merhaba.. 28 haftalık hamileyim iki gün önce eşimle tartıştım. nedeni şu.. bebeğin hareketlerini daha hissetmedi yan yana otururken bebek hareket etti dokun hisset dedim heyecanla. “dur şimdi işim var” dedi asabi bir şekilde. yaptığı iş insta da reels izlemekti elini uzatsa yeterliydi. çok ama çok üzüldüm kızdım başından beri bu hareketleri var hamileliğim hiç umurunda değil sanki. kızgınlıkla ona senden baba olmaz dedim ha o da altta kalmadı aynı şeyi o da bana söyledi. iki gündür benimle konuşmuyor bu gün ağrı sancı içinde ona yemek yaptım yemedi . özür mü dilemeliyim. çok üzülüyorum haksız bile olsam hamileyim hassasım hep ağrılarım var üzülünce daha kötü oluyorum umurunda değilim ne yapmalıyım bilmiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimden özür dilemeli miyim
- Konu Sahibi rnya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.625
- 598
- 18 Haziran 2015
- 3.871
- 38.966
- 508
- 16 Haziran 2011
- 14.950
- 63.054
- 798
Siz niye özür diliyorsunuz ? Video mu kaçıyormuş ? Kaydedip, sonra da izleyebilirmiş. Siz hamileliğinizi bir kenara kaydedebilir misiniz , geriye sarabilir misiniz ?merhaba.. 28 haftalık hamileyim iki gün önce eşimle tartıştım. nedeni şu.. bebeğin hareketlerini daha hissetmedi yan yana otururken bebek hareket etti dokun hisset dedim heyecanla. “dur şimdi işim var” dedi asabi bir şekilde. yaptığı iş insta da reels izlemekti elini uzatsa yeterliydi. çok ama çok üzüldüm kızdım başından beri bu hareketleri var hamileliğim hiç umurunda değil sanki. kızgınlıkla ona senden baba olmaz dedim ha o da altta kalmadı aynı şeyi o da bana söyledi. iki gündür benimle konuşmuyor bu gün ağrı sancı içinde ona yemek yaptım yemedi . özür mü dilemeliyim. çok üzülüyorum haksız bile olsam hamileyim hassasım hep ağrılarım var üzülünce daha kötü oluyorum umurunda değilim ne yapmalıyım bilmiyorum.
Ağrı, sancı içindeyken de yemek yapmaya çalışmak yerine uzanın. Öncelik bebeğinizin ve sizin sağlığınız olmalı.
- 14 Ağustos 2018
- 19.640
- 2
- 73.798
- 598
İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Kızgınlıkla konuşurken hamileliği bahane edip ağzınıza geleni söylemeyin.merhaba.. 28 haftalık hamileyim iki gün önce eşimle tartıştım. nedeni şu.. bebeğin hareketlerini daha hissetmedi yan yana otururken bebek hareket etti dokun hisset dedim heyecanla. “dur şimdi işim var” dedi asabi bir şekilde. yaptığı iş insta da reels izlemekti elini uzatsa yeterliydi. çok ama çok üzüldüm kızdım başından beri bu hareketleri var hamileliğim hiç umurunda değil sanki. kızgınlıkla ona senden baba olmaz dedim ha o da altta kalmadı aynı şeyi o da bana söyledi. iki gündür benimle konuşmuyor bu gün ağrı sancı içinde ona yemek yaptım yemedi . özür mü dilemeliyim. çok üzülüyorum haksız bile olsam hamileyim hassasım hep ağrılarım var üzülünce daha kötü oluyorum umurunda değilim ne yapmalıyım bilmiyorum.
Hak etmeyen insanları baba yapıp sonra da ah vah etmeyin.
