• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Ek gıdaya yeni geçtiniz sanırım, çok fazla ekmek vermeyin bence.Besleyici olan başka gıdaları verin. Eşler arasında bu tür anlaşmazlıklar oluyor normal bu ama sizin aranızda farklı sorunlar var sanırım.Eşiniz hiç yardımcı olmuyor gibi yazmışsınız

Evet yeni gectik sayilir ek gidaya,
Peynir ve ekmek veriyordum.
Sagolsun esim ev isinde hic yardim etmez,
Yaptigi sey cocugu uyutur aksamlari, hava iyi oldugunda disari cikartir.

Merhaba arkadaslar,

Suanda agliyarak yaziyorum,
Sabah esimle kahvaltida kavga ettik.
Sorun ise ben kahvaltida 7 aylik ogluma ekmek parcalari veriyordum.
O sirada esime Göre bogazina durdu, bana Göre ise yüregi kalkti.
Esim pes pese verme bogazinda kaliyor, bunu bi kere daha yaptin dedi.
Bende bogazinda kalmadigini söyledim, herseye karisma, cocuga baktigin yok gibi isimede Karisma dedim.
Esimde bu evin babasi Benim,
Benim dedigim olur dedi.
Onun o lafinin üzerine tartistik.
Sizce kim hakli??
Esim 28 ben 27 yasindayim.
daha dün benxer konudan ben tartışıyordum eşimle baktım her lafıma bilmiş bilmiş cevap veriyor he he tamamd edim sonra bildiğimi yaptım. patates yemeği yediriyorum kızıma aman çok büyük verdin aman boğazına kaçacak kırk kere söyledi, yahu dedim ben her zaman böyle yediriyorum bi karışma sen. neyse sustu, beş dk sonra tekrar aynı muhabbet, hiçbişe demedim o bakarken daha küçük lokmalar verdim içeri gittiğinde bildiğimi okudum :D o yüzden tartışmaya vardırmayın işi, boşver he de geç, erkekler çocukları konusunda daha pimpirikli oluyorlar sanırım, bi de hiç tecrübeleri olmadığı için korkuyorlar, ben de bebeğim olmadan önce aman küçücük bebeği nasıl öyle tutuyorsun, aman ona nasıl yemek yediriyorsun diye acayip tedirgin olurdum kendi kızım olduktan sonra alıştım alıştıkça rahat davranmaya başladım.
biraz da bu açıdan bak, çok kızma eşine o yüzden. ;)

Çocuk olunca işin içinde oluyo böyle şeyler. Bizde eşimle bu yüzden çok atışırız
daha dün benxer konudan ben tartışıyordum eşimle baktım her lafıma bilmiş bilmiş cevap veriyor he he tamamd edim sonra bildiğimi yaptım. patates yemeği yediriyorum kızıma aman çok büyük verdin aman boğazına kaçacak kırk kere söyledi, yahu dedim ben her zaman böyle yediriyorum bi karışma sen. neyse sustu, beş dk sonra tekrar aynı muhabbet, hiçbişe demedim o bakarken daha küçük lokmalar verdim içeri gittiğinde bildiğimi okudum :D o yüzden tartışmaya vardırmayın işi, boşver he de geç, erkekler çocukları konusunda daha pimpirikli oluyorlar sanırım, bi de hiç tecrübeleri olmadığı için korkuyorlar, ben de bebeğim olmadan önce aman küçücük bebeği nasıl öyle tutuyorsun, aman ona nasıl yemek yediriyorsun diye acayip tedirgin olurdum kendi kızım olduktan sonra alıştım alıştıkça rahat davranmaya başladım.
biraz da bu açıdan bak, çok kızma eşine o yüzden. :KK66:

Evet tartismalarimiz genelde cocuk yüzünden oluyor.
Ogluna hic kiyamaz ama bende annesiyim.
Cok bilmis bilmis konusur hep,
Sanki Kac tane cocuk büyüttüyse.
Sinir oluyorum.
En iyisi bende sizin gibi he diyip bildigimi
Okuyayim;)

Evet tartismalarimiz genelde cocuk yüzünden oluyor.
Ogluna hic kiyamaz ama bende annesiyim.
Cok bilmis bilmis konusur hep,
Sanki Kac tane cocuk büyüttüyse.
Sinir oluyorum.
En iyisi bende sizin gibi he diyip bildigimi
Okuyayim:KK66:
haklısın canım sen annesisin onun saçının teline zarar gelse hepsinden çok sen üzülürsün ama dedim ya tecrübesizlik onları pimpirikli yapıyor.
aynen öyle he de geç, ondan çok sen ilgileniyorsun neyi ne zaman yapman gerektiğini iyi bilirsin ama inatlaşarak ben bilirim'le konu büyür tartışmaya döner gerek yok tadın kaçmasın :)

Merhaba arkadaslar,

Bende bogazinda kalmadigini söyledim, herseye karisma, cocuga baktigin yok gibi isimede Karisma dedim.
Benim dedigim olur dedi.
Sizce kim hakli??

7 aylık çocuğa ekmek verilmez.ıslayın suyn içinde verin.7 aylık çocuk sulu yemeklere daha yeni geçer ki ekmek çok kuru ve gerçekten boğazında kalmış nolma olasılığı yüksek.onun dışında uslup kaba ve saygısızca

Bogazina takilmistir diye bence korkmustur esiniz... biraz banada ufak geldi bence yavastan pure seklinde yada islatip verilmeli cunku bebekler hassas... birde birbirinizi kirmaya degmez... cocuk bu diycem simdiki babalarda aynen anne gibi sevinsekmi uzulsekmi bilemedim... uzatmayin siz anneyseniz o da babasi sizin kadar korkabilir...

Ekmeğin ne besin değeri var ki çocuğa veriyorsunuz? Çocuk sahibi değilim ama hangi besinin ne yararı var biliyorum.

Eşiniz de siz de büyük tepki vermişsiniz. Yukarıda da denmiş eşiniz yokken bildiğinizi okuyun, varken minik minik verin

Merhaba arkadaslar,

Benim dedigim olur dedi.
Sizce kim hakli??
bence kocan hakli yas ile ne alakasi var bunun kocan iyi biri ise ve seni seviyosa bence kiymetini bil

Merhaba arkadaslar,

Benim dedigim olur dedi.
Sizce kim hakli??

cnm bence herşey iletişim yanlışlığından olmuşşş
eşin verme boğazında kalıyor dediğinde yok hayatım kalmadı midesi bulandı deseydin kavga etmezdiniz sanırım
ayrıca sen karışma demen tartışmanın fitilini ateşlemiş cnm

hiç öyle denirmi hiç bakmasa bile denmez oda babası neticede. sen bu düşüncede olursan ilerde daha çok tartışırsınız
o sizin ortak çocuğunuz bunu aklından çıkartma cnm

bu arada üzülme hepimizin başından geçiyor çocuk yüzünden tartışma

Merhaba arkadaslar,

Benim dedigim olur dedi.
Sizce kim hakli??
Burda mesele kim haklı olduğu değil.Biz bilemeyiz boğazına mı takıldı,yüreği mi kalktı (yüreği kalktı ne demekse)
bURDA ASIL SORUN İKİNİZİN BİRBİRİNİZE OLAN TUTUMUNDAKİ YANLIŞLIK.

Ağlayacak bi şey yok
İkiniz de abartmışsınız eşiniz de pişman olmuştur muhtemelen
Siz de biraz daha dikkatli davranın yedirirken:KK51:

Merhaba arkadaslar,

Benim dedigim olur dedi.
Sizce kim hakli??

Back
X