• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve arkadaşları !!!

Bu konuda bir orta bulması gerekiyor.

Tabiki arkadaşları olacak. Ama her akşam çıkması sorundur bence de.
.

Ama haftada 2 gün herkes arkadaşlarına zamam ayırabilir bence.

Benim eşim yok şu an. Arkadaşı ile dışarda. Bazı akşamlar çıkıyor. Bazen de ben çıkıyorum. Sorun olmuyor.

Neden arkadaşlarıyla koparmak istiyorsunuz ki?
Eğer fazla zaman ayırıyorsa bu konuyu konuşup daha az görüşmesini rica edin. Evlendi diye sadece sizinle görüşmesini istemeniz hoş olmaz.
Sizin arkadaşlarınız yok mu? Siz de görüşün.
Aksine o kadar cahil değilim sürekli evde oturması da beni mutlu etmez tabiki çevresi olsun benimde var zaten ama bu son zamanlarda gün asiri gorusmeye başladı evde yemek yemiyor oturmuyor otursa bile hep.oyun oynuyor yani ilgisi azaldı her fırsatta oraya gitmek istiyor anlamıyorum bazen sabahtan gidiyor akşama kadar ve hiç arayıp sormuyor bizi tamamen unutuyor kendimi değersiz hissediyorum

Peki bunu kendisiyle konuşmadınız mı? Arkadaşlarıyla görüşebilir ama size vakit ayırmayacak kadarda varsa eğer açık açık konuşmanız gerek kendisi bunu normal görüyor olabilir.

Ciddi durumlarda mı umursamıyor hastalık,acil durumlar vs ?
Çocuk var mı ilgileniyor mu ?

Eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz ama 4 yıldır arkadaş çevresinden ayıramadım artık yoruldum her fırsatta onlarla oturmaya gidiyor bazen sabahtan akşama kadar oturduğu bile oluyor ve bu süreçte hiç arayıp sormuyor resmen bizi unutuyor artık çok sıkılmaya başladım ona bir ders vermek istiyorum önemli olan aile arkadaş değil bunu ona nasıl gösterebilirim eminim çok kişi vardır benim gibi bu dertten muzdarip napicami bilmiyorum soğuyorum artık eve geldiğinde ise beni mutlu güler yüzlü bulmak istiyor hiç karışmayacakmışım nasıl mutsuzken mutlu rolü yapabilirim ki...
Kötü alışkanlıklari mi var kumar içki vs eğer yoksa Kimseyi arkadaş çevresinden koparamazsiniz bence, onunda aileden başka bir hayatı var , sizinde arkadaşlarınız yokmu sizde çıkın görüşün stresinizi atmış olursunuz sosya

Bu konuda bir orta bulması gerekiyor.

Tabiki arkadaşları olacak. Ama her akşam çıkması sorundur bence de.
.

Ama haftada 2 gün herkes arkadaşlarına zamam ayırabilir bence.

Benim eşim yok şu an. Arkadaşı ile dışarda. Bazı akşamlar çıkıyor. Bazen de ben çıkıyorum. Sorun olmuyor.
Banada başlarda sorun olmuyordu ama gün aşırı bir gun evde birgün orda geç geliyor onların yanındayken aramıyor sormuyor hafta sonu sabah gidiyor gece geliyor ve hiç arama ihtiyacı duymuyor bile

Kötü alışkanlıklari mi var kumar içki vs eğer yoksa Kimseyi arkadaş çevresinden koparamazsiniz bence, onunda aileden başka bir hayatı var , sizinde arkadaşlarınız yokmu sizde çıkın görüşün stresinizi atmış olursunuz sosya
Yok hayır kahveye gidiyorlar sürekli çocuğum var çocuğu hiç görmemeye başladı o geldiğinde uyuyor normalde ilgili bir baba ama abartmaya başladı bende kopsun demiyorum ama ben anlayışlı oldukça o abarttı bizimle ilgiyi kesti

Hergün olan bi durum mu?Benim eşimde şuan arkadaşlarıyla dışarda haftanın 3 günü çıkar bende problem yapmıyorum eğer 2 3 günse sorun yok

Sende arkadaslarınla çık..aynı onun davrandığı gibi davran ona..birsey söyleyebilecegini sanmıyorum..bir süre sonra size karışacaktır..karışıncada işte bunu anlatmaya çalışıyordum dersin..

