Esim ve ailesi

saydugan

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
6
0
286
Fransa
merhabalar kizlar cok kotuyum ,
Simdiye kadar nelere katlanmisim neleri feda etmisim. Sorunum gorumcem ve esim. 5 yil once her bir genc kizin hayali olan kina dugun o gorumcem kina mi dugunumu mahvetti dugun sabahi esim tek kahvaltiya davet etti falan ve dahasi... bize 250 km uzaklikta her aramasinda gorusmesinde olay oluyor. En son dun arayip kizinin nisani varmis davet ediyor ama beni degil, bende uzuldum kirildim tartistik en son esim . Ben senin icin ailemi atamam istersen bosanabiliriz dedi bana ilk defa. Sabah kadar agladim sevildigimi zannediyomusum... sabah ta uyandi hic birsey yokmus gibi kuru bir ozurle kapattigini zannediyor....
Oysaki icimdeki esimi sevgimi dun aksam bitirdi...

Beni istemeyeni ben isteyecek degilim tabiki ayrilacagim ama ceza vermek istiyorum ama nasil'bilmiyorum. Kizlar bana yardim edin...

Son düzenleme:
Hiç umrunda olmasın aynen seni bilmeyeni sende bilme keşke kaynanamda böyle olsa ama nerde yat kalk şükret keyfine bak.

Aslında ayrılmak istemiyorsunuz,pişman olsun it ( kusura bakmayın tabir böyle) gibi sürünsün peşinizden ayrılmasın istiyorsunuz,kadın olarak anlıyorum kimse evliliğini yıkmak istemez,ama sizin bu kavgalarınız ne ilk ne de son olacak,ilerde nasıl bir hayatınız olsun isterseniz. öyle karar verin ve sağlam durun

Cok sagolun cevap verdiginiz icin

Kesinlikle ayrılmak gibi bir hata yapma.Ateşe körükle gidilmez.Öfkeyle kalkan zararla oturur.Bir sakinleş şöyle tek başınayken.Bir güçlü ol.Duygusal bakma.Eşine karşı sevgi ve şefkat göstermeye devam et.Süsünü cilvenide eksik etme.Bak bakalım o zaman aynı şeylere devam ediyor mu beyefendi.Lütfen canını sıkma.Otur düşün mantıklı karar ver.Erkekler hep böyledir.İstiyorsan git der boşan der.Ama sen her dedğinide dikkate alma.Biraz bekle bakalım

o kadar kolay degil ama iste , daha iki hafta once kredi cektik araba icin ve benim uzerime....
adama araba al öde,üstüne aşağılan saçını süpürge et.
Kusura bakmayın ama bu adamları böyle yapan,bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranan,her yaptığını görmezden gelen,kaybetme korkusu yaşayan siz kadınlarsınız.
Sonra gelip buralarda dert yanıp,akşamına kocanızla sarmaş dolaş olup bizim yorumları okuyorsunuz günlerce.

.Eşine karşı sevgi ve şefkat göstermeye devam et.Süsünü cilvenide eksik etme.Bak bakalım o zaman aynı şeylere devam ediyor mu beyefendi.
Adam nefsini tatmin etmek için yanaştığında yada onu ilgi manyağı yaptığı için iyi olduğunda, sevilmiş ve önemsenmiş mi olacak bu kadın? Kendini aşağılamaktan başka bir şey değil bu. Beyni memeden ibaret olan adam zaten beş para etmez.

Konu sahibi; boşanmayı göze al topla eşyalarını otel olur, yakın bi arkadaş olur, git. Baktın çok pişman, seni ikinci plana atmayacak kadar pişman, dönersin. -ki asla değişeceğine inanmıyorum.- Boşanalım derse de zaten adam bunu bekliyormuş deriz.

heryere yalnızca eşini davet ediyor o da gidiyormu?

Hayır ben sadece cinsellik konusunda demiyorum.Erkek ilgi ister yanlış mı?Demiyorum ki onu bir et parçasından ibaret görsün ama ilgi göstermezse ilişki yürür mü sizce bide bu yönünden bakın .Sohbet sevgi şefkat bu evlillikte temel paket halindedir.Eşiyle ilgilenirse erkekde ister istemez ona doğru yönelecek.Benim fikri kanaatim.

valla bende böylelerine kıl oluyorum, her şey uçkurda mı bitiyor yahu, evlilik sadece bu mudur, saygı nerede, şefkat nerede? cinsellikle hallolmuyor her şey. saygıyı da cinsellikle kazanacaksak o zaman o.... luk yapan kadınların baş tacı olması lazımdı... kadın olarak utandım, değerimiz bu olmamalı

Erkek değil, insan ilgi ister. Niye sürekli verici taraf kadın olarak görülüyor ki? Ailesi tarafından zaten önemsenmiyor. Ama adam “karım yoksa bende yokum”diyeceği yere boşan diyor. Sakız çöpünü sokağa atarken bile daha çok düşünür insan.

Kadının görevleri var çünkü. En uygarından en geri kalmışına kadar, muhakkak içlerinde kadını sadece seks, sadece hizmet verici olarak görenler var. Bi evlilikte mutluluk varsa cinsellik vardır. 2 tarafta istiyorsa vardır. Gerçekten diğer her şey tamsa vardır. Sevgi, ilgi, şevkat görmediğim adam kurum için yanımda kalda ne olur?

Bir evlilikte sadece cinsellik olsa o evliliğe evlilik denmez zaten.Bir çocuk diyor ya baba evlilik nedir baba da ditor dert ortağı olmaktır çocuk diyor benim derdim yok ki babada diyor evlenince o da olur oğul diyor.Bu evlilikte mutlaka sorun olacak dedim ya paket halinde sevgi şefkat muhabbet ve sadakat.Yoksa kadın insandır erkek insanoğlu

Derdi bu hanımın önemsenmemek. Çok düzelecek, görmezden gelinecek bir dert değil bence. Evlilik sevgi saygı varsa gerçekleştirilir. Sonradan sağlanmaz ki bunlar.

Sagolun icimi rahatlattinis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…