Eşim ve ailesi

Derendeniz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
114
57
48
31
Arkadaşlar ben 2 aylik evliyim nasil anlaticam bilmiyorum neresinden baslayacagimida ama artik kafayi yemek uzereyim simdi esimin ailesi surekli benden bir beklenti halindeler evlendik daha 10 gunluk evliyken esimin babası eşimi arayip ben bu düzeni sevmedim fethiye ye tasinicam diye kendini acındırmaya çalışıyor sebebide neden gidilip gelişmiyormuş daha 10 gunluk evliyken 4 5 defa gidilip gelinmiştir gorumcem desen ruh hastasının teki dugunumu daha altın takılmadan altınların pesine düşüp rezil etmeye çalıştı kaynanamlar surekli benim onlara gidip evlerinin isini yapip 12 yaşında oğulları var ona bakmamı istiyorlar yemek yapmamı istiyorlar yapmayincada surekli kendi kendilerine triplere girip huzur bozmaya çalışıyorlar bende artik onlardan cok sogudugum icin ne çocuklarına bakmak ne evlerine gitmek istemiyorum 2 aylikken beni oyle bıktırdılar ki daha çeyreğinin çeyreği bile değil bu anlattıklarım ben 38 kıloyum asiri zayıfım kendi evime anca yetiyorum bununda farkindalar kaynanam calisiyor bu arada bende oğullarını bana göndersinler bakarım diyiyorum hala memnun değiller illa onların evine gidip bakicam kendi kızları ne gune duruyor o baksin madem öyle o kadar bakıma muhtaçlar cok cahil insanlar Napicagimi bilmiyorum bana bi akıl verin lutfen

Eşin ne diyor bu kadar beklentiye yoksa
İnşallah bostan korkuluğu değildir .
Ne kadar gitseniz de yetmeyecektir o yüzden boşuna kendinizi harabe etmeyin zamanla alışırlar

kocan bu olayların neresinde sesini çıkarmaıyomu. seni cocuklarına bakıcı diyemi almışlar. çıksın işten kendi baksın çocuğuna

Eşin ne diyor bu kadar beklentiye yoksa
İnşallah bostan korkuluğu değildir .
Ne kadar gitseniz de yetmeyecektir o yüzden boşuna kendinizi harabe etmeyin zamanla alışırlar
Oda hem bana hak veriyor hem ailesinin dedigini yapmamı istiyor annesine babasına esimin gücü ne nasil yapicak iki eve nasil yeticek diyemiyor ben sesimi çıkarmasam eşim hic düşünmez bu kiz gidiyor geliyor ama yorulmusmudur zormu kolaymı umurunda olmiyacak hergun gitsem hic gitme demez bana

kocan bu olayların neresinde sesini çıkarmaıyomu. seni cocuklarına bakıcı diyemi almışlar. çıksın işten kendi baksın çocuğuna
Bende oyle dedim neymis dugunden dolayi borçları olmuşmuş halbuki ne 1 sene nişanlı kaldim bir kere bana birşey yapmadılar ne bohça ne bayram ne baska bir sey esimin kendi parasıyla aldığı arabayı sattılar eşyada almadılar oturma grubu yatak odası biz aldik beyaz eşyayla esimin araba parasıyla ödediler neyin borcu çözemedim delirecek artik bu insanların karaktersizliklerinden dolayi

Oda hem bana hak veriyor hem ailesinin dedigini yapmamı istiyor annesine babasına esimin gücü ne nasil yapicak iki eve nasil yeticek diyemiyor ben sesimi çıkarmasam eşim hic düşünmez bu kiz gidiyor geliyor ama yorulmusmudur zormu kolaymı umurunda olmiyacak hergun gitsem hic gitme demez bana
eşin fenaymış iki taraflı oynuyor, o bile seni düşünmüyorsa sen kendini düşün, bir gidiyorsan 5 gitme

Ayrıca bu topikte konun okunmaz keşke bir derdim var a açsaydın belki taşırlar konuyu Mune Mune

Back
X