Yok öyle değil o zaman hemen gelir
Güzelce konuşun arkadaşlarıyla görüşsün ama sizinlede plan yapsın ,eş olarak bunu istemeye hakkınız var ,sizde başka şeylerden kısın ,her türlü boş vaktini arkadaşlarıyla geçirip size yaklaşıyorsa sadece cinsel konularda sorun var

Peki bunu kendisiyle konuşmadınız mı? Arkadaşlarıyla görüşebilir ama size vakit ayırmayacak kadarda varsa eğer açık açık konuşmanız gerek kendisi bunu normal görüyor olabilir.
Kendisi normal görüyor hatta kendini mükemmel görüyor bir arkadaş çevrem var ona karisma diyor ama bizi unutuyor evde olsa da telefondan yine onlar oyun oynayıp sohbet ediyor yani evde bile onlarla iletişim halinde

Aksine o kadar cahil değilim sürekli evde oturması da beni mutlu etmez tabiki çevresi olsun benimde var zaten ama bu son zamanlarda gün asiri gorusmeye başladı evde yemek yemiyor oturmuyor otursa bile hep.oyun oynuyor yani ilgisi azaldı her fırsatta oraya gitmek istiyor anlamıyorum bazen sabahtan gidiyor akşama kadar ve hiç arayıp sormuyor bizi tamamen unutuyor kendimi değersiz hissediyorum
Şimdi anladım sizi. İlk mesajınızda net değildi sorun sadece arkadaşları olması gibiydi.
Sanırım sorun eşinizin sizinle zaman geçirmek için istek duymaması. Arkadaş veya oyun vs önemli değil. Sizinle zaman geçirmeye hevesli olmalı. Bende yerinizde olsam kırılırdım ve benimle zaman geçirmeyen birinden soğurdum. Üstüne gitmeden mesafe koyun özlesin sizi sohbetinizi.

Sende arkadaslarınla çık..aynı onun davrandığı gibi davran ona..birsey söyleyebilecegini sanmıyorum..bir süre sonra size karışacaktır..karışıncada işte bunu anlatmaya çalışıyordum dersin..
Ama benim cocugum var gunduz arkadaşlarım ile oturuyorum ama akşamları pek mümkün olmuyor oda gündüz gittiğim için haberi bile olmuyor karışmıyor

Şimdi anladım sizi. İlk mesajınızda net değildi sorun sadece arkadaşları olması gibiydi.
Sanırım sorun eşinizin sizinle zaman geçirmek için istek duymaması. Arkadaş veya oyun vs önemli değil. Sizinle zaman geçirmeye hevesli olmalı. Bende yerinizde olsam kırılırdım ve benimle zaman geçirmeyen birinden soğurdum. Üstüne gitmeden mesafe koyun özlesin sizi sohbetinizi.
Şuan öyle soğuk davranıyorum ki ve en kötüsü bunu zorla yapmıyorum zaten icimden gelmiyor ama çok üzülüyorum bu duruma birşeyler yapıp düzeltmek istiyorum oyun oynamadan önce çok güzel vakit geçirirdik oyun oynamaya bir başladı unuttu bizi resmen evde var ama yok gibi

Çok kavga ettik konuşmaya çalıştım hemen sinirleniyor küsüyor hatta bu küslügü bahane edip 3 4 gün hergun onların yanına gidiyor

Yok hayır kahveye gidiyorlar sürekli çocuğum var çocuğu hiç görmemeye başladı o geldiğinde uyuyor normalde ilgili bir baba ama abartmaya başladı bende kopsun demiyorum ama ben anlayışlı oldukça o abarttı bizimle ilgiyi kesti
Abartmış gerçekten haftada bir iki arkadaşla görüşülür bir şey olmaz ama sürekli kahve alışkanlık çok berbat oturup konuşsaniz kendimi kötü hissediyorum diye çocukla yalnız olmuyor sürekli diye belki öyle öyle evde kalir

Abartmış gerçekten haftada bir iki arkadaşla görüşülür bir şey olmaz ama sürekli kahve alışkanlık çok berbat oturup konuşsaniz kendimi kötü hissediyorum diye çocukla yalnız olmuyor sürekli diye belki öyle öyle evde kalir
Çok kez dedim ama bir iki gun dinliyor sonra yine aynı bizi tamamen unutması çok uzuyor en azından arasa bir konuşsa sorsa napiyorsunuz dese hiç bir şekilde eve gelene kadar umrunda değiliz

Back