Eşim varikosel,Eşleri varikosel olanlar yardımcı olabilirler mi

Reflü tam olarak ne oluyor ? Benim eşim şimdi tekrardan test yaptırmak istemiyor .Bi ay sonra yapacam diyor. Bende zorlamıyorum
Kaç milyon spermi? Şuan doğal yollarla tippen hamile kalman çok zor. Ileri hareket li olması lazım yumurta ya ulaşması için.senin gibi burda bı kız vardı morfoloji herşey sifirdi ameliyat tan bir ay sonra hamile kaldi

Ultrason sonucu

Eklentiler

• Screenshot_20200916-122314.png
    362,4 KB · Görüntüleme: 25
25 yaşındayım. Bi ay sonra bi denemiş dolacak .Benim bi sıkıntım yok çok şükür. Eşim için de nasıl karar vereceğimizi bilmiyorum.Ameliyat ıyi diyen var , kötü diyen var .
Reflüden dolayı değerler kötüye gidiyor . Bence ameliyat olsun . Tüp Bebek imkanınız varsa onu da yaptırabilirsiniz. Benim eşim ameliyat oldu. Ileri hareket I iyiydi fakat morfoloji 2 ydi . Kürler işe yaramadı. Bizde ameliyat yaptırdık. Doktorlar ameliyat sonrası çoğu kişinin iyi sonuç aldığını söylüyor. Spermiogram testi 3 ayda bir veriliyor canim

Bizim spermiyogram testi çok iyi yapılmamış.

İyi günler. Eşi varikoselden ameliyat olduğu halde tüp bebek ile hamile kalanımız var mı? Varsa hangi il hangi doktor? Bilginiz benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…