Eşim ve kokusu

A
Benin eşim yeni evlendiğimizde wc için ayrı parfüm koyardı benim onun kokusunun almamam için çıkmadan o parfümü sikardı hala böyle adamlarda var mı bilmiyorum ama

Artık umursamıyor mesela eskisi gibi
aradaki perde yırtılana kadar dikkat ediyorlar. Bir eşik var onu geçtin mi hepten rahatlar.

Eşim 27 yaşında..gençliğinin baharında buram buram kokuyor..ben hamileyim sanki eşimden tiksindim..öncelikle ağzı kokuyor..dişleri çürük ve dolgularla dolu..buna rağmen birkere ağız bakım suyu kullandığını gormedim..ağız bakimini yapsa sikaytci olmayacam..dışını de ben çocuk gibi fircala demessem unutuyor..sabahki kokuyu anlatamam öyle böyle degil..bide asla çekinmeden burnuma yanaşarak konuşuyor..artık resmen bagriyorum..uzak dur diyorum..ya kendine bakacak ya uzak duracak..ama laflarim dokunmuyor galiba arsizmi oldu nedir..ertesi gün yine dikkat etmiyor..dilimde tüy bitti artık..birde gaz çıkarma olayı...bakinoyle böyle değil içi mı bozuk anlamadım ama normal bir koku dehil..git doktara diyorum üşütuyormusundiyorum tabiki gitmiyor...kaç kere kıyamet kopardım sakin benim yanımda gaz çıkarma diye yanlışlıkla oldu tutamadım diyor çok afedersiniz arkadaşlar ama şuan çok sinirim bozuk...gece falan dinlemeyip karda kıssa yattigim odanın camını 1saat sonuna kadar actigimi bilirim..özür diliyor falan ama ben nefret ediyorum..WC de büyük abdest için gittiğinde daha 1 gün o WC ye giremezsiniz..ahır daha güzel kokuyordur tobe yarabbim..diyorumki bak orda çamaşır suyu var hemen yıka oralari oda parfümü var koymuşum oraya diyorum unutuyorum diyor..işin tuhafı o wcdeyken koku evi sarıyor..yemin ederim abartmıyorum mutfak antre oturma odası heryeri koku basıyor..o WC ye girmeden beni stres basıyor..ya önemsemiyor snaki ettiğim hakaretler de yetmiyor ben ne yapayım arkadaşlar yokmu bunun çaresi ne yapayım ben...
Siz beni bi salın 😂😂Ahahhaa bacım ne yazmışsın öyle vallahi Helal et hakkını kahkaha attım burda 😂😂

Herşey bi yana kendisine saygısı olan odam eşinin yanında yani aynı yağa girip seviştiği kişinin yanında os*rup durmaz.rahatsizligi dile getirildiği halde hayvani hallere bürünüp pişkince yeniden yeniden yeniden os*rmaz.

Kendisine saygısı olmayana kimse saygı duymaz işte böyle!

Boyle bisey yok olamaz. Ben esımden rahatsız isem bunu kendisi ile paylasırım.. Gelıpte bu forumda esımı bu derece yerler altına sererek çare aramam.. O imzayı atar iken iyi gunde kotu gunde diyoruz degılmı? Gelıpte burada sadece kısısel bakımını beceremediği ıcın bır esın arkasından hakaretler ile bu derece atıp tutmak ne kadar insancıl???
Guzelce anlatsa yıne anlayacağım. Ama kusura bakmayın eşine soylemediği kalmamış..tamam adamın yaptıgı da yanlis ama bunumu hakettı. Lutfen objektif olun biraz.

Cok acı gerçekten...
Bende okurken eşin tiksinilen taraflarından çok bahseden kısının gerçekten nekadar insafsızca bır anlatım da bulundugunu ve cıdden bır es tarafından nasıl olurda bukadar hakaretvari bahsedebileceğini düşündüm.. Eğer gercek ıse yazık adama... Tabıkı kısısel bakım onemlı ama bukadar hakareti haketmıyor.
Asıl bana yazık bana hamile halimle öğ7re ogure o WC yi defalarca yıkamak zorunda kaldığım için bana yazık...çok.mu zor iki çamaşır suyu dokmek ...nesine yazık yiyp içip s....ıp yatıyor

Boyle bisey yok olamaz. Ben esımden rahatsız isem bunu kendisi ile paylasırım.. Gelıpte bu forumda esımı bu derece yerler altına sererek çare aramam.. O imzayı atar iken iyi gunde kotu gunde diyoruz degılmı? Gelıpte burada sadece kısısel bakımını beceremediği ıcın bır esın arkasından hakaretler ile bu derece atıp tutmak ne kadar insancıl???
Guzelce anlatsa yıne anlayacağım. Ama kusura bakmayın eşine soylemediği kalmamış..tamam adamın yaptıgı da yanlis ama bunumu hakettı. Lutfen objektif olun biraz.
Valla çeken bilir canım ..buraya yazdım ki çaresizim belki aynı şeyi yaşayıp bı yol bulup rahatlayan vardır diye medet umuyorum bende

Siz yapmayan o halde.

