Eşim ve ailesi. Ne yapabilirim?

Bu aynı, ben göreve başlamaya giderken (yarım saatlik yol) benimle milli eğitime gelmek isteyen kayınpeder temsili. Kendisini benim velim zannediyordu zaar. Yanına gelirlerse gitmezler. Bak gerekirse öğretmenevinde apartta filan kal ki yanına gelemesinler. Bir süre sonra eve geçersin

ev tutmazsaniz gelemezler. ben egitim icin 3-4 ay gitmistim. ev bulsaydim cocugumuda getirecektim ama bir turlu ev tutamadim. kisa sureli bulamadim. mecbur bir kiz yurduna yerlestim. hem maddi acidan hem yemek temizlik hazir olmasindan dolayi evden daha rahat ettim. odamda tv banyo buzdolabi hersey vardi zaten. cocugumdan ayri olmam sebebiyle vicdan yaptim.keyfini cikaramadim ama basibos olsam en keyifli zamanlarimdan biri olabilirdi cunku yurt yeniydi cok guzeldi.hem guven acisindan da iyi oldu..ben korkardim evde tek kalmaya falan.

İpleri vermişsiniz eline herşeyine boyun eğmişsiniz dört duvar arasından çıkma dediğinde de tamam demişsiniz şimdi neyden yakınıyorsunuz.??? İstamiyorsanız herşeyi göze alıp net bir şekilde istemiyorum diyeceksiniz sonuç ne olursa olsun

yeni atanmişim iyi bi işim olmuş eşimi resmen resti çekerdim annesini babasini yanima almazdim bunu net şiddetle redderdim.. istifada ettirmem.. çeker giderim. çocuk olmadikta sonra böle bi adamla evli kalamazdim... iyice düşün.. istifada etme çek git.

Evli bir kadinsin evet ama sahibin mi esin ve ailesi senin.. istifa ettirmek ne demek allah askina?? Bu senin hayatin degil mi senin gelecegin hatta ilerde cocuklarinin gelecegi degil mi?? Kisiligini hayatini da verdin evlenirken.. okumussun ailen seni okutmus degil mi bu yasa onlar getirmis istifa ettirmek ne demek?? Ailenin ve senin emeklerin ya bunlar..esin de kimmis ailesi kimmis.. off yapmayin allah askina su adamlara bu kadar vermeyin hayatinizi.. esinizde sizi biraz seviyor saygi duyuyor olsa bunlari dile getirmezdi..

Şu an özgüveniniz tam yerinde değil. Yapılan yorumlardan birkaçına bakabildim özellikle öğretmenevi ve kız yurdu fikrini şiddetle uygulayın derim. Bu sayede siz çalışıp güveninizi kazanıncaya kadar sağlıklı bir ortamda hem kafa hem de ruhen kendinizi bulana kadar kv kp peşinize takmamış olursunuz. Aman buraya dikkat hamile kalmayın. Lütfen çok dikkatli olun bu konuda! İleride yaparsanız inşallah aklınızı toplayıp az bi paranızı kazanın önce derim ben. Tebrikler buarada işiniz hayırlı olsun

Öncelik hayırlı olsun eşinizin gelme şansı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…