Eşimde sonradan oluşan isteksizlik

Ylz cmn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
63
-9
30
10 yıllık evli olcaz. Eşim 2.cocuktan sonra eski haline göre çok isteksiz olmaya başladı. Doktora gitti her tahlili yaptirdi ve psikolojik birazda prostat çıktı. Sigaradan da etkilenebilirsin demiş doktor . Eşim çok önemsemiyor bu konuyu. Mesela bı tartışmada 2 hafta konusmadigimiz oluyor.cunku bana karşı istek az ve gerek duymuyor öfkesi ağır basıyor. İsteksizlik malesef bunu da etkiliyor çocuklar da etkileniyor. Çocuk gibi onlara söylüyor bana söylemesi sorması gerekenleri. Haftada 1 veya 8 günde 1 normal mi eşime kalsa normal .ve görev gibisanki ona göre bı sevgi göremiyorum pek. Kendini çocuklarına adamış anne gibi davranıyor.kaç yıllık evliyiz ama henüz 30 yaşında eşim. İşi durumu gayet iyi. Herkes imrenir durumuna ama gel gelelim bu durum bir beni üzüyor. Önceden sarilirdi yanağımdan operdi şimdi uzaklaşmaya başladık bende artık yoruldum uzak duruyorum. Fikirlerinize ihtiyacm var bu konunun üstüne gitmeli miyim sizce ? Kendimi yalnız ve kötü hissediyorum 2. Çocuktan önce ne kadar kavga etsekte birbirimizi sevdiğimiz belli olur barisirdik şimdi yok

Sizin en azından 20 yık sonra gelişmiş böyle bir durum, ben 4 yıllık evliyim 1 aydır hiçbişey olmuyor. Hiç düzene girmedi ve kavgalarımız hep bikaç haftalık küslükler ile sonuçlanıyor. Küsen de hep eşim oluyor.

Küs olmadıgımız zamanlarda sarılıp öpmeler sırnaşnalar oldukca fazla ama yetmiyor tabiki ben kendimi evli gibi hissedemiyorum. Her anlamda ev arkadası gibiyiz. Çoğu yere tek giderim. Bekar kız gibi. Hiç kıskanmaz kısıtlamaz. Hafta da bir aklıma ayrılmak düşüncesi geliyor sonra sevgiden mi alışkanlıktan mı korkudan mı konfordan mı bilmşyorum ama geri gidiyor bu düşüncem. Çok yıprandıgımı hissediyorum.

Peki sizce sizi seviyor mu severek ki evkendiniz ? Genelde başka biri vardır diyolar ama yok eminim de . Siz yaklasiyor musunuz peki

Çocuklara iyi anne baba olacağım diye kendinize vakit mi ayıramıyorsunuz acaba.
Belki birbirinizi seviyorsunuz ama heyecan kalmamıştır. Ailelere yakınsanız bir iki günlüğüne veya en kötü ihtimal bir kaç saatliğine çocukları ailenize verebilir, ona güzel bir gece yaşatabilirsiniz aslında. :)
Ne bileyim güzel açık ve şık bir kıyafet şıkıdım bir ayakkabı güzel bir makyaj bakımlı saçlar, güzel bir yemek karşı değilseniz iki duble bişeyler falan.. Bazen gerçekten ihtiyaç olabiliyor. Gençliğinizi hatırlatır.
Beraber film izleyin veya vapura binip istanbul turu yapın el ele kol kola.
Ona onu çok sevdiğinizi hatırlatın. İnşallah düzelirsiniz.
Haftada 1 kötü bir rakam değil. Önemli olan o özel günü güzelleştirmek.

Aslinda zaman kalıyor . Çocuklar 9 da uyur . Gece küçük çok kalkar aramızda uyur ama istese o saate kadar sarılır güzel film izleyebiliriz . Arada gel yanıma izleyelim der ama eskisi gibi değil bana karşı. 2. Çocuk doğdu uzaklaştı . Güzel giyiyince geri çevirmez ama o da istese giyin gel dese önceden isterdi. Bütün hayatıma yansiyo çok mutsuzum.kusersek 2 haftayı bulur çocuklar da etkilenir . Yani ben de yanaşmak istemiyorum gururum artık izin vermiyor. Napsam bilemiyorum

Konuşmaktan başka yol yok maalesef kendinizi açın bilsin en azından mutsuzluğunuzu küserse de farkında olsun.

Cinsel anlmada bi sorunu ciddi anlamda var ki doktora gidip tahlillerini yaptirmis.Başka birinin oldugunu degilde gercekten bu durumdan rahatsiz oldugunun,öfkesinide size kuserek cikarttigini dusundum okurken acikcasi

Biri olmadığına emin misiniz.. sorun sadece kuş mu
Evet yok . Küs tük tam tersi o benden şüphelendi ben aynı ortamda olmadım 2 haftaya yakın konuşmadık geldi telefonda napiyosun ver şunu diye kıskançlık krizine girdi .. hafta da 1 yada 8 günde 1 normal mi eskiden beni biktirirdi şimdi yapmak istese bile o ana kadar bişey de belli etmiyor

Peki sizce sizi seviyor mu severek ki evkendiniz ? Genelde başka biri vardır diyolar ama yok eminim de . Siz yaklasiyor musunuz peki
Seviyor gibi davranıyor tabi insanların içinden emin olamazsınız. Baska biri oldugunu düşünmüyorum farklı bir sorunu var bence. Hiçbir şekilde test yaptırmaya gönderemiyorum tamam tamam diyor ama gitmiyor Dr a hep erteliyor. Terapiye gidiyor yarıda bırakıyor vs. Benim yaklasyıgımda oluyor ama bazen istemiyor bazen istese bile sertleşenedi bazen sertleşti boşalamadı bazen oldu vs ama hiçbir zaman düzenli olmadı hiç cok arzulu oldugunu görmedim

Macun kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…