eşime nasıl davranayım

yumuşak sevin yahuu adamı ne diye canını yakıyorsunuz?

Mrb arkadaşlr araniza yeni katildim bir derdim var.eşimi cok seviyorum daha 10 aylik evliyiz.ben eşimi çok hırpalayarak seviyormusum.esim bu durumdan cok sikyetci ama icimden oyle geliyo :) sevgi ifade edsim boyle :) eliminde ayarı yok galiba :) sevme cnm yaniyo diyince boZuluyorum siz olsaniz napardiniz :) bozulmakta haklimiyim haksizmiyim :)
Annesi gibi sevme..bu çok itici oluyor,biz eşlerıyoz ,anne değil..arada sev :)çokta abartma yanı cidden bazen itici oluyor bu durum

Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim. Normal insanlar gibi sevginizi göstermeyi deneyin bence. Öylesi karşı tarafta daha güzel hisler uyandırıyor.

aynı modelden bendede varda kocan haklı valla
sevmekten ziyade işke gibi geliyor karşı tarafa

bende senın gıbıyım canım 5 senelık evlıyım oda artık bana tepkı veriyo aman aman dıyorum adam haklı en ıyısı yumusak yumusak sevmek:21:

Elimin ayarını tutturamıyorum arkadaşlar:) bu arada eşimde tombiş :) dayanmak ne mümkün etleri acıyo tombiş olunca :)zayıf olsa bu kadar tepki vermez :)

Bende senin gibi seviyorum :KK55::KK55: demekki tek değilmişiiim :)))) ooo ben kolunu falan ısırıyorum elini cimcikliyorummm yüzüne vura vura seviyorum falan :KK53: bir gün ters tepecek ama hadi hayırlısıı :))) özlemekten hep bunlar :KK22:

Bende senin gibi seviyorum :KK55::KK55: demekki tek değilmişiiim :)))) ooo ben kolunu falan ısırıyorum elini cimcikliyorummm yüzüne vura vura seviyorum falan :KK53: bir gün ters tepecek ama hadi hayırlısıı :))) özlemekten hep bunlar :KK22:
Ama içinde bi kotuluk olmadan bende coj seviyorum cok ozluyorum

benim eşim de aynı sıkıyor mıncırıyor canım yanıyor valla her seferinde bir kovalamaca mevcut bence her şeyin fazlası zarar..

Ben de hiç hoşlanmam hatta çok itici gelir vurmalar, ısırmalar falan. Bir ara yapma dememe rağmen devam ediyordu ama elimin ne derece ağır olduğunu görünce artık bakışımdan anlıyor durması gerektiğini. Yoksa hiç beklemediği anda ben de SEVİYORUM anladığı dilden ve ciğerleri dökülüyor...

X