Hayir calismiyorumİsiniz var mi calisiyor musunuz?
Anlattım anlamıyor ya ben evlendim zaten kardeşim beni takip edip o da evlendi ben bosanirsam o da bosanir sonuçta dediğim gibiBabanızla hiç görüşüp durumunuzu anlattınız mı?
Aramadıysanız şansınızı deneyin bence baba yüreği sonuçta.
YokUmarım çocuk yoktur
asla eve almam mı diyor yoksa sadece kızıyor mu?Anlattım anlamıyor ya ben evlendim zaten kardeşim beni takip edip o da evlendi ben bosanirsam o da bosanir sonuçta dediğim gibi
Asla çocuk yapmayın.
Anlattım anlamıyor ya ben evlendim zaten kardeşim beni takip edip o da evlendi ben bosanirsam o da bosanir sonuçta dediğim gibi
Annem kendinden aciz babam reddedecegim diyorasla eve almam mı diyor yoksa sadece kızıyor mu?
Annenizin tepkisi ne ?
çocuğunuz var mı?
Maalesef kötü hamile şu an eşi alkolik babam yine ona da baskı uyguladı üzgünüm kiBu sacma degil mi. Siz bosaniyorsunuz diye o niye bosansin. Evliligi kötü mü?
Keşke evlenmeden önce baba müsveddesini kapının önüne koysaydınızAnnem kendinden aciz babam reddedecegim diyor
Maalesef kötü hamile şu an eşi alkolik babam yine ona da baskı uyguladı üzgünüm ki
Nasıl bir mantık anlamadım. Saçmalamayın lütfen.Anlattım anlamıyor ya ben evlendim zaten kardeşim beni takip edip o da evlendi ben bosanirsam o da bosanir sonuçta dediğim gibi
Bilmiyorum ki nasıl olabilirSanki önce babanizdan kurtulmaniz lazim.
Nasıl bir mantık anlamadım. Saçmalamayın lütfen anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?