Sancınız varsa uzanın yemek falan yapmayın, önceliğiniz bebeğin sağlığı olsun. Zıkkımın pekini yesin
- 1 Ocak 2022
- 3.929
- 14.191
- 158
Öküzlüğü doğuştan mı sonradan mı?? Özür dilemeyin o lafı bir anlık öfke ile değil birikmişlik yüzünden söylediniz.Bebeginiz hayırlı olsun ama keşke böyle adamları koca , baba yapmadan önce oturup bir düşünseniz ....merhaba.. 28 haftalık hamileyim iki gün önce eşimle tartıştım. nedeni şu.. bebeğin hareketlerini daha hissetmedi yan yana otururken bebek hareket etti dokun hisset dedim heyecanla. “dur şimdi işim var” dedi asabi bir şekilde. yaptığı iş insta da reels izlemekti elini uzatsa yeterliydi. çok ama çok üzüldüm kızdım başından beri bu hareketleri var hamileliğim hiç umurunda değil sanki. kızgınlıkla ona senden baba olmaz dedim ha o da altta kalmadı aynı şeyi o da bana söyledi. iki gündür benimle konuşmuyor bu gün ağrı sancı içinde ona yemek yaptım yemedi . özür mü dilemeliyim. çok üzülüyorum haksız bile olsam hamileyim hassasım hep ağrılarım var üzülünce daha kötü oluyorum umurunda değilim ne yapmalıyım bilmiyorum.
- 30 Mart 2009
- 14.443
- 1
- 64.785
- 1.123
Neyin ozru neyin yemegi?merhaba.. 28 haftalık hamileyim iki gün önce eşimle tartıştım. nedeni şu.. bebeğin hareketlerini daha hissetmedi yan yana otururken bebek hareket etti dokun hisset dedim heyecanla. “dur şimdi işim var” dedi asabi bir şekilde. yaptığı iş insta da reels izlemekti elini uzatsa yeterliydi. çok ama çok üzüldüm kızdım başından beri bu hareketleri var hamileliğim hiç umurunda değil sanki. kızgınlıkla ona senden baba olmaz dedim ha o da altta kalmadı aynı şeyi o da bana söyledi. iki gündür benimle konuşmuyor bu gün ağrı sancı içinde ona yemek yaptım yemedi . özür mü dilemeliyim. çok üzülüyorum haksız bile olsam hamileyim hassasım hep ağrılarım var üzülünce daha kötü oluyorum umurunda değilim ne yapmalıyım bilmiyorum.
- 8 Şubat 2024
- 4.004
- 5.763
- 73
Sosyal medyayı iki saniye bırakmadı diyemi ilgi göstermiyor diyemi imi 2 gündür küs diyemi ağrı sancı yaptığınız yemeği show olsun diye yemedi diyemi özür dileyeceksiniz.Evet özür dileyin fakat bir daha ilgi vs beklemeyin yoksa bir daha özür dilerseniz hep dilersiniz.Senden baba olmaz deyince oda galiba senden anne olmaz demiş.Oda özür dileyecekmi ? Sizce? ?
belki dediğim şey çok zoruna gitmiştir dedim. ileri mi gittim diye düşündüm sevdiği yemeği yaptım yemedi ben ağlayarak yalnız yedim arkamdan gidip kendine patates kızartıp yediNeyin ozru neyin yemegi?
tam tersi o benimle muhatap olmuyor. böyle yapınca suçlu benmiyim acaba diyorumHamilesisiniz, hassas döneminizde bile alttan almayacak mı bu adam. Özür dilemeyin. Muhatap olmayın.
- 8 Mayıs 2023
- 1.049
- 1.741
- 53
- 36
tam tersi o benimle muhatap olmuyor. böyle yapınca suçlu benmiyim acaba diyorum
Bakın lohusalığınız daha hassas geçecek. Burda özür dilemeye yada alttan almaya kalkarsanız, ilerde daha fenasını yapacak. Ayrıca şu adama yemek yapmayı bırak bir bardak su vermeyin.
- 25 Haziran 2016
- 7.121
- 12.497
- 248