- 20 Temmuz 2011
- 763
- 20
-
- Konu Sahibi jigglyypuff
ben aslında hiç böyle bir konu açabileceğimi tahmin etmezdim ama herşey insanlar için derler ya aynen öyle.eşimin yeni iş evraklarını toplarken verem savaş dispanserinde sol akciğerinin üst kısmında 1cmden büyük bir nodül varmış bu durumu yaşayanlar var mı? hafta içi biopsi yapılacak ama tecrübeli arkadaşlara sormak istedim nereden anlaşılıyor bilemedim..fazlasıyla üzgünüm ve olabildiğince kafasını dağıtmaya çalışıyorum ama kafasına çok taktı 23 yaşında daha beni en çok tedirgin eden de bu malum kötü huyluysa yayılması hızlı olabilir.(tabi ben bunları kşmseye söyleyemediğimden ...)
şaşkınım huzursuzum aramız bayadır bozuktu ciddi sorunlar yaşıyoduk ama sanki hayat durdu şimdi herşey çok tuhaflaştı..
Bu arada tüm herkesin büyük zaferi kutlu olsun...
yüzünde kızarma oluyorda bu belirtimi?eşinde belirgin özellikler var mı bende eşimin ciğerlerinde birşey olduğundan şüpheleneyorum...benim eşimin yüzü çok kırmızı...utandığından sanıyordum ben ama olmayabilirde...
yüzünde kızarma oluyorda bu belirtimi?
gitmiyor biopsiye girmicem diyor tesafdüf eseri öğrendik..aşırı sigara içiyorbenim eşiminde yüzünde kızarma var bu sonuçtan korktuğu için götüremiyorum doktora..Seninki iyi yine gdiyor benimki gitmiyor..Kendimi hazır hissedince gidelim diyor
gitmiyor biopsiye girmicem diyor tesafdüf eseri öğrendik..aşırı sigara içiyor
ihmal etme kesinlikle ben gerçekten şoktayım hala..benimkide aynı canım soba borusu gibi durmadan içiyor benim gözlerim acıyor dumandan artık midem bulanıyor ama onda tık yok birde alkol var oda etkiliyor tabi...ama ikna edeceğim inşallah bayramdan önce gitmeye çok korkuyorum ona birşey olmasından
canım ya çok üzüldüm her ikinize de. Dua etmekten başka aklıma bir şey gelmiyor
canım geçmiş olsun modul lekemi oluyor?tam anlayamadım lekeyse ona göre yazıcam..
çok teşekkürler canım bakım işi öyle zorki mağazacılık yapıyoruz saatler belli değil falan ama elimden geleni yaparım yacanım bizimde nikah işlemleri için gittiğimizde ortaya çıkmıştı,yedikulede film çektiriyordu sürekli ilaçta
kullandı, biz geçti sandık 4sene sonra tekrarladı,
bu sefer verem savaş dispanserine gidip hergün günlük ilaç kullandı 3 aydı sanırım ve şimdi çok şükür düzeldi
üşütmemeye çok dikkat edecek..
eşim sürekli hakiki kestane balı yedi ozaman birde dut pekmezi yemişti sanırım,
ben çok hatırlayamıyorum şimdi ama eşimede yine sorarım bu süreç nasıldı dıye..
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir..
bu hastalıkta yanında kimse yoktu eşimin2ay kalmıştı düğünümüze ve
çok sıkıntılıydı bende hem düğün stresi hem hastalık çok zor zamanlardı,
siz destek olacaksınız canım birde geçme riski oluyomuş,çok dikkat et.
inşallah kötü huylu değildirdir canım,
eskiden çok korkulan bir hastalıkmış ama şimdi ilaçla tedavisi mümkün
kendine dikkat edip kontrollerini ve ilaçlarını aksatmaması şart.
Hiç merak etmeyin o verem nodulu olabilir ya da romatolojik bir hastalık olabilir bunların ikisinin de tedavisi var.. Bizim kuzende çıkmıştı ordan biliyorum öyle söylemişlerdi. Gerçi bizimki basit zatürre çıktı sonradan.. Gecmis olsun
yorumlarınız için teşekkür ederim mailime tesadüf bakarken cevapları fark ettim..şuan tomografi sonucu bekliyoruz karnıma kramplar giriyor doktor çok olumlu yaklaşmadı açıkçası...kafamı dağıtmak için kk da takılıyorum işte..