Eşime karşı isteksiz oluşum ve asla cinsellik istemem

mermad-

👑
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
994
435
Herkese merhaba iyi akşamlar,eşimle yaklaşık iki senedir beraber yaşıyoruz daha çok yeni evlendik ama onun öncesinde de cinselliğimiz vardı başlarda gayet güzeldi sorun yoktu ama sonra sonra aramız bozuldukça bende isteksizlik başladı ve resmen kaçıyorum ilişkiden sürekli bahane üretiyorum canım yanıyor ve nedense beraber olduktan sonra kaşınma geliyor bi sızlama oluyor aylardır bu durum böyle şuanda ayda bir anca yanaşıyorum bu durumdan çok şikayetçi bu durumda olan var mı ? Ne zaman geçiyor bu isteksizlik ? Normalde libidom çok yüksektir ama bu durum nasıl düzeliyor ?

Mevsimsel yada dönemseldir. Daha önce ilişkide sorun yaşamamışsınız. Bir hastaneye gidin bence mantar veya enfeksiyon olabilir.

Aranız bozuldukça isteksizlik başladı ise ona karşı tutkunu yitirmiş olabilirsin. Zamanla düzeledebilir. İlişkinize bağlı bence.

Büyü bozulmuş. ( İlgi ,sevgi ,aşk, ihtiras, şehvet... artık ne dersen.)

bir daha eskisi gibi olamayacak mı bu durmun düzelmesi gerek
Sorunlarınızı cozerseniz neden olmasın. Mesela güzel bir kadın doğuma gidip yanma ve acıma nedenini bulun ( bende yara vardı mesela) sonra da sizi esinizden soğutan kavgalarin ana nedenini bulup çözüme ulaştırın. İkiniz de cabalarsaniz düzelir ama cinsellikten sürekli kaçan biri olursanız bir yerden sonra o kavagalar çoğalır birbirinizi çok uzersiniz.

22 eylulde beraber yasiyordunuz , bugun 4 kasim
ne ara evlendiniz de adam cazibesini yitirdi?
konuya gelinde kadinin orgazmi bence beyinde baslar. eger ilişkisinden mutlu degilse ya da bir sebepten akli huzursuzsa (mesela iliskide ayrilacagini ya da aldatildigini dusunuyorsa, eşinin anne kuzusu beceriksiz bir salak oldugu gercegiyle yuzlestiyse, evlilikte esinin basrol kendisinin figuran olduğunu hissediyorsa vs) adam ne kadar harika sevisirse sevişsin bence kadin orgazma ulaşamaz ve libidosu cosamaz.
sizde de eski konularinizdan belli - adam gönderdiği paraya borc yaziyormus ki yarin ayrilirsaniz icrayla geri almak icin. siddet var,hakaret var. yas desen 17 yas büyük... böyle bir adama kimin libidosu yükselir ki? belki de nisanliyken adam bir nebze ulasilmaz geliyordu - onun cazibesi vardi. simdi evlendiniz o da kacti. bilemiyorum, bence bundan
ikinci yorumum da urologa gidin durumu anlatin kultur ve idrar tahlili testi verin. vucutta crp yukseldiyse, sistit varsa falan da iliskide aci yanma yasanabiliyor. bol bol su icin ve gercek ev yoğurdu tüketin

Biz 22eylüldede beraber yaşıyorduk ve nişanlıydık o dönem konu açtığımda nikah tarihimizide almıştık yani nikah dediğiniz şey 5 dakika :) hangi ara evlendiğimize takılmanıza şaşırdım da.
Eşim 17 yaş büyük değil hanfendi benden 8 yaş büyük geçmiş senelerde açtığım konulardaki insanlar başka kişiler.

Anlattığınız şey mantara benziyor ve tedavisi var. Kaşınma ve yanma en azından tedavi edilebilir. Ben mantar için kadın doğuma gittim ve bir tüp kremle kurtuldum.

İlişkide acı çekiyorsanız bir kayganlaştırıcı işinizi görür diye düşünüyorum. Genel isteksizlik için bir şey diyemeyeceğim ben de eski eşime karşı öyleydim. Asla hormonlarım harekete geçmiyordu. Belki de bana vurduğu için sevgi bitmiştir o yüzden öyleydim. Bilemiyorum. Ayrıldım. Eğer tedavi edilebilir sorunlarınız varsa bir doktora görünün. Jeli ve mantar kremini kadın doğum doktorum önermişti.

Doktora gittiniz mi ? Eğer ikinizde enfeksiyon varsa beraber tedavi olmalısınız veya mantar varsa genellikle öyle oluyor çünkü ve tedavi edilmezse sürekli birbirinize bulaştırırsınız ve tekrarlar. Kadın doğuma gidip bir baktırın durumdan bahsedin. Arada bir bana da oluyordu ama mesela eşimde olmazdı sadece bana oluyordu

Eski karısıyla uğraşmaya gelince gayet istekli ve şehvetlisin sevişirken karısına laf soktuğunu düşün
Ne alaka..Kaos benim için bir yaşam stili aksjjkddkke eski eşi bana zevk vermiyor fazla pasif kalıyor yanımda bana biraz daha dişli bişey lazım o benim için çerez

Amaçlarına ulaştın, motivasyon kalmadı. Tabi canın istemez artık.
Evlenmek için cinselliği kullanıp evlenince geri çekiyorlar. Avrupadaki kadınlar da hep aynı şeyi yapıyor. Çocuk olduktan sonra seksi tamamen bitiriyolar hatta kocalarının dışarıda ne yaptịğını bile umarsamıyolar. Tek amaçları standartlarına uygun birini kandırıp evlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…