Esimden bosanmak istiyorum ama korkuyorum

Senrasez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
7
11
32
Merhaba arkadaslar .. benim bi derdim var iki yillik evliyim ve kocamla 4 yildir tanisiyorus...
Sevgliliyken bile hep kavga ediyorduk ama yinede birbirimizden ayrilamiyorduk cünkü cok seviyorduk...
Ama ben nisanlandikdan sonra onun hakinda cok sey örendim kuzenimle yatigini yani cinsel iliskiyr girdini örendim ve yikildim...
ayrilmak istedim ama beni birakmadi bende o olay benden önce olduyu icin ve cok saf olduyum icin affetim :KK43: yinede cok zaman gecmesine ragmen unutamadim ve kavgalar basladi ....
Evlenmeden önce tehdit etii evlenmek sorunda kaldim evlendikden sobra balayimizda cinsel videolar bakdi ben yakaladim kavga etik ve beni dövdü ben kacamadim yine tehtid eti yine ayrilamadim ve bu cok kez tekrarlandi ve simdi artik dayanamdim hergün kavga beni hep yanliz birakmasi etigi laflar beni bitirdi kücük düsürdü onun yüzünden kendimi bir hic gibi hissediyorum artik dayanamiyorum ve annemln evine geldim korkuyorum yine ayrilamicam diye yine affedicem diye ne yapicagimi bilmiyorum o yüzden sizlere derdimi anlatmak istedim neolur bana akil verin ???

Boşanma devam et diyecek olsak devam mi edeceksin bu zırvalaga??? Ne dememiz lazım ki. Bu durum neyi gerektiriyorsa onu yapacaksın. Yok bosanamam diyorsan gider dayağını yer oturursun

Boşanma devam et diyecek olsak devam mi edeceksin bu zırvalaga??? Ne dememiz lazım ki. Bu durum neyi gerektiriyorsa onu yapacaksın. Yok bosanamam diyorsan gider dayağını yer oturursun

Ben bosanmak istiyorum saten ama yine tehdit eder diye korkuyorum

Ailen arkanda mı? Bu durumu bu şekilde naklen ailene anlat. Ben olsam kendi ailesine de rezil ederdim tehtid mesajlarını da polise gösterir çok korkuyorsam koruma talep eder (ki nesinden korkucam o ş....sizin orası da ayrı) direk boşardım. Neden korkuyorsunuz? Her gün ölmek daha mı güzel?

Kuzen ne demek? Kuzenimle cinsellik yaşamış nedir? Düğünde yüz yüze mi geldiler bir de? Kaldı ki yaşadıklarının en hafifi buymuş. Susan kadın başına gelenleri hazmeden kadındır, hazmediyorsan boşama onun boş tehditlerine pabuç bırak cehennemde yaşamaya devam et. Bunları yazdım, buradan birçok insan sana boşan kurtul diyecek. Korkma diyecek. Yapacak mısın?

Korkma!

Son düzenleme:
183 kadın ve ailede şiddeti önleme hattını arar yaşadıklarınızı anlatırsanız onlar yardımcı olur, psikolog avukat atarlar size, eşinize uzaklaştırma çıkarırlar (telde araması da dahil)

Bence ortada boşanayım mı boşanmayayım mı sorusu yok, nasıl boşanırım var..

Ailen arkanda mı? Bu durumu bu şekilde naklen ailene anlat. Ben olsam kendi ailesine de rezil ederdim tehtid mesajlarını da polise gösterir direk boşardım. Neden korkuyorsunuz? Her gün ölmek daha mı güzel?
Ailem arkamda cok sükür ama elimde bi tehtit mesaji yok o yüzden birsey gösteremem polise .. polise gitsemde o yalanlar bide konusmasini cook iiyi biliyor yani yalanlar kendini iyi göstermeyi cok iyi biliyor

Ailem arkamda cok sükür ama elimde bi tehtit mesaji yok o yüzden birsey gösteremem polise .. polise gitsemde o yalanlar bide konusmasini cook iiyi biliyor yani yalanlar kendini iyi göstermeyi cok iyi biliyor

Tehtid mesajı yoksa yine boşanacağını söyle kendisinden edecektir tehtid. Ses kaydı aç o anda tam gizliden kaydet. Mesajla olursa da konuşma mesajlarını göster silme. Al sana mis gibi delil.

