İyi geceler uzun olursa lütfen kusuruma bakmayın psikiyatri ye gerçekten ihtiyacım var gidemiyorum ... Eşim ailesine de saygısı olmamak ile birlikte bana da yok ama dışarıya karşı kendini sevecen gösteren biri bununla birlikte eve gelir yemek yiyene kadar bir problem yok ama yemek yedikten sonra durduk yere bir sorun çıkıyor çocuklarım var iki tane ve erkek çok fazla ses yaptıkları sırada bağırıyor büyük oğlum 4 yaşında yemek yiyor misal döktüğü zaman değişik bir ifadaye gidiyor bağırma eylemi gerçekleştiriyor kayınvalidem de aynı şekilde en ufak bir leke o halıyı baştan sona yıkamak demektir ve ailesi ile geçmişten gelen bir sorun var gibi seziyorum ve ben. Bunu tam anlamı ile bilmiyorum bana karşı da bir bakıyorsunuz herşey yolunda bir bakıyorsunuz benden düşmanı yok cumartesi misafirim vardı 7 adet çocuk 4 anne var misafirlerim ile ilgilenme sırasında nasıl alındığını görmedim banyo süpürgemi almışlar içeri koltuğun altına atmışlar ve ben bunu bir gün sonra gördüm hali ile eşimde gördü gözü döndü bir an ne pislikliğim kaldı nede başka bişi küfür etse daha iyiydi ve kapılara vuruyor set örtüyor ve bana benim Allah belamı versin ki senin gibi birini bulmuşum dedi en basiti bu şekil ne yapacağımı şaşırdım ve akşam bunlar oluyor misal sabah sanki akşam bunlar yaşanmamış gibi yapması da ayrı bir baskı oluyor bana ne yapmam gerek benim karşıma alıp defalarca konuşmaya çalıştım ama adam kapalı kutu