Eşim

Haklısınız kızlar akşama konuşacağım,bakalım neler diyecek
eş olarak herşeyimizi bilmemiz lazım,kesin ve net konuşacağım
yarın yazarım size gelişmeleri....

bence kızmalısın ama adabıyla kavga etmeyerek ama tartışarak. yaptığı çok ayıp bişey. senin hesabından sana sormadan kalkıp çekip arkadaşına veriyor. sorun arkadaşına vermesinde değil belkide sormadan bunu yapmasında. güven meselesi işte. kaybetmesi çok kolay oluyor ne yazık ki...

sana danışmadan böyle bişey yapmamalıydı.sonuçta sen hayır diyen bi insan değilsin ki.eminmisin paranın o sevdiğiniz arkadaşınıza gittiğinden?

afedersiniz haddim değil ama eşinizin sürekli bankaya gitmek için ısrar etmesi beni şüphelendirdi.... ben eşinizi tanımadığım için yapmıştır diyemem ama siz bir düşünün... şöyle birşey olabilir mi
parayı bir iş için kendi harcayıp, yerine koymayacağını anlayınca böyle bir bahane uydurmuş olabilir mi
daha sonra da parayı geri alamadım deyip konuyu kapatacaktır belki...

lütfen yanlış anlamayın... sadece aklıma gelen bir ihtimali paylaştım..

yok yanlış anlamam kesinlikle,sizlere sordum sizlerde fikirlerinizi söylüyorsunuz tşk.ederim
şimdiye kadar bi yanlışı olmadı bu konularda,yalanını hiç yakalamadım
şahsen inandım arkadaşına verdiğine,arkadaşının çok düşük bi maaş aldığını biliyorum
gerçekten yardım etmek istemiş olabilir,insanlara yardım etmeye bayılır ama gizli yapması hiç güzel değil....akşama sorucam ve cevabından tatmin olmazsam,x sorarım diye blöfmü yapsam acaba??

Canım ne gerekiyorsa yap ama kökünden çöz bu meseleyi. Aklına yanlış şeyler de getirmek istemem, eşinin günahını da alamam ama eğer verdiği cevaplara iç güdüsel olarak inanmıyorsan, o zaman konuyu kapatma. Kavga edin demiyorum, önce güzellikle konuş ama baktın ki olmuyor koy canım tavrını.. Sen olsaydın bunu yapan...

Canım gazlamak istemem seni ama eşin sana sormadan nasıl yapabilir bunu.Allah korusun eşine bir şey olsa hakta idda edemezsin.Madem ki eşin sinirli biri.
Bence karnını doyurmuş ve dinlenmiş olduğu bi vakit geç karşısına hafifçe dokunarak bu durumu konuş..

Neden blöf apasın ki açık açık sorarsın.
Hem neden eşinden bu kadar korkuyorsun anlayamadım ben.Para senin paran aaa.
Sizin ki şöyle olmuş..
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.Baskın basanın misali.
Şu durum da bile üste çıkıyorsa vay haline. Özür dilemesi gerek hemde güzel güzel..

cooookkkk yanlıssss.Cok kızdım bak esıne sımdı.Sakın ıcıne atma.Bız bu ortak hesabı neden kullanıyoruz de ortak yanı adı ustune o paranın sahıbı bızız haberımız olmalı bırbırımızden de.bızım basımıza bırsey glse ben de 2000 verdın dıye gerı kalan para bıze yeter deyıp sana sormadan harcama yapsam ya da bır felaketle karsı karsıya kalsak nabıcaktık de

korkmak değil canım,fevri davanmak istemiyorum akşam ki cvplarına göre bakıcam duruma,yavuz hırsız ev sahibini bastırır lafı cuk oturmuş ama öyle bi yapıdadır eşim
suçluyken bile suçsuz olmaya çalışır malesef:mymeka:

bence kendi için kullanmıştır eşin...elbette sana söylemliydi bankada bunu öğrenmen geç olmuş..
habersiz işler istemediğini sana bunu anlatmış olması gerektiğini söyle cnm..sakin konuş..

ilahi güldürdün canım beni,sanırım doymasını beklemeden eve giderken arabada açarım konuyu,bu saate kadar telefon açıp söylenmediğime dua etsinÇok üzgünüm çoook
dediğin gibi eşime bişey olsa haberim olmadığı için hakta iddia edemem bunu düşünmemiştim saol...

evt ben olsaydım onun bana tavrı daha farklı olurdu...

Günaydınn

akşam iş çıkışına yakın eşim aradı,akşam sana banka kartımı vericem
sende dursun bundan sonra,sen bana harçlık verirsin falan dedi,bende hayırdır hatanı mı anladın ondan mı bu fikir çıktı dedim,güldü,neden söylemedin bana dedim,haklısın tamam bundan sonra senden gizli hiç bişey olmayacak,dediğim gibi artık hepsi sende dursun dedi,bende tamam o zaman dedim ve konu kapandı,arkadaşıda önümüzdeki ay borcu verecekmiş,ondan böyle ılımlı bi konuşma gelince bende üstüne gidemedim ama kırıldığı belirttim,hepinize çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…