- 5 Haziran 2024
- 373
- 268
- 18
- Konu Sahibi Sedaveannelik
Allah vermesin diyelimBen omru hayatimda boyle kotuluk gormedim, evlerden irak tovbeler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah vermesin diyelimBen omru hayatimda boyle kotuluk gormedim, evlerden irak tovbeler olsun
Islatılmış pilav güzel olmazki.pilav dediğin güzelce kavrulur ıslatılmış pilav lapa oluyor geneldePirinci ıslatmadan mı pilav yapacaksınız?
Ben de ıslatmadan yaparımPirinci ıslatmadan mı pilav yapacaksınız?
AminnnYa ölür, ya da ölmezse de kafadan sakat kalabilir.
Gül gibi geçinir gidersiniz, Allah başka dert vermesin.
Cehennemde günahlarımızı izlerken senin günahın hissettireceği minnoşluk asjsjjs
Şeytan görse tövbe eder bu nasıl kötülük böyle...Arkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Canim benim kiyamam sana kotuluk anlayisin bu mu kotu olmak icin daha cok calismalisin bir dahakine kahvesine falan tukur meselaArkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
OOOOOO maaayyyy gaaaaaaaaadddd. Çok büyük bir kötülük bu amaaaa.Arkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Şeytan görse tövbe eder bu nasıl kötülük böyle...
Şeytanın aklına gelmez böyle bir kötülük.
OOOOOO maaayyyy gaaaaaaaaadddd. Çok büyük bir kötülük bu amaaaa.
Ölmez inşallah.
Okdr yapamamCanim benim kiyamam sana kotuluk anlayisin bu mu kotu olmak icin daha cok calismalisin bir dahakine kahvesine falan tukur mesela
Tövbe ya Rabbim ben de bir şey sandım, var git öte bacım dert görmemişsin senArkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
kesinlikle bazen yüzümüz gülsün diye böyle konular açıyorlar sanırımişte aradığım mizah