Eşimden tuhaf bir şekilde çekiniyorum.. 🤷🤦

Ben de benzer duyguları hissediyorum.Eskiden fiziğim güzeldi, koşu ve pilates yapardım.Ama doğum yaptıktan sonra çok bozuldu.Sezeryan yaramin olduğu yerde hissizlik var. Göğüslerim sarkık, göbeğim var.Ne kadar kilo versem de artık fit olamam.1.58 e 53 kiloyum ama kaslar gitti...Ama cinsellikten kaçmıyorum.Eskisi kadar istiyor muyum hayır ama yine de eşimi reddetmem. İsteğim var. Şöyle düşünüyorum o konuda , istemiyorsa bu onun düşüncesi,ben onun yerine karar veremem.İstemese gelmez zaten

Bebekle gidin. Uyur o zaten çok küçük siz de derdinizi anlatırsınız

Eşinizle iletişim kurmazsanız aranıza telafisi olmayan soğukluklar girebilir, bu durumu yanlış yorumlayabilir. Doğumdan sonra böyle duygular normal olabilir ama eşinizle konuşun ki size bunları aşmada yardımcı olsun. Hatta yanında en rahat olabileceğiniz kişi eşiniz

Sezeryan yarası belli olmuyor ki zaten ,kılların başlama noktasına geliyor benimki yapıştırma olduğu için mi bilmiyorum eşim görse bile anlamaz, bende de göbek kaldı göğüsler çok büyüdü, genç kiz gibi değiliz artık . bende bı dönem içimde yasadim hiç eşime bahsetmedim, gereksiz yere faydası olmayacak konusulmanin , ayrıca libido arttığında zaten insan onlara hiç bakmıyor hatta biz bebekten dolayı zor bir araya geliyoruz uyanıyor ağlıyor diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…