Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile şu anKardeşinizle anlaşıp ayrılma niyeti varsa ikiniz de boşanıp ikiniz kendinize bir hayat kurun derim.Beraber geçinip gidersiniz
Eşi alkolik biri peşini bırakmazHamile şu an
O ne saçma bahane ya kardeşlerinizin kendi düşünme organları yok mu?Anlattım anlamıyor ya ben evlendim zaten kardeşim beni takip edip o da evlendi ben bosanirsam o da bosanir sonuçta dediğim gibi
Aynen öyle tek düşündüğü elalemAsla cocuk yapmayin . Gerekiyorsa gizli sakli korunun. Cunku zorla evlendirilip , zorla cocuk sahibi olan cok ulkemizde. Arkadaslar demis simdi calis desem parana da karisirlar. Kadin siginma evine gidip para biriktir . Kardeslerin seni takip ederse akillilik eder alkolik bir adamdan babada olmaz . Once kendini kurtar . Baban da elaleme rezil olabilir istediği gibi cunku onun dusundugu tek seu elelamdir kesin
Öyle saçmalık mı olur, ben boşanırsam o da boşanır ne demek? İyi kardeşin boşanmasın, baban da kızmasın diye mutsuz olduğun hayatı yaşamaya devam et.Anlattım anlamıyor ya ben evlendim zaten kardeşim beni takip edip o da evlendi ben bosanirsam o da bosanir sonuçta dediğim gibi
Eşim tembel biri sabah kalkmaz aksam yatmaz türden biri yani zar zor ben kaldırıyorum sabahları günlük yaşayan biri artık ondan iyice soğudum yalanları vsannen kendini koruyamamış yazık 8 çocuk yapmış babandan ,
bu adamdan boşanmayacaksın bunu hepimiz biliyoruz bari
çocuk yapma ama iyilikle güzellikle evini düzenini kurtarmaya çalış ,
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz öncelikle iş şart aksi halde ne desek tek başına geçinemeyeceksiniz. Baba zoruyla evlenen biri olduysam beni reddetmesi hiç koymaz açıkçası. Anne baba da bi yere kadar baskı kurabilir. Ben ne aşırıı özgür ne de baskı ile büyüdüm çok şükür ama bu şekilde anne babaya sahip olsaydım muhtemelen onlardan ayrı yaşardım tabi ki evlenmeden.Bosanirsam babam beni reddeder kisa yoldan ne yapmaliyim ki hemen boşanırım sizce. çünkü annesi hergun bir sorun çıkarıyor benim üzerime baskı yapılsın istiyor.ben zaten kendimle sorunları olan biriyim ne yapmam gerekir.ayriyeten 8 kardeşiz en büyükleri benim 7 kız 1 i erkek ben ne yaparsam küçükler beni takip ediyor .buna istinaden baba zoruyla evlendim