eşime nasıl kilo aldırabilirim

eşim daha yapılı görünmek istiyor sanırım
Ama o zaman sadece sisman görünür :) sağlıksız bildiğim yöntem ki çoğu oyuncu ani kilo alması gerekirken kullanır ekmek arasına şu bildiğimiz kare çikolatalar var ya onları koyup yesin günde 1 kez ama çok sağlıksız :)

Benim kocam 1.82 ve 70 kilo on kilo lazım bizede ama alamıyor metabolizması çok hızlı ve yağdan çok kası var. Gece yatarken makarnalar ekmekler yiyor genede tık yok. Bulursanız çaresini banada yazın

Esin kardiyomu calisiyor yoksa agirlik mi Eger kardio ise zayif gorunmesinin nedeni o olabilir agirlik calismasi gerekir kaslarini beslemek icinde bol protein almadi gerek et sut bakliyat ozellikle kinoa diye bit tahil var fazlaca protein icerir mis deneyebilirsiniz yada en kotu ihtimal protein tozu kullanicak yada igne vurulacak...

kilo almak istiyosa nden spora gidiyoki?[/QUOT

Vücud çalışanlar kilo alır. Bazı hareketler insanı acıktırır hatta spor salonlarında bile yazıyor seçenekler arasında kilo alma diye benim arkadaşım spordan çıkıp üzere 1,5 tavuk yedi dün :)
Canım burada kilo almak için topic var baktın mı. Bende almak için uğraştım Dr bana günde 6 öğün yemek yiyeceksin dedi. 3 ana öğün 3 ara öğün birde burada topic var bebe bisküvisi oda ise yaradı ama sadece onunla olmuyor. Eşinin boyu kaç ki 80 iyi gibi aslında

Formülümü acıklıyorum: aksam yemeklerinden sonra bir kase tahin pekmez hazırlıyorsun (tahini daha bol olursa daha güzel olur) iyice karıştırdıktan sonra taze ekmeği Bandıra Bandıra, oh mis!

Spora gitsin diyecektim zaten gidiyormuş.
Spor ile birlikte beslenmeye dikkat edilecek.
Spordan sonra bol proteinli gıdalar tüketilmeli.
Örneğin her sabah yumurta, öğlen bi paket ton balığı, akşama da yine kırmızı et veya beyaz et mutlaka yenmeli.
Spor ile beslenmeye dikkat ederse bir ayda rahatlıkla alır 5 kiloyu.

Benim eşim 65 kilo. Artık bıraktım onun kilo almasını ben kendim almamak için uğraşıyorum. Yanında kilolu görünmemek için :-)

Formülümü acıklıyorum: aksam yemeklerinden sonra bir kase tahin pekmez hazırlıyorsun (tahini daha bol olursa daha güzel olur) iyice karıştırdıktan sonra taze ekmeği Bandıra Bandıra, oh mis!
Ay bu da çok tehlikeli ayol. Paçayı zor kurtarıyoruz sonra:KK70:

Gece yatmadan sütün içine pekmez falan koyun,veya bal.İçsin eşiniz.Bol bol yumurta falan yesin.Aslında spor yapan insanlar kilo alırmış,özellikle erkekler.Çok hareketli falan mı acaba ?

X