- 6 Eylül 2022
- 19
- -8
- 28
-
- Konu Sahibi Aselinannesis
Bir bitmedilerBu aksam erkek cok.Az önce özele ablaa mrb ben mert diye biri geldi..
Bence bu konuyu kocasi açmış, adam nasıl biseyse artıke siz zaten ayrı yatıyormuşsunuz?
Kendine cok mu güveniyorsun once karina yet deyin hayata küssün.Eşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
Fake değilsen neden böyle bişey istediğini detaylıca yaz bizde konuya göre boşan derizEşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
Tam düzeldik derken bunu teklif etti ve neye ugradimi şaşırdım bunu söyleşinden beri için almıyore siz zaten ayrı yatıyormuşsunuz?
Bence bu konuyu kocasi açmış, adam nasıl biseyse artık
Tam düzeldik derken bunu teklif etti ve neye ugradimi şaşırdım bunu söyleşinden beri için almıyor
Aşırı normal, biz de hep komşuları toplar öyle yaparız inanır mısınEşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
Sorun su bana doğru gelmiyor bunu söyleşinden beri midem bulanıyorZenci bir erkekse neden olmasın diyin?
Biz buna halk arasında "gavatlik sendromu"diyoruz.Konu gerçekse,eşin de bunu dediyse gavatın teki.Bir dakika durma yanında.Tam düzeldik derken bunu teklif etti ve neye ugradimi şaşırdım bunu söyleşinden beri için almıyor
Şimdi hak geçmesin, 4 lü olsun cinsiyetler eşitlensin konu sahibi abiye ay şey pardon ablaya tavsiyemdir3.kişi erkek mi?
kadınsa neden kadın?