- 1 Aralık 2023
- 39
- 18
- 22
-
- Konu Sahibi hayat hanm
Proxeed plusı bende duydum eşimde ameliyat olalı bir ay oldu ama doktor ilaç vermedi sayı 7 milyonAma sonuç alabilirmiyiz bilmiyorum artık allaha kalmış dua etcez tek yapabilicegimiz bu bide takviye ilaçlar doğal yiyecekler bekleyip zamanla göreceğiz tek tek buraya olan biteni yazarız
Ameliyat olduk dan sonramı test yaptırdınız hemen en az 3 qy diye biliyorum ben daha bizim ameliyat olalı 1 hafta oldu pansumani cikti bugün doktora gitti kontrole yani 3 ay sonra gel ben seni bi yere yönlendircem özelde ver testi demiş daha çok ilgileniyolar demişProxeed plusı bende duydum eşimde ameliyat olalı bir ay oldu ama doktor ilaç vermedi sayı 7 milyon
Hayır ameliyattan önce 2 kere yaptırdık.Sayımız düşük yani.Ocak ayında tekrar test ver dedi doktor o zaman 2 ay olmuş oluyor anlamadım bende ama çok yıprandıkAmeliyat olduk dan sonramı test yaptırdınız hemen en az 3 qy diye biliyorum ben daha bizim ameliyat olalı 1 hafta oldu pansumani cikti bugün doktora gitti kontrole yani 3 ay sonra gel ben seni bi yere yönlendircem özelde ver testi demiş daha çok ilgileniyolar demiş
Daha biz 6 aylik evliyiz biz evet biraz yıpranıcı bir durum ve üzücü düsünme diyolar ama elde değil ki doktorlar desen ona keza fazla ilgi alaka yok ne yapicamizi şaşirdikHayır ameliyattan önce 2 kere yaptırdık.Sayımız düşük yani.Ocak ayında tekrar test ver dedi doktor o zaman 2 ay olmuş oluyor anlamadım bende ama çok yıprandık
Özelden yazdim ama ordan konusalim istersenizHayır ameliyattan önce 2 kere yaptırdık.Sayımız düşük yani.Ocak ayında tekrar test ver dedi doktor o zaman 2 ay olmuş oluyor anlamadım bende ama çok yıprandık
Merhaba ameliyatın fiyatı nedir acaba ?Biz daha çok erken evliyiz 6 aylık evliyiz ben 22 yaşında eşim 28 yaşında ilk evlilik aylarında ben enfeksiyon için hastaneye gittim mantar oldu yara oldu her neyse çocuk için capalarımiz bütün testleri verdim çok iyidi dendi ama tabi başka doktorlarda görsün birtane de sabit kalmayın morelinizi bozmayın bana kalp şeklinde dendi et parçası var dendi ama hiç bişey im olmadığını söyleyen doktorlar da oldu sonra eşimden sperm istendi ilki çok kötü geldi sayi yok hızlılık yok neyse keçi boynuzu pekmezi özü 900 tl ye proxeed aldim 1 ay sonra yine verdi sayı ilkinden 400 bindi 6 milyona yükselmiş ama hareketlilik yok dediler kontrol ettiler varikosel sol tarafli dediler tabi bizde korktuk ettik ama ultrosyona baktılar hemen olman lazım dediler hiç vakit kaybetmedi oldu çok çok basit hiç beklemeyin kaybetcek bişeyiniz yok yapın olun hoşunuza giten doktor la hemen yaptırın
Biz devlette yaptirdik bilmiyorum kiMerhaba ameliyatın fiyatı nedir acaba ?
Merhaba test verdinizmiHayır ameliyattan önce 2 kere yaptırdık.Sayımız düşük yani.Ocak ayında tekrar test ver dedi doktor o zaman 2 ay olmuş oluyor anlamadım bende ama çok yıprandık
3 ay oldu yaptıralı özelde yaptırdık 30 binMerhaba ameliyatın fiyatı nedir acaba ?