- 9 Haziran 2021
- 389
- 262
- 53
- 34
- Konu Sahibi sadece soruyorum
-
Evet ilk çocuğumuz. Bir de çok zorlanarak ulaştık kendisine, tüp bebek..İlk çocuğunuz mu
Başka param yok çünküNeden altın gümüş takı alabilirsiniz
Kenardaki 3 altını bozdurmak mantıksız benim için
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet ilk çocuğumuz. Bir de çok zorlanarak ulaştık kendisine, tüp bebek..
Güzel dilekleriniz için Çok teşekkür ederimBebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Gösterişli güzel bir gümüş yüzük alabilirsiniz
O yüzden uygun olsun ille de takı olacaksa gümüş tercih edinBaşka param yok çünkü
Yok yok o beklemiyor zaten sadece tüp bebek sürecinde bana çok destekti çok kahrımı nazımı çekti iğneler benim canımı yakmadığı halde o üzülüyordu içi acıyordu, ne bileyim o da çok duygusallaştı da içimden geldi sadeceO yüzden uygun olsun ille de takı olacaksa gümüş tercih edin
ayrıca doğum süreci ve hamilelik kadın için zor bir süreç o sebepten eşten gelen hediye ve jest normal ama erkek bunun için hediye beklemesin
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet ilk çocuğumuz. Bir de çok zorlanarak ulaştık kendisine, tüp bebek..
Gezip beğenmek daha mantıklı.Güzel dilekleriniz için Çok teşekkür ederimbildiğiniz marka var mı gümüşçü mü gezmek gerekir acaba
Sağlıkla kavuşun bebeğinizeYok yok o beklemiyor zaten sadece tüp bebek sürecinde bana çok destekti çok kahrımı nazımı çekti iğneler benim canımı yakmadığı halde o üzülüyordu içi acıyordu, ne bileyim o da çok duygusallaştı da içimden geldi sadece
Cevabınız için Çok teşekkür ederimBebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Gösterişli güzel bir gümüş yüzük alabilirsiniz
Gezip beğenmek daha mantıklı.
Benim eşim çok sever yüzük firuze taşlı işlemeli yüzük almıştım mesela.
Eşinizin zevkine göre seçersiniz
Çok teşekkürlerSağlıkla kavuşun bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?