- 29 Aralık 2022
- 12
- 9
- 32
- Konu Sahibi secreterAyse
Erken boşalma sebebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve?Erken boşalma sebebi
Soru isareti koyana kadar olan oldu.
Ne ilaçlar aldıysa fayda yokYazmaya useniyorsunuz valla.
Erken bosalma tedavi edilebilen bir sey, tedaviyi kabul etmiyorsa by by.
Farklı doktorlara görününNe ilaçlar aldıysa fayda yok
Henüz yeniyim siteyi nasıl kullancagımı bilmiyorum mazur görünSizde de cümleyi erken bitirme sorunu var herhal.
Kısa ve öz,bam bam bam.Hülya Avşar'ın sekreterli bir filmi vardı,o çağrışım yaptı rumuzunuzdan dolayı.Erken boşalma sebebi
Aynen sekreterlik yapıyorum ☺Kısa ve öz,bam bam bam.Hülya Avşar'ın sekreterli bir filmi vardı,o çağrışım yaptı rumuzunuzdan dolayı.
Sadece ilaclar değil tedavi yöntemi, azcik arastirin. Cerrahi islemi bile var ama fazla tercih edilmiyorNe ilaçlar aldıysa fayda yok
Korkmasa götürcem ama korkuyorSadece ilaclar değil tedavi yöntemi, azcik arastirin. Cerrahi islemi bile var ama fazla tercih edilmiyor
cocuk değil ki tutup elinden götürün? Kendi istemesi ve cozmeye calismasi lazim, bu durumun bin tane sebebi var hatta once onu bulmak lazim.Korkmasa götürcem ama korkuyor
Erken boşalma sebebi
Son birkaç aydır bu sorunu yasıyoruz ve ben mutsuzum neredeyse başka birine kacacam o dereceyim ☺cocuk değil ki tutup elinden götürün? Kendi istemesi ve cozmeye calismasi lazim, bu durumun bin tane sebebi var hatta once onu bulmak lazim.
Ay allah cezaniSon birkaç aydır bu sorunu yasıyoruz ve ben mutsuzum neredeyse başka birine kacacam o dereceyim ☺