Valla asıl içimden geçenleri yazmadım ben daha.

Çok sabırlı kadınmış konu sahibi.hayvanlar bile pisliğini pis olabileceği hallerini gizliyor çoğu.
Bilmem anlatabil dim mi?

Diger tüm ayrıntıları geçtim de bir insanın yanında bile bile gaz çıkaran medeniyetsiz pis bi adam bu ya.

Bahsettiğiniz gibi biri olsa yakinimda daha yemek yaperken sonraki aşamalar gekir de aklıma, öğürmekten yemek bile yaamaz hale gelirim..çok tiksinirim pis kokulardan.

bile bile marifetmiş gibi pisliğini sergileyen hariften de bucak bucak kaçardım ben..
Ya inanmıyorum ben ama kaçtı diyor her defasında ya nasıl kaçıyor diyorum bilmiyorum anlamıyorum diyor

Ha birde tüm bunlar size normal geliyorsa çocuğunuza bu eğitimleri vermeyin o halde.bakın bakalim nasıl bi hayatınız olur....

Asıl bana yazık bana hamile halimle öğ7re ogure o WC yi defalarca yıkamak zorunda kaldığım için bana yazık...çok.mu zor iki çamaşır suyu dokmek ...nesine yazık yiyp içip s....ıp yatıyor
Ya durumun tam bir trajikomik 🤭 gece gece okurken baya güldüm 😁 doktora gitsin midesine bagirsaklarina karaciğerine baktirsin muhtemel öyle bir rahatsızlığı var . Anladığı dilden anlat doktora görünsün detaylı. Yoksa sen cok yıpranırsın ilişkiniz de öyle. Cocuk doğunca cocugada yazık pis kokulara mikroba maruz kalmasın.

Koca adam nasıl farkedemiyor gaz çıkaracağını yahu.. Rahatsızlığı mı var diyeceğim de kaç senedir hep mi devam eder... 4 yaşındaki oğlum bile annecim pırt yapacağım deyip uzak bir yerde çıkarıp geliyor... Kucağımda olsa bile... :KK37:

Ya durumun tam bir trajikomik 🤭 gece gece okurken baya güldüm 😁 doktora gitsin midesine bagirsaklarina karaciğerine baktirsin muhtemel öyle bir rahatsızlığı var . Anladığı dilden anlat doktora görünsün detaylı. Yoksa sen cok yıpranırsın ilişkiniz de öyle. Cocuk doğunca cocugada yazık pis kokulara mikroba maruz kalmasın.
Gitsin ya nereye gidiyorsa çekapa mi giriyo napiyo yeterki bu koku gitsin evden

Koca adam nasıl farkedemiyor gaz çıkaracağını yahu.. Rahatsızlığı mı var diyeceğim de kaç senedir hep mi devam eder... 4 yaşındaki oğlum bile annecim pırt yapacağım deyip uzak bir yerde çıkarıp geliyor... Kucağımda olsa bile... :KK37:
Ya. Aslında bunda makat kanaması oluyordu doktora gitti makattaki damarında mi ne çatlak varmış krem falan verdiydi..bide büyük WC geldiğinde isal gibi çok afedersiniz arkadaşlar ama azcik iç çamaşıra bulaştığı oluyomus çok.nadir kendisi diyor tabi ben bakmıyorume ..bunu niye söylüyorum gaz tutamamsi Sina inanmak icin

Yapmak istediğim yorum tamda buydu 👏

Valla çeken bilir canım ..buraya yazdım ki çaresizim belki aynı şeyi yaşayıp bı yol bulup rahatlayan vardır diye medet umuyorum bende

Belkı, davanda haklısın ve hamilesin bende hamıleyım ve gercekten bazı olayları gereksız buyuttugum, oldu bu donemde ama senın sorunun esini n bakımı degıl. Bır arkadas yazmıstıkı bende oyle dusunuyorum senın sevgin bıtmıs esine sahsi fikrimce.

Belkı, davanda haklısın ve hamilesin bende hamıleyım ve gercekten bazı olayları gereksız buyuttugum, oldu bu donemde ama senın sorunun esini n bakımı degıl. Bır arkadas yazmıstıkı bende oyle dusunuyorum senın sevgin bıtmıs esine sahsi fikrimce.
Peki çok.cok.asik.olsaydim bu kokular hoş mu gelicekti

X