Malesef ulkemizde ve avrupa'da boyle vakkalar cok fazla,su yuzune cikmadigi icin haliyle pekte bilgi sahibi olamiyoruz...
Ben bundan sanirim bir 5 sene onceydi,komsum vardi yeni evlilerdi ve gel zaman git zaman biz baya samimi olmustuk kadinla,inanin disardan bakinca ayy ne kadar mutlu bir cift dersiniz ask bocegi bunlar derdim ben:))
Taki kadin bana acilana kadar...evlendikleri ilk gun den beri esinin ona yatakta siddet uyguladigini,kotu muamele kufur hatta uzerine (affiniza siginiyorum) tukurdugunu,resmen adam bambaska biri oluyor ve ben cok korkuyorum aci cekiyorum demisti aglamisti

Ben sok olmustum agzim acik kalmisti !!
Hemen onu bu durumdan kurtarmak istedim haliyle, yardimci olmak adina herseyi yapmaya hazirdim cok uzulmus ve de cok sinirlenmistim!
Ondan sonra esini her gordugumde elimde degil tiksinerek bakiyordum..esi benim tavrimdan anlamisti biseylerin ona gore ters gittigini ve karisini zorlamis naneye anlattinmi yoksa diye...o siralar ben nerdeyse yavlariyodum kadina,bunlari yasamak zorunda degilsin herseyi yaparim gerekirse kurtulman icin diyordum ama kadin korkuyordu..ben netten bir blog acip boyle yasayan kadinlara ulasmak ve onlara yardim etmeyi dahi dusunuyordum..sonra ne mi oldu? (Cok uzattim kusura bakmayin)
Bunlar apar topar tasinma karari aldilar ve kadin yanima gelip,biz esimle herseyi hallettik artik ve dusundumde yasadigimiz seyler fantazi ve bunlar zamanla bana zevk vermeye basladi ben memnunum halimden demezmi!!?
Beynimden vuruldum sanki!tabiki yalan soyluyordu biliyordum ama onun artik hic bir yapamazdim kendisi istemedigi icin elimi uzatamazdim...
Demem o ki konu sahibi,bu psikolojik bir hastalik ve malesef esiniz hasta..haa diyorsaniz ben yardim edebilirim ona ustesinden gelebiliriz, destek almasini saglarim, ki buda cok zor gorunuyor cunku oncelikle esinizin bunun farkina varip hasta oldugunu ve yardima ihtiyaci oldugunu kabul etmesi lazim..
Lutfen her ne olursa olsun esiniz dahi olsa size istemediginiz seyleri yasatmaya hakki yok!!!