- 4 Nisan 2019
- 5.724
- 6.131
- 198
Kaç milyon spermi? Şuan doğal yollarla tippen hamile kalman çok zor. Ileri hareket li olması lazım yumurta ya ulaşması için.senin gibi burda bı kız vardı morfoloji herşey sifirdi ameliyat tