esim ve bana karsi ilgisizligi

rukiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
139
12
98
29
Kizalr eşim son bir aydir nerdeyse bana karşı çok ilgisiz ailesinin yanında guluo eglenio bana da iyi davranışı ne var ki kendi evinizde eften puften şeylerden tartisioruz once den beni.le çok ilgilenirdi sarılırdı şimdi yüzünde hep somurtkan bir ifadeyle gezio çok soğuk davranıp bana karşı neden böle olduk biz ya birbirine deli gibi aşık bi cifp olup suanki durumumuzu bole olması çok uzuo beni((

Ne kadardır evlisiniz? Eşinizin iş hayatında vs sorunları olabilir mi onu mutsuz eden? Bir de eşinize bu durumdan bahsettiniz mi? Belki farkında bile değildir.

Şimdi ilgisiz kavramı bir kadının beklentilerinin seviyesine göre değişir.kısaca az beklenti çok mutluluk.erkekler böyle bizim adet dönemleri gbi arada Onlara da geliyorlar.çok skmayin duzelir

Güzel bir yemek hazırlayın evde ya da dışarıda ayarlayın. Konuşmak istiyorum diyin başka plan yapmasın. Ve oturup konuşun. Sakince.. Dinleyin. Bizden çok cevap kendisinde.

Kendisine söyledim abartiosun dio ne alakasi var deyip geliştirip elinde tel oyun oynuo sonra yatıp uyuyo

Yaşadığınız tartışmalar bunaltmış olabilir, erkekler zora gelemiyor maalesef. Sizinle iletişim kurmaktan uzak durması belki yine kavga çıkacak düşüncesinden ileri geliyordur. Birbirinizle kaliteli vakit geçirmek iyi gelebilir. Başbaşa bir yemeğe çıkabilirsiniz mesela

sen o kocanın telefonunu çaktırmadan bir karıştır bakalım,ufaktan da takibe al sessizce.
birşey çıkmazsa o zaman konuşursunuz diğer şeyleri..

Evet aşkı öldürdüğü kesin zaten bayramda tatile cikicz hiç baş başa bu yerlere gidemiorz ki ya ailesiyle yada ikimiz gitsek bile hmn donuoruz

bi de siz deneyin ilgi göstermeyi, sebepsizce sarılın öpün gıdıklayın falan. belki işle alakalı sıkıntısı vardır. benimki işle başedemeyince aynı böyle oluyo çünkü, sonra düzeliyo ben onu biraz şımartınca.

Bende ilgi gosteriorm dediklerinizi yapiorum ama yok adam buz kesmiş gibi soğuk

Canim normal bence yani kendimden yola cikarak soyluyom bizde de oluyo oyle seyler belki sorun sendedir belki yanlislikla kalbini kircak bisey demissindir genelde bizde oyle oluyo cunku yada is yerinde bi sorun vardir oturup soyle yada

Erkekler genel olarak ilgisizlerzaten sıkılıyorlar bence . Ben sürekli konuşurum öyle ilgilen benle diye şakalaşırım . Ufak tefek tartışmalardan sıkılıyor onlar . Benim eşim 2ay öyle gezdi evde . Biraz düşünün bence siz gülüyor musunuz ona ?

Benim mi evlilikten beklentilerim über acaba ya. Ne biliyim evlilik yani hani..

Neyse şey dicem, ben şu eşim beni artık beğenmiyor, benle ilgilenmiyor vs durumlarına hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum. Çünkü biz zeki varlıklarız ya. İlişkiye başlamak olsun devam ettirmek olsun sonlandırmak olsun hepsi ama hepsi strateji. İster bilinçli ister değil ama hepsi strateji yani. Bu adamın artık seni beğenmeme veya ilgilenmeme gibi bi lüksü yok ortada problem yokken. Evlilik öyle şımarıkca bir zevk değilki. Şimdi demek istediğim şu ki; Ona karşı umursamaz davranacağınız ama aynı zamanda gayet neşeli olucağınız bir hafta, on gün, bir ay farketmez işleyene kadar bir takılın bakalım. Belkide sizin ilginizden sevginizden eminliği onu böyle monotonlaştırmıştır. Sallamayın bir müddet kendinize uğraş bulun dönerse sizindir

Zaten artık ile yapcm takmiorm özel günlerde ben kutlarım hazırladım süslenirdi. Başka zamanda yine aynı en ufak buseyde küser yine ben haklı olduğum halde ozur dilerim neden se hep ben sucluymusum gibi

Anne babasiyla yasayip arada sizi gorseydi size karsi guler yuzlu olup surekli yaninda oldugu ailesine ilgisiz olucakti. İnsanoglu iste elindeyken kiymetini bilmiyo. Hepimiz boyleyiz arada silkelenip icinde bulundugumuz durumdan memnun olmamiz lazim.

ne zamandır evlısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…