• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime istek arzu duymuyorum

kapsuldolap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
30 yaşımdayım yaklaşık 3 yıllık evliyim 9 yaşlık bir kızım var son 1 .5 yılda cinsellik anlamımda eşimden çok uzaklaştım soğuduğumu hissediyorum ne öpmek ne yakınlaşmak istemiyorum sevip sevmediğimi sorgulamaya başladım evlendiğimizde ilk zamanlar bu şekilde değildi bazı ailesel sorunlar eşime karşı davranışlarımı değiştirdi sanki kaale almamak gibi bi hisse dönüşmeye başlıyor ne yapsa batıyor başka birinde anlayış göstereceğim bi konu eşimde meydana geldiyse sinir harbine uğruyorum nası bi yol izlemem lazım bilmiyorum

30 yaşımdayım yaklaşık 3 yıllık evliyim 9 yaşlık bir kızım var son 1 .5 yılda cinsellik anlamımda eşimden çok uzaklaştım soğuduğumu hissediyorum ne öpmek ne yakınlaşmak istemiyorum sevip sevmediğimi sorgulamaya başladım evlendiğimizde ilk zamanlar bu şekilde değildi bazı ailesel sorunlar eşime karşı davranışlarımı değiştirdi sanki kaale almamak gibi bi hisse dönüşmeye başlıyor ne yapsa batıyor başka birinde anlayış göstereceğim bi konu eşimde meydana geldiyse sinir harbine uğruyorum nası bi yol izlemem lazım bilmiyorum
3 yillik evlisiniz
9 aylik bebeniz var 9 ay hamilelik - bir bucuk yildir adamla yakinlasmak istemiyorsunuz.
bence icten ice anne olmak istiyordunuz, adami damizlik olarak kullandiniz, bebeginiz rahme düşünce de adamin bir islevi kalmadi soğudunuz.
uzaktan bakinca böyle gibi görünüyor.
bu sevgisizlikle ne yapilir ki? onun bir sizi duzeltme cabasi var mi? psikologa gidelim, yazin tatile cikip aramizi duzeltelim, konusalim edelim vs var mi yoksa gelişine yasiyor mu?

acaba hamilelik sonra bebekle uğraşmak falan enerjinizi alıp götürüyor olabilir mi?

bazı ailesel sorunlar eşime karşı davranışlarımı değiştirdi sanki kaale almamak gibi bi hisse dönüşmeye başlıyor ne yapsa batıyor

Olayınız bu.

Kadın yaşadıklarını yatağa yansıtır.

Erkekler gibi her gün hormon dolu olmadığımız için doğal.

İnsan hamileyken kendisine yapılanı ve yaşadıklarını unutmazmış. Sizin de soğukluğunuz verdiğiniz zamana göre tam da hamileyken başlamış.

Eşinizle ilgili ciddi problemleriniz var sanırım eşinize kızgınsınız, kırgınsınız, yaptıklarından artık tahammülünüz hiç kalmamış.

ailesi ile ilgili olan konularda sizi tutmadı, korumadı ise bu durum sizde soğuma yaratmış olabilir
ailevi meseleleri çözmeden bu durumun düzeleceğini sanmıyorum
o çaba gösteriyor mu?
bize ne oldu demiyor mu ?

Ne yapmak istediğinize karar vermeniz gerekiyor, çocuğu babası ile birlikte mi büyüteceksiniz. Onun attığı adım var mı? Eğer hatalıysa konuştunuz mu, hatasının farkında mı?

Çok normal geldiniz bana . Demekki kırmış incitmiş üzmüş sizi haksızlık yapmış .Önce çok ötelemis bazı konularda dinlememiş kestirip atmış sinirlenmiş.Siz önce üzülmüş sonra sinirlenmişsiniz sonrada soğumuş sunuz .Bunu izler genelde böyle durumlar bunu tersine çevirecek olan kendisi çevirebilirse çevirmeye gönlü varsa .Yoksa şimdi bunu es geçip kendinizi zorlayıp normale donseniz bile bu duygu karmaşası artar içinizde .Sonrada suratsizlikmi olur tek kelime konusmamakmi olur büyük bir kavgami olur bir yerden yüzeye çıkar .Soğumanin tek çaresi soğutan insanın en acilinden farkına varıp kalanı kurtarmasidir .Yaparsa ise yararsa şimdi yarar .Yoksa evli ve mutsuz evli ama ayrı gibi birşeye katlanmaya dönüyor.Bu en çirkin evlilik çeşidi tahammül etme haline gelmek .Umarım buna dönmez

Bana daha çok hamilelik ve doğumla gelen bir uzaklaşma gibi geldi. Bebeğiniz daha çok küçük. Yeni yeni toparlanıyorsunuz. Birkaç aya düzelirsiniz.

Başkalarında çok önemsemeyeceğim konular eşim olunca rahatsız ediyor dediğiniz için böyle düşünüyorum.

Back
X