eşim ve geçmişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zor bir konu, o şarkıyı dinlemese unutacak mi ?ama şu da bir gerçek ki şarkılar insanlari çok etkiliyor.
yani haklı oldugu tek konu var.. ben gerçekten salaklık etmişim bugune kadar.. ama bugunlerin yarınlarıda var.. rabbim iyinin yanında

Siz bu adami uzun zaman taniyip evlenmissiniz. Daha öncede böyle olaylar yasadiniz mi?
pamukannesi biliyomusun yaşadım.. çok şey yaşadım.. bu formu kapattıktan sonra bir daha o olmayacak hayatımda.. ben çok değerliyim.. ama yaşadıgım süreç ve boşluk beni bu ilişkiye gebe yaptı..

5 yıllık birliktelikte bu adamı tanıyamadınız mı hala, eski sevgilisini unutmamış tamam da siz artık evlisiniz.. Cok sinir bozucu..o kadın da evliyse bu kadar takılmayın bence, zamanla unutur gider.. Erkekler bazen böyle salakça davranabiliyorlar dogaları geregi

.. Bundan 1 -2 yıl öncede bu isimle ilgili bana.. benden önemli oldugunu söylemişti hata ben olmasam onunla birlikte olcağını bile sölemişti
Bunu söylediği gün siz bilerek kabul etmişsiniz, erkek arkadaşınızda size olan değerlendirmesini yapmış, “ ben ne dersem diyeyim bu beni bırakmayacak” imajını çizdiğiniz için, size salakta der, eski aşkını da anlatır. Tutku dediğiniz şey sizin kendinize olan saygınızdan güçlü olmadaydı keşke.

o kadın sanırım evli değil ve kapı orda gitmeli flashınıda cebine koyup :) evet bu hatayı ben görmezden geldim.. aynı dediğiniz gibi yaptım aslında.. doğası bu erkek değilmi unutulur diye.. ama kimse bişeyi unutmuyorr.. ve ben hiç unutmuyorum

malesef oldu bi kere

evliliğiniz nasıldı ? size davranışları gerçekten nasıldı ?

Biliyorum, bu durumu yaşayan bilir, ben de benzer şeyler yaşadım... Şu kocanız bir göz dagı verin de kendine gelsin akılsız... Ben olsam kocadan cok o kadına öyle bir gözdagı verirdim ki o asıl sizin kocanız onu düşünmeye bile cesaret vermemeli..

inan kadının bunu umursadıgını bile düşünmüyorum.. ayrıca benim koynumdaki yılanın kendisiyse kadınla ne işim olur ki..göz dağınada gerek yok belki en güzeli daha da zorlamamak.. 6 yılım gitti bu insan için bundan sonrası bir 6 yılda yazık değilmi.. jeton geç düştü.. son 3-5 aydır zaten gel gitlerdeydim buda cuk oldu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…