Kizalr eşim son bir aydir nerdeyse bana karşı çok ilgisiz ailesinin yanında guluo eglenio bana da iyi davranışı ne var ki kendi evinizde eften puften şeylerden tartisioruz once den beni.le çok ilgilenirdi sarılırdı şimdi yüzünde hep somurtkan bir ifadeyle gezio çok soğuk davranıp bana karşı neden böle olduk biz ya birbirine deli gibi aşık bi cifp olup suanki durumumuzu bole olması çok uzuo beni((
Canim normal bence yani kendimden yola cikarak soyluyom bizde de oluyo oyle seyler belki sorun sendedir belki yanlislikla kalbini kircak bisey demissindir genelde bizde oyle oluyo cunku yada is yerinde bi sorun vardir oturup soyle yadaKizalr eşim son bir aydir nerdeyse bana karşı çok ilgisiz ailesinin yanında guluo eglenio bana da iyi davranışı ne var ki kendi evinizde eften puften şeylerden tartisioruz once den beni.le çok ilgilenirdi sarılırdı şimdi yüzünde hep somurtkan bir ifadeyle gezio çok soğuk davranıp bana karşı neden böle olduk biz ya birbirine deli gibi aşık bi cifp olup suanki durumumuzu bole olması çok uzuo beni((
ne zamandır evlısınız?Kizalr eşim son bir aydir nerdeyse bana karşı çok ilgisiz ailesinin yanında guluo eglenio bana da iyi davranışı ne var ki kendi evinizde eften puften şeylerden tartisioruz once den beni.le çok ilgilenirdi sarılırdı şimdi yüzünde hep somurtkan bir ifadeyle gezio çok soğuk davranıp bana karşı neden böle olduk biz ya birbirine deli gibi aşık bi cifp olup suanki durumumuzu bole olması çok uzuo beni((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?