10 yıllık evli olcaz. Eşim 2.cocuktan sonra eski haline göre çok isteksiz olmaya başladı. Doktora gitti her tahlili yaptirdi ve psikolojik birazda prostat çıktı. Sigaradan da etkilenebilirsin demiş doktor . Eşim çok önemsemiyor bu konuyu. Mesela bı tartışmada 2 hafta konusmadigimiz oluyor.cunku bana karşı istek az ve gerek duymuyor öfkesi ağır basıyor. İsteksizlik malesef bunu da etkiliyor çocuklar da etkileniyor. Çocuk gibi onlara söylüyor bana söylemesi sorması gerekenleri. Haftada 1 veya 8 günde 1 normal mi eşime kalsa normal .ve görev gibisanki ona göre bı sevgi göremiyorum pek. Kendini çocuklarına adamış anne gibi davranıyor.kaç yıllık evliyiz ama henüz 30 yaşında eşim. İşi durumu gayet iyi. Herkes imrenir durumuna ama gel gelelim bu durum bir beni üzüyor. Önceden sarilirdi yanağımdan operdi şimdi uzaklaşmaya başladık bende artık yoruldum uzak duruyorum. Fikirlerinize ihtiyacm var bu konunun üstüne gitmeli miyim sizce ? Kendimi yalnız ve kötü hissediyorum 2. Çocuktan önce ne kadar kavga etsekte birbirimizi sevdiğimiz belli olur barisirdik şimdi yok