Havlayan köpek ısırmaz seni nasılsindirmiş ya allahkuvvet versin inşallah kardeşim daha çok gençsin hayatının baharında sadece sen olmaya çalış korkma artık sen korkdukça o havlamaya devam edecek çok üzüldüm gerçekten

183 kadın ve ailede şiddeti önleme hattını arar yaşadıklarınızı anlatırsanız onlar yardımcı olur, psikolog avukat atarlar size, eşinize uzaklaştırma çıkarırlar (telde araması da dahil)

Bence ortada boşanayım mı boşanmayayım mı sorusu yok, nasıl boşanırım var..

Ben almanyada yasiyorum benim arkadasimda kocasindan siddet görmüsdü ve polis cagirdi uzakladdorma aldi ve mahkemeye cikdilar kocasi herseyi yalanladi ve hic bir ceza almadan kurtuldu uzaklasdirmada sadece 3 haftaydi

Cesaret mi verelim boşanmak için?
Balık baştan kokmuş..Ne için tehdit etmiş acaba??
Yoksa bunlar bir senaryo da
Gece film kuşağı mı başlayacak¿¿

Ben almanyada yasiyorum benim arkadasimda kocasindan siddet görmüsdü ve polis cagirdi uzakladdorma aldi ve mahkemeye cikdilar kocasi herseyi yalanladi ve hic bir ceza almadan kurtuldu uzaklasdirmada sadece 3 haftaydi

Bir de almanyada mı korkuyorsunuz??!! Hiç korkmanıza gerek bile yok bence, hiçbir şey yapamaz orada, en fazla rahatsız eder barışmak için..

Sizin arkadaşınız çok aşırı şansszmış o zaman, polis doktor raporu falan olacak şiddet gördüğünü vs ispatlayan alman mahkemeler bırakacak?! Kadınların kimlik bilgilerini bile değiştiriyorlar aile koca falan ulaşamasın şiddet tehdit gören kadınlara diye. Ben sürekli kadın dernekleriyle çalışıyorum, bir sürü böyle olay geldi almanyadan da.

Bir de almanyada mı korkuyorsunuz??!! Hiç korkmanıza gerek bile yok bence, hiçbir şey yapamaz orada, en fazla rahatsız eder barışmak için..

Sizin arkadaşınız çok aşırı şansszmış o zaman, polis doktor raporu falan olacak şiddet gördüğünü vs ispatlayan alman mahkemeler bırakacak?! Kadınların kimlik bilgilerini bile değiştiriyorlar aile koca falan ulaşamasın şiddet tehdit gören kadınlara diye. Ben sürekli kadın dernekleriyle çalışıyorum, bir sürü böyle olay geldi almanyadan da.

Doktor raporu vardi tabikide ama görünüsde bi morarma yada beli birsey yokdu o yüzden cok güzel yalanliya bilmisdi ..

Doktor raporu vardi tabikide ama görünüsde bi morarma yada beli birsey yokdu o yüzden cok güzel yalanliya bilmisdi ..
Olmaz öyle şey siz içinizi ferah tutun, bir de bu olaylarda herkes başına geleni abartarak kendi tarafından anlattığı için objektif olmuyor anlatılanlar, siz gücünüzü bilin, almanyada otobüse kaçak biniyorsun ondan bile yırtamıyorsun, dr raporundan nasıl yırtsın adam?! Siz benden daha iyi bilirsiniz, kimseyi dinlemeyin, cesur olun.

X