- 13 Mart 2016
- 3.898
- 8.660
- Konu Sahibi Passionatewoman
Adalet duygusu bize gore biraz fazla gelismis.Ahahahaaa cidden mi ya yazik boyle misilleme mi olur ayip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adalet duygusu bize gore biraz fazla gelismis.Ahahahaaa cidden mi ya yazik boyle misilleme mi olur ayip
Yaptigin yanlis ama kendine saygin yok mu esin yanlis yapmis sen daha fazlasini yapiyorsunAllah razı olsun sizden, sağolun Mune Hanım.. Ben hırsla bir yanlış yaptıysam ve bazı insanlar bunu doğru bulmuyorsa böyle ithamlarda bulunmamalılar..
evet canım.. geldiğimiz son nokta da bu işte..Canımm sen bebek istiyordun eşin doktora gitmeye yanaşmıyodu doğru mu hatırlıyorum??
Pismansan soyle ona gore yapalim. Pisman degilsin diye seetmistik biz. Pisman misin yoksa?Allah razı olsun sizden, sağolun Mune Hanım.. Ben hırsla bir yanlış yaptıysam ve bazı insanlar bunu doğru bulmuyorsa böyle ithamlarda bulunmamalılar..
yahu bıkmadan da yazıp, dalga geçmeye devam ediyorsunuz.. pes..Adalet duygusu bize gore biraz fazla gelismis.
evet benmhic bi zaman kendi adaletimi saglayamadim.arkadasinki baya gelismisAdalet duygusu bize gore biraz fazla gelismis.
Eşin izlemiş yapmış bi hataevet canım.. geldiğimiz son nokta da bu işte..
ben doğru bişey yaptım filan demedim ki, zaten biliyorum yanlış ama oldu bir kere..Pismansan soyle ona gore yapalim. Pisman degilsin diye seetmistik biz. Pisman misin yoksa?
biliyorum ama eşimin de hak ettiğini düşünüyorumEşin izlemiş yapmış bi hata
Ama yazdıklarını okudum canım
Sen ne yaptıgının farkında mısın??
Evet bence de davranışınız yanlış, eşinizi bir kenara bırakın kendinize saygıdan böyle fevri davranışlarda bulunmamalısınız ama tabii söylediğim gibi yaptıklarınız sizi ilgilendirir, özeliniz sebebiyle size bir yaptırımımız söz konusu olamaz, bizim müdahelemiz site kuralları dahilindedir.Allah razı olsun sizden, sağolun Mune Hanım.. Ben hırsla bir yanlış yaptıysam ve bazı insanlar bunu doğru bulmuyorsa böyle ithamlarda bulunmamalılar..
Kotu bir sey dedim sanki....yahu bıkmadan da yazıp, dalga geçmeye devam ediyorsunuz.. pes..
Ya allahaskina adamla konus hatta laf sok anlasin misilleme nedirbiliyorum ama eşimin de hak ettiğini düşünüyorum
Insallah adam da frikik vermiyorduradam frikik vermemiş ki frikik izlemiş,
kısasa kısas için bacak açılmaz bu durumda, muslukçu çağırıp çatalını falan izlemeliydiniz.
yanlış olmuş böyle, baştan alın
Koskoca forumda seninle hemfikir kimsenin olmamasi hakkinda ne dusunuyorsun peki?biliyorum ama eşimin de hak ettiğini düşünüyorum
İlla onu cezalandırmak istiyorsan başka şeyler düşünseydin canım ya da boşanbiliyorum ama eşimin de hak ettiğini düşünüyorum
Insallah adam da frikik vermiyordur
Ahaahaha valla bende istemezdimiyi ki iş arkadaşım ya da komşum falan değiller, düşünsene birbirlerine sinirlendikçe açıp sağa sola gösteriyorlar