşuna kırmayın
Ne zaman geçer peki. Beni gercekten cok yoruyorSöylemeyin siz de bu durumlar geçici .
geçici bir durum için kalp kırmaya gerek yok madem takıntılı biri sonra sıkıntı olabilir
Öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişini kucağına da alırsın....Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır super mide bulantıları geçiriyorum hatta bir günde 3-4 kere oluyor. Öyleki artik canım acıyor. Kilo bile verdim. Son zamanlarda şunu farkettim. Esimin kokusu falan eskiden rahatsz etmezdi. Koku derken ten kokusundan bahsediyorum. Parfümünü söylemiyorum bile. Dün sigara içmiş ağzı kokuyordu. Ağzın sigara kokuyo dedim gitti dişini fırçaladı. Bu sefer de macun kokusu beni benden aldı. Eşim bana cok kokar oldu. Eli kolu ağzı teni. Tiksinmeye başladım eşimden. Ne yapcam nasıl yapcm bilmiyorm. Bazen uzak oturuyorm uzak yatıyorm ne oldu diyo. Hiic biraz midem rahatsz oldu diyorum ama yalan da değil yani. Eşimi kırmadan bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi biraz takıntılı biri.
Haftan ilerleyince hafifleyecek cnm merak etme biraz sabret..Malesef öyle ya. Ama ben uzak durdukça o da baska bisey var zannediyor. Kırmak istemedigimden soyleyemiyorm da
Insallah canim. Ya sabırHaftan ilerleyince hafifleyecek cnm merak etme biraz sabret..
Ahh hic sorma. Dün gece eşim tavuk kızartmış salata yapmış tatlı yemiş falan. Sabah mutfağa bir girdim tavuk bir yerden kokuyo salataya soğan koymuş o bir yandan şekerpare disarda kalmış o bir yandan. El bir yandan sen bir yandanBana tüm ev fare ölüsü kokuyorsu maalesef 3. Ayima kadar surdu öğüre öğüre gecirdim 3 ayı.
Anne olmak boyle bisey iste Rabbim saglikli dogum nasip etsin size insallahAhh hic sorma. Dün gece eşim tavuk kızartmış salata yapmış tatlı yemiş falan. Sabah mutfağa bir girdim tavuk bir yerden kokuyo salataya soğan koymuş o bir yandan şekerpare disarda kalmış o bir yandan. El bir yandan sen bir yandankendimi lavaboda buldum
Cok teşekkürler allah razı olsun. Benim ilk gebeliğim. Normalde etrafimda gebe gördüğümde karnı şişiyor ara sıra midesi bulanıyor başı dönüyor zaman geçiyor çocuğu dünyaya getiriyor diyordum da bu kadar zor olduğunu bilmiyordumAnne olmak boyle bisey iste Rabbim saglikli dogum nasip etsin size insallah
InsallahhhAhh o gecmeyen mide bulantilaribana da yatak kokuyor mutfak kokuyor cok kötü bi durum insallah bi an önce gecer
Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır super mide bulantıları geçiriyorum hatta bir günde 3-4 kere oluyor. Öyleki artik canım acıyor. Kilo bile verdim. Son zamanlarda şunu farkettim. Esimin kokusu falan eskiden rahatsz etmezdi. Koku derken ten kokusundan bahsediyorum. Parfümünü söylemiyorum bile. Dün sigara içmiş ağzı kokuyordu. Ağzın sigara kokuyo dedim gitti dişini fırçaladı. Bu sefer de macun kokusu beni benden aldı. Eşim bana cok kokar oldu. Eli kolu ağzı teni. Tiksinmeye başladım eşimden. Ne yapcam nasıl yapcm bilmiyorm. Bazen uzak oturuyorm uzak yatıyorm ne oldu diyo. Hiic biraz midem rahatsz oldu diyorum ama yalan da değil yani. Eşimi kırmadan bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi biraz takıntılı biri.
Ben de en sonunda dayanamadım söyledim. Ama benimki alınganlık yaptı. Bu erkek kişisi bi değişik ya. Anlayış gösterip susacagina alınganlık yapıyor. Anaları pek nazlı büyütmüş galibaBen acik açık soyledim valla napalim elimizde olan bisey degil hormonlarin etkisiyle oluyo yapacak bisey yok onlarda anlayisla karsiliyo zaten
1 ay daha var yaniiiToplu taşımadan,insanlar çok fena kokuyorlar diye defalarca yarı yolda inen biri olarak,4. ayda bittiğini söyleyebilirim. Sabredin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?