eşimden nerfret ediyorum niye??????

nurnberg

Kızım yaşama sevincim
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
201
1
96
Sakarya
9 yıllık evliyim. Ve Eşimden nefret ediyorum.. bana karsi büyük hatası yok. Ona hizmet etmekten, onunla sohbet etmekten nefret edıyorum. Ona dokunma midemı bulandırıyo, onun bana dokunması daha da kötü..... Aynı şekilde evımden de nefret ediyorum.. evimi silme süpürmek işkence oldu bana.... oysakı o kadar severdımkı eşimi ve evimi....

evet neden böle hissetmeye başladınız kı
acaba öncedende sevmiyordunuz da bır anlık sıcaklık mı yaşadınız yada zorlama evliliğimi

evlilik yorgunluğudur, uyuşmadığınız konular 9 yıldır tekrar ediyor, yani tam 3.285 gündür. ikiniz de değiştiniz, bambaşka insanlar oldunuz 9 yılda.

merhemim olsa başıma sürerdim

monoton bir hayatınız var da depresyona girmiş olabilirmisini acaba?
bi bıkkınlık,usanmışlık var üstünüzde sanki:44:

depresyon olablir.bi yakınımda aynı şekilde bunalıma girmişti bu şekilde banyo yapmaktan kişisel temizliğini yapmaktan bile nefret ediyordu.rutünlikten dolayı bu şekide.eşindende o şekilde eşine yaklaşmak istemiyordu eşide beni artık sevmiyorsun diye kıskançlık yapıyordu.ama ilaç tedavisi gördü şimdi biraz daha yolunda herşey.bi yardım alablirsiniz.orta yaştaki kadınlarda sık rastlanılan bişi bu.yani 35 li yaşlarda falan.herşeyin çaresi var ölümden başka sıkmayın canınızı bi uzmana gidin takip etsin sizi

evlilik yorgunluğudur, uyuşmadığınız konular 9 yıldır tekrar ediyor, yani tam 3.285 gündür. ikiniz de değiştiniz, bambaşka insanlar oldunuz 9 yılda.

maaşallah günlerimi sayıyorsunn 3285 günn

evet bambaşka insanlar olunuyoo
aslında herşey aynı
ama karşımızdaki insanı yeni yeni tanıdığınızı farkediyosunuz

sebepsiz değildir vardır
muhakkak arkadaş kısa kesmiş ama
inş düzelir eşine karşı olan sevgisi ilgisi

Boşansanız,sonra da ailenizin yanına geçseniz daha kansız olmaz mı?
Evinizden de kurtulursunuz adamdan da...

"nefret" çok uç bir kelimedir, öyle her durum için kullanılamaz.. herşey normalken böylesine bi duygu hissedilmez diye düşünüyorum. bence konu sahibinin henüz anlatmadığı şeyler var, zaten konuyu açmış gitmiş.. bekliyoruz...:10:

evlilik olmasa evlilik harici ilişki zina sayılamasa...... Rabbim böyle mrettiğine göre vardır bir bilidği

Burdayım.... Evlendıkten sonra hayatımda herşey değişti... Yaşadığım ülke, arkadaşlarım yediğim yemek bile.... Yaşadığım bu yerdende nefret ediyorum... bilemiyorum ya eşimi sevmek isterım ama olmuyor.. zorla evlenmedım cok severek evlendım.. Eşimle zaten 1-2 senedir aynı evde arkadaş gıbı yaşıuyoruz karı koca ilişkimizde yok sayılır. Hayırlısı olsun inş. eskısı kadar sevebılırım yine onu..

açıkçası durumunuz çok zor ama hayat da bu şekilde geçmez tabiki bence en kısa sürede ya bi şekilde problemleri halletmelisiniz ya da herkes yoluna demelisiniz empati yapmaya çalışıyorum böyle bi durumda ben bi süre bulunduğum ortamdan uzaklaşmak isterdim rahat edebileceğim bi yerde bi müddet vakit geçirip enine boyuna düşünmek isterdim olayları zaten biz ne yaparsak yapalım herşeyi zaman gösteriyo sonuçta durum çok vahimse bırakın inceldiği yerden kopsun yapacak fazla bişey yok hayatı zehir etmenin manası yok bence bilemiyorum yani umarım kısa sürede hayatınız düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…