Konuştunuz mu peki eşinizle? Belki son ilişkinizin sizin açınızdan çok iyi olduğunu söylerseniz motive olur.
Konusmadım bu bir hafta icinde ama artık o kadar sıkıldımki iteklemekten o arzulasın tavsan gibi sürekli istesin beni bıktırsın istiyorumben konustukca esimi geri tepiyorum bu arada ben kovalayan o kaçan gibi oluyo o zaman daha da sinir oluyorum
Ama ben gittigimde reddedildigim zamanlar oldu yoksa ben hep giderim olacagını bilsem ama bende vajinusmus atlattım sonucta.moralini bozmak gibi olmasın da o tavşan gibi isteyen adamlar eskide kalmış gibi artık yediklerinden filan mı bu dönemin erkeklerinde ciddi isteksizlik sorunu var.
son birlikteliğinle ilgili cesaretlendirici sözler söylesen işte çok iyiydi gibi belki kendi de şevke gelir. onun dışında siz karı kocasınız çekinme bence bunlar biraz da hep erkek ister erkek gelir düşüncesinden.
Ama ben gittigimde reddedildigim zamanlar oldu yoksa ben hep giderim olacagını bilsem ama bende vajinusmus atlattım sonucta.
Takma kafana bu ara erkeklerin çoğunda bu durum varKonusmadım bu bir hafta icinde ama artık o kadar sıkıldımki iteklemekten o arzulasın tavsan gibi sürekli istesin beni bıktırsın istiyorumben konustukca esimi geri tepiyorum bu arada ben kovalayan o kaçan gibi oluyo o zaman daha da sinir oluyorum
aynen ne yiyip içiyorlar da libidolar tavan yapıyorYav Allah aşkına nasi bu kadar isteklisiniz arkadaşlar bir yazın bana da ya, ben de artık buraya kocam isteksiz diye konu acanlari gördükçe bunalıma giriyorum. Tamam kocanız isteksiz de siz bu kadar istekli olmak için ne yapıyorsunuz ne olur bana da söyleyin
Yav Allah aşkına nasi bu kadar isteklisiniz arkadaşlar bir yazın bana da ya, ben de artık buraya kocam isteksiz diye konu acanlari gördükçe bunalıma giriyorum. Tamam kocanız isteksiz de siz bu kadar istekli olmak için ne yapıyorsunuz ne olur bana da söyleyin
Takma kafana bu ara erkeklerin çoğunda bu durum varokuduğum kaçıncı konu libido azalması var bu ara erkeklerde dönemsel herhalde geçer üzülmeyin çok istiyorsanız da giyinin atağa geçin reddetmez herhalde
aynen ne yiyip içiyorlar da libidolar tavan yapıyor
Ne diyelim canım Allah kolaylık versin sanaYa belki de esim istekli olsa benim hevesim kacıcakta işte kovaladıkca benim kovalayasım eşimde kovalandıkca kovalanmak istiyo heralde
Teşekkür ederim canım inşallahNe diyelim canım Allah kolaylık versin sana
İstekli olmak için zemin hazırlamak lazim
[/QUOTE
Nasıl mesela
Netflix kullaniyorsaniz televizyonda aşk ve erotik konulu bir film bulun güzel bir masa hazırlayın meyve tabağı dan cerezine tatlisina kadar , 365 gün diye film var trend şuan . Degerlendirebilceginiz fikir
Alkol geciktirme görevi yapıyor zatennTeşekkür ederim öneriniz için bu tarz seyler yapıyoruz aslında sadece alkol aldıgımızda eşimin istegi artıyor gibi geliyor. Alkoluda hergün alamıyoruzdün konustum ama yavas yavas düzene girecegini o da daha yeni alıstıgını beni anladıgını falan söyledi.