• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime nasil soylesem bilmiyorum 🙄

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
667
18
33
Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır super mide bulantıları geçiriyorum hatta bir günde 3-4 kere oluyor. Öyleki artik canım acıyor. Kilo bile verdim. Son zamanlarda şunu farkettim. Esimin kokusu falan eskiden rahatsz etmezdi. Koku derken ten kokusundan bahsediyorum. Parfümünü söylemiyorum bile. Dün sigara içmiş ağzı kokuyordu. Ağzın sigara kokuyo dedim gitti dişini fırçaladı. Bu sefer de macun kokusu beni benden aldı. Eşim bana cok kokar oldu. Eli kolu ağzı teni. Tiksinmeye başladım eşimden. Ne yapcam nasıl yapcm bilmiyorm. Bazen uzak oturuyorm uzak yatıyorm ne oldu diyo. Hiic biraz midem rahatsz oldu diyorum ama yalan da değil yani. Eşimi kırmadan bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi biraz takıntılı biri.

Söylemeyin siz de bu durumlar geçici .
geçici bir durum için kalp kırmaya gerek yok madem takıntılı biri sonra sıkıntı olabilir

Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır super mide bulantıları geçiriyorum hatta bir günde 3-4 kere oluyor. Öyleki artik canım acıyor. Kilo bile verdim. Son zamanlarda şunu farkettim. Esimin kokusu falan eskiden rahatsz etmezdi. Koku derken ten kokusundan bahsediyorum. Parfümünü söylemiyorum bile. Dün sigara içmiş ağzı kokuyordu. Ağzın sigara kokuyo dedim gitti dişini fırçaladı. Bu sefer de macun kokusu beni benden aldı. Eşim bana cok kokar oldu. Eli kolu ağzı teni. Tiksinmeye başladım eşimden. Ne yapcam nasıl yapcm bilmiyorm. Bazen uzak oturuyorm uzak yatıyorm ne oldu diyo. Hiic biraz midem rahatsz oldu diyorum ama yalan da değil yani. Eşimi kırmadan bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi biraz takıntılı biri.
Öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişini kucağına da alırsın....

Benim komşumda hamileyken kocasından tiksinmişti olabiliyor yani bazı hamilelerde....

Eşine hamilelikten dolayi ve geçici olduğunu kibar bir dille soylebilirsin canım.

Bende şuan 18 haftalık gebeyim sizin döneminizdeyken neler neler kokmadı başta eşim koktu yanıma gelme dedim, eşimde ne sigara içer ne de pis pasakli bir insandır her gün duşunu alır parfüm deodorant kullanır. Gidip hemen duş alırdı duş jeli şampuanı nasil kötü koktu değiştirdik ben seçtim geldim o kullandı. Her şey koktu en son kendi kendime falan da kokuyordum😂😂 kabus gibiydi ama geçti sizinki de geçecek valla darılma kırılma olamaz böyle bir dönemde hormonlarla ilgili elinizde değil ki eşinize bunu söyleyin geçici olduğunu da söyleyin. Çokta kafanıza takmayın.

Bana tüm ev fare ölüsü kokuyorsu maalesef 3. Ayima kadar surdu öğüre öğüre gecirdim 3 ayı.

Bana tüm ev fare ölüsü kokuyorsu maalesef 3. Ayima kadar surdu öğüre öğüre gecirdim 3 ayı.
Ahh hic sorma. Dün gece eşim tavuk kızartmış salata yapmış tatlı yemiş falan. Sabah mutfağa bir girdim tavuk bir yerden kokuyo salataya soğan koymuş o bir yandan şekerpare disarda kalmış o bir yandan. El bir yandan sen bir yandan 😄😄😄😄 kendimi lavaboda buldum

Ahh hic sorma. Dün gece eşim tavuk kızartmış salata yapmış tatlı yemiş falan. Sabah mutfağa bir girdim tavuk bir yerden kokuyo salataya soğan koymuş o bir yandan şekerpare disarda kalmış o bir yandan. El bir yandan sen bir yandan 😄😄😄😄 kendimi lavaboda buldum
Anne olmak boyle bisey iste Rabbim saglikli dogum nasip etsin size insallah

Anne olmak boyle bisey iste Rabbim saglikli dogum nasip etsin size insallah
Cok teşekkürler allah razı olsun. Benim ilk gebeliğim. Normalde etrafimda gebe gördüğümde karnı şişiyor ara sıra midesi bulanıyor başı dönüyor zaman geçiyor çocuğu dünyaya getiriyor diyordum da bu kadar zor olduğunu bilmiyordum😄

Ben acik açık soyledim valla napalim elimizde olan bisey degil hormonlarin etkisiyle oluyo yapacak bisey yok onlarda anlayisla karsiliyo zaten

Ben acik açık soyledim valla napalim elimizde olan bisey degil hormonlarin etkisiyle oluyo yapacak bisey yok onlarda anlayisla karsiliyo zaten
Ben de en sonunda dayanamadım söyledim. Ama benimki alınganlık yaptı. Bu erkek kişisi bi değişik ya. Anlayış gösterip susacagina alınganlık yapıyor. Anaları pek nazlı büyütmüş galiba 🙄

Toplu taşımadan,insanlar çok fena kokuyorlar diye defalarca yarı yolda inen biri olarak,4. ayda bittiğini söyleyebilirim. Sabredin. 😊

Back