• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailem çok gıcıklar

İyice düz mantık yapsın biraz ailen dayin annene değer verdiği için gelip takmış bir kuşak olarak annenin de aynı kuşak olması dolayısıyla onun takması gerekir he eğer dayının durumu varsa size yardım olarak taktı ise sizin de durumunuz yoksa normal ama yine de ben annenin hala olarak takması gerektiğini düşünüyorum

Evlenen kişi sana senin çocuğunda bilezik takarsa sende onun çoğuna takarım bu işler malesef böyle

Arkadaşlar 1 hafta sonra dayımın oğlunun düğünü var. Dayım bana düğünüm de güzel bi bilezik takmıştı.

Şimdi bizim de onlara bilezik takmamiz gerekiyor ama ne ailem yanaşıyor ne eşim. Annem bilezik size takıldı sizin borcunuz o ben yarım altın takcam diyo. eşimde ailenin takmasi lazım. onların yeğeni çünkü dayın sana taktigi icin annen de halası olarak yegenine takmasi lazim diyo. Eşim bi çeyrek takicakmış. Ailemin durumu pek iyi değil. Bizimde borcumuz var ama napıp ne edip bu bilezigin takılması gerektiğini düşünüyorum ama hiç umurlarinda değil iki tarafta benle kavga ediyor paramiz yok diye.. Ama çok utanıyorum ben bi sürü insanın içinde mahçup olmaktan dayima yengeme mahçup olmaktan.. Düğün çok lüks bi yerde yemekli falan olucak ayrıca :KK43:

Esiniz hakli
Ama ailenizin durumu yoksa yarim altin takar daha sonra bebegine evine hediye alir.
Ben durumu olmayan akrabamdan yarim altin bile gelse mutlu olurdum
Rezillik bir durum yok samimi olun onlarda anlar ztn

Eşiniz haklı bence de ailenizin takması gerek, yalnız ben başlığa takıldım çok tatlı bir sitem olmuş :-)

Arkadaşlar 1 hafta sonra dayımın oğlunun düğünü var. Dayım bana düğünüm de güzel bi bilezik takmıştı.

Şimdi bizim de onlara bilezik takmamiz gerekiyor ama ne ailem yanaşıyor ne eşim. Annem bilezik size takıldı sizin borcunuz o ben yarım altın takcam diyo. eşimde ailenin takmasi lazım. onların yeğeni çünkü dayın sana taktigi icin annen de halası olarak yegenine takmasi lazim diyo. Eşim bi çeyrek takicakmış. Ailemin durumu pek iyi değil. Bizimde borcumuz var ama napıp ne edip bu bilezigin takılması gerektiğini düşünüyorum ama hiç umurlarinda değil iki tarafta benle kavga ediyor paramiz yok diye.. Ama çok utanıyorum ben bi sürü insanın içinde mahçup olmaktan dayima yengeme mahçup olmaktan.. Düğün çok lüks bi yerde yemekli falan olucak ayrıca :KK43:
O bilezik duruyorsa git kuyumcuya değiştir onu tak herkes kurtulsun bu dertten

Esin hakli, halasi olarak annen takmali illa bi bilezik takilacaksa..
Siz de ceyrek altın taksaniz yeterli..

O annin ayibi olur sende annene sole biz boyle takicaz die soncta kimse sana demez annenlere soylerler takmadi die ama sende 700 tleye bile bilezkler var onlardan dusunebilirsin esini ikna edebilirsen

Annenin bilezik takması lazım çünkü dayınız kardeşinşin çocugu oldugunuz için size taktı evlenecek olan size ayrı taktıysa o zaman siz takmanız lazım.
Evlenecek olan kuzen size takmadıysa abes olmaz ama annenizin karşılıgını vermesi lazım.İkiniz birleşip bilezik yapabilirsiniz

Ille de aynı sey mı takılmalı elınde ne varsa takılır gonlunden ne gecıosa takılır bnce:KK12:ama tabı bızlerdede hep ole oluyo ablama cumhurıyet altını takan dayıma ablam ceyrek goturdu annem cumhurıyet altını goturdu :stop:dıyecegım o kı esınız haklı :110:

Düğün takılarını ailelere verdik biz sadece arkadaşlarımızın taktiklarini biz aldık. Kafamız rahat o yüzden kimseye bişey takmiyoruz kendi aldiklarimiz da çok azdı zaten onlari taktik sadece düğünlerde.
Sizin durumunuza gelecek olursak bence bileziği alan kullanan siz olduğunuza göre sizin takmanın gerekir en azından biz öyle yaptık bana normal geliyor yani.

S sonkafautucu

bilezik hala duruyor mu? onu kuyumcuda baska bir sey ile degisitirp, kendi hediyeniz olarak takdim edin. ben olsam ne ailemle ne de kocamla ugrasmaz, kendi isimi kendim gorurdum.

annenizin yeğenine takması lazım.
takmıyorsa mahcup olacak kişi kendisi..
siz de kendinize göre bir şeyler takın.

Neredeyse çeyrek fiyatına bilezikler var.Elbette karşılığı verilmeli.Sanki bence de annen takmalı ama genede çok bilmediğimden net konuşmayayım.

bence senin ailenin bilezik takmasi lazim bizde olsa annem takardi.annen halasi oluyor bilezik takmasi lazim sizinde bir ceyrek takmaniz makul bence

anneniz takmalı siz zaten o borclari ödemeye kalkarsanız ne takiniz kalir ne paraniz dugunde takilari sadcee arkadaşlarımın taktiklarini ben götürüyorum he birde kuzenlere falan ekstradan taki takiyoruz onun disinda annem ve ya babam karsiligini dayi hala amca teyze oldukları icin yigenlerine takiyolar .kocanizla bosuna tartismayin bu mantiksiz olur

Back