- Konu Sahibi damldaml80
-
Maddi manevi söğüşlenmek derken neyi kastediyorsunuz?
..Dışardan yorum yapmak çok doğru değil yaşadıklarınızı tam manası ile bilemeyiz tabi....
Ayrıca çok fazla takmayın,ailesidir normal özlemesi..
Sizi ihmal etmemesi ve daha önde tutması kaydı ile bunda bir sakınca yok bence..
Size bağlı bunu şekillendirmek..
HI tabi abartmaması sizi bunaltmaması gerek..
Maddi olarak para çekmeye çalışıyorlar sürekli.Biz evlenirken kimsenin eli cebine gitmedi,nikah günü evde ne yiyecekelr ne içecekelr diye kimse düşünmedi,3 ay kolum kırıldı,bi ihtiyacınız varmı diyen olmadı.Eşimin kıyafetlerini bile annem yıkadı ütüledi.Bize bi yardımları dokunmaz,ama sürekli yardım beklerler.Manevi olarak da bunalrı sayabilirim.
Tek gitmesini istemiyorum.Keşke anlayışlı insanlar olsaydı da,tek gitseydi,hatta gece orda uyusa dahi problem etmezdim.Ama her tek gidişinde benim evimin huzuru bozuluyor.Sürekli bana ve aileme karşı olumsuz şekilde dolduruyorlar ya da para çekmeye çalışıyorlar.
canım biz onlarla evlenince otomatikman aileleriylede evleniyoruz kim ne derse desin buı böyle...
bence eşin ailesine normal derecede bağlıı..erkekler malesef böyle evlenince ailelerine daha düşkün olurlar...Hele duygu sömürüsü varsa ortada aman aman..fakat yapılacak tek şeyy evet onu yanlız göndermemen ve asla ailesi hakkında negatif cümleler kurmaman..bu sadece o tarafa onu iter..
çeşitli ve normal sebeplerle onu acık daha az gitmeye uygun hale getirmen ama asla zorlamadan şekerimm..fakat aradada sen hadi gidelim deki karşı taraf bişey demeye kalksa bile seninki yok öle bişey o istiyor gelmemizi diyebilsinn dimi canım acık kurnazca ama inan tecrübeyle sabittir bu hayatım hep yaşadık aynılarını üzülmeee emi canım eşine sakın bu konuda ters tepki verme çünkü o daha çok verir onların hassas noktaları aileleridir.ee sende biraz sabır göster aşkın uğruna
Sorunun temelini anlayıp,yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler.Fakat gördüm ki konuyu okuyup anlamadan haybeye yorum yapan arkadaşlar da varmış.Onlara da ayrıca teşekkürler.Ama ricam iyice okuyun ve biraz empati kurun...
canım gidip gelmeyelim dersen daha çok gitmek isticektir.bi süre buna katlan ve sonra mesela de ki,bu hafta şuraya gidelim,şunu yapalım filan.annemgil derse öbür hafta gideriz de atlat.sakın ters davranma.:lepi:Arkadaşlar merhaba,
Geçen haftadan beri kafamı kurcalıyor bu konu.Eşim sürekli annesiyle ve ablalarıyla,yeğenleriyle görüşemediğinden yakınıyor.1,5 yıllık evliyiz,daha önce böyle bir problem olmadı,şimdi nerden çıktı anlayamıyorum.Ailesi kalabalık,sürekli içiçeler.Ben öyle olsun istemedim ve ilk tanışmamızdan itibaren mesafeli şekilde görüşüyorum.Birde zaten ctesi bile çalışıyoruz.Topu topu 1 günlük tatilimiz var,onda da ailesiyle geçirmek istemiyorum.Haftaiçi akşamları çay içmeye gidiyoruz,inanın o 3 saat oturmada bile içimi afakanlar basıyo.Çok sıkıntılı,çok mutsuz ve negatifler ve farklıyız.Ona rağmen aradaki saygıyı kaybetmeden görüşüyoruz.Ama eşim sürekli içiçe olmak istiyo.Sizce ne yapmalıyım?Tek git demek de istemiyorum,çünkü ben yanında yoksam maddi manevi söğüşlemeye çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?