• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden ayrılmak istiyorum çunku beni sanal yoldan aldatıyor ayriyeten annesiyle babasiyla ev ustunde yasıyorum ve anlasamiyoruz.

Asla cocuk yapmayin . Gerekiyorsa gizli sakli korunun. Cunku zorla evlendirilip , zorla cocuk sahibi olan cok ulkemizde. Arkadaslar demis simdi calis desem parana da karisirlar. Kadin siginma evine gidip para biriktir . Kardeslerin seni takip ederse akillilik eder alkolik bir adamdan babada olmaz . Once kendini kurtar . Baban da elaleme rezil olabilir istediği gibi cunku onun dusundugu tek seu elelamdir kesin

Korkunç böyle babalar hala var mı? Ayrılın ordan bir kadın sığınma evine gidin. Kırılmış olduğunuz için lütfen bir müddet erkeklere güvenmeyin. Birinden çıkıp diğer batağa batmayin.

Kadim sığınma evinde kurslara falan katılın bir beceri kazanın çalışmaya başlayın.

Asla cocuk yapmayin . Gerekiyorsa gizli sakli korunun. Cunku zorla evlendirilip , zorla cocuk sahibi olan cok ulkemizde. Arkadaslar demis simdi calis desem parana da karisirlar. Kadin siginma evine gidip para biriktir . Kardeslerin seni takip ederse akillilik eder alkolik bir adamdan babada olmaz . Once kendini kurtar . Baban da elaleme rezil olabilir istediği gibi cunku onun dusundugu tek seu elelamdir kesin
Aynen öyle tek düşündüğü elalem

Yahu zincirleme trafik kazası mi bu..
Sen bosaninca hepsi mi boşanacak.?
Kimse ablasi yahut kardeşi boşandığı için boşanmaz.Mutsuzsa boşanır.
Ayrıca önce bir iş bulmanızı öneririm.
Baba evi kabul etmiyorsa öncelikle bir iş

Anlattım anlamıyor ya ben evlendim zaten kardeşim beni takip edip o da evlendi ben bosanirsam o da bosanir sonuçta dediğim gibi
Öyle saçmalık mı olur, ben boşanırsam o da boşanır ne demek? İyi kardeşin boşanmasın, baban da kızmasın diye mutsuz olduğun hayatı yaşamaya devam et.

annen kendini koruyamamış yazık 8 çocuk yapmış babandan ,

bu adamdan boşanmayacaksın bunu hepimiz biliyoruz bari

çocuk yapma ama iyilikle güzellikle evini düzenini kurtarmaya çalış ,

Siz ne yaparsaniz kardeşleriniz niye sizi takip ediyor onu anlamadim ben. Herkesin kendi akli fikri olur normalde.

günlerdir aynı minvalde konular açıyorsunuz çaresizliğinizi çırpınışınızı hissettim ben ancak iş yok güç yok yapabileceğiniz en iyi şey kadın sığınma evine gidip onların yardımıyla iş bulmak ve hayatınızı kurmak olabilir.

annen kendini koruyamamış yazık 8 çocuk yapmış babandan ,

bu adamdan boşanmayacaksın bunu hepimiz biliyoruz bari

çocuk yapma ama iyilikle güzellikle evini düzenini kurtarmaya çalış ,
Eşim tembel biri sabah kalkmaz aksam yatmaz türden biri yani zar zor ben kaldırıyorum sabahları günlük yaşayan biri artık ondan iyice soğudum yalanları vs

Kardesin bosanmasin diye basini yakacak degilsn kendi hayatına bak baban reddederse etsin napalim sen cocuk olmadigi icin daha kolay hayata tutunursun

Bosanirsam babam beni reddeder kisa yoldan ne yapmaliyim ki hemen boşanırım sizce. çünkü annesi hergun bir sorun çıkarıyor benim üzerime baskı yapılsın istiyor.ben zaten kendimle sorunları olan biriyim ne yapmam gerekir.ayriyeten 8 kardeşiz en büyükleri benim 7 kız 1 i erkek ben ne yaparsam küçükler beni takip ediyor .buna istinaden baba zoruyla evlendim
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz öncelikle iş şart aksi halde ne desek tek başına geçinemeyeceksiniz. Baba zoruyla evlenen biri olduysam beni reddetmesi hiç koymaz açıkçası. Anne baba da bi yere kadar baskı kurabilir. Ben ne aşırıı özgür ne de baskı ile büyüdüm çok şükür ama bu şekilde anne babaya sahip olsaydım muhtemelen onlardan ayrı yaşardım tabi ki evlenmeden.

Siz bir bireysiniz hayatınızı kocanıza, kocanızın ailesine, babanıza, kardeşlerinize göre şekillendirmeyin. Bırakın babanız sizi reddetsin, bu çağ dışı tıynette adam size babalık yapsa ne olur yapmasa ne olur? Zaten baba gibi baba olsa size kol kanat gererdi. Kendinize temiz bir başlangıç yapın, tahsiliniz nedir bilmiyorum ama önemi de yok, namusuyla çalışan herkese iş var bu hayatta. Çalışıp kendi hayatınızı kurarsınız elbet.

Back