Eşim ve yatak odasi

zr ada

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
797
En iyi cevaplar
1
3.423
33
23
Merhaba Hanımlar ben 20 Yaşında eşimi 5. Sınıftan beri tanıyan arkadaşlığımız ilerleyip evlilikle taçlandıran biriyim . Lbir yıl iki aydır evliyiz benim sıkıntım kendime zaman ayiramamsm makyaj vs için

Eşim çok merhametli harika bir adamdır Allah onsuz bırakmasın ilişkiye girmeyi çok seviyor yani arzuluyor bu çok güzel bir şey biliyorum insanın eşini istemesi çok güzel ben de bundan memnunum hislerimiz karşılıklı beni hep güzel makyajlı görmek istiyor elimden geldiği kadar yapıyorum ama biliyorsunuz ev işi çocuk bana bakıyor ne yapmaliyim ne önerirsiniz nasıl zaman yaratabiliriz ustun guclerinize ihtiyacım var

Teşekkürler

Bebek me kadarlık ona göre bi tavsiye verebilirim belki

Bu arada 4 aylık bebem v

Hmmm bı aradtirayim bakayım daha önce hamileliğimde ,hamileliğimin ilk üç ayı her yediğimi çıkarmıştım abartısız o zaman ipek kirpik taktirmistim şimdi de Amerikan fonu cektirdim hemen araştırıyorum makyajı

Eyeliner, kaş ve dudak

20 yaşında, bir yılı aşkın evlisiniz bir de bebişiniz var, eşiniz sizi çok arzuluyor, makyaj için falan zaman bulamıyorsunuz.. İnanın başım döndü kendimden geçtim okurken.. Bu ne enerji maaşallah

daha minicik evlenmişsin şaşırdım doğrusu.. Makyaj için de abartı şeyler mi istiyor eşiniz?? Bi fondöten hafif far bir einleiner bi ruj sürmesi toplasanız hepsi 15 dk sürüyor.. Bebek uyurken halledebilirsiniz..

merhaba benim 3 cocugum var en kucugu 8 aylik ama birkere bile makyajsiz cikmam esimin karsisina sacim fön suz cikmam bunlari esim istedigi icin degil ben cok severim bakimi oyuzden bakima herzaman ayiracak vaktim vardır
Bende öyleydim öyle alışkınım evlendigimizde köye gittiğimde eşime ddmisler ki sen bu kızı maaşla gecindiremezsin çok süslü demişler ama daha çocuklu hayata alışamadım galiba

merhaba benim 3 cocugum var en kucugu 8 aylik ama birkere bile makyajsiz cikmam esimin karsisina sacim fön suz cikmam bunlari esim istedigi icin degil ben cok severim bakimi oyuzden bakima herzaman ayiracak vaktim vardır
Aaa bravo valla sıcaklarda makyaj hiç çekilmiyor. Bulduğum yere devriliyorum

Bende öyleydim öyle alışkınım evlendigimizde köye gittiğimde eşime ddmisler ki sen bu kızı maaşla gecindiremezsin çok süslü demişler ama daha çocuklu hayata alışamadım galiba
Sadece günde 10 dk ayıramıyor musunuz ? Çünkü bebek daha küçük sürünmüyor emeklemiyor yürümüyor ek gıdaya geçmedi . Evde ne yapıyorsunuz cidden bi gününüzü anlatın size yardımcı olurum

Siz Türk musunuz? Birde 20 yaşında ikinci çocuk mu geldi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…