- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 31
- Konu Sahibi Derendeniz123
Arkadaslar biraz uzun olucak ama lutfen sonuna kadar okuyup bana akil verin ben 4 aylik evliyim evliligimizin hatta dugunumuzun ilk gununden beri esimin ailesi surekli huzurumuzu kacirdi yaptiklari rezilliklerin hepsine esim goz yumdu kaynanam evi basti apartmanda rezillik cikardi aksami beni annesigile goturdu ve annesine yaranmaya calisti babasi desen surekli onlara gidip temizlik yapmami 12 yasinda oglu var ona bakmami ostiyor yapmayinca oda huzurumuzu bozup esimi mutsuz ediyor yani saymakla bitiremeyecegim rezilliklerle dolu insanlar ne yaptilarsa goz yumdum suanda da esim cok az bi maas aliyor borc odedigimiz icin maddi sıkıntimiz var benim masam sandalyem evleneli 4 ay oldu daha gelmedi cunku ailesi evlenirkende hep kostek oldu bir destek saglamadi suan biz bu durumdayken kaynanamlara ne zaman gitsem kaynanam basliyor yok kirayi odeyemedik yok tup alamadik yok cok dardayiz hasta hasta ise gidicem diye surekli kendinj acindiriyor esimde anasinin acindirmasiyla bana diyiyorki 2 tane tam altinj bozdurup annemlere verelim kirayi versinler ailesi bana altin olarak 2 bilezik yapti bir senede onun disinda ne bohca ne bir cop yapmadilar buna ragmen kaynanam dugunde cingene gibi hic utanmadan plan program yapip altinlarjn pesinden kosuyor iceri hic tanimadigimi bi kadini sokup altinlari apar topar aldirip kendisj hic karismamis gibi yapiyor 4 ayda beni sinir hastasi psikopat manyagin tekine cevirdiler ve esimin donekliginden verdigi sozde durmadigindan dolayi en mantiklisi ayrilmak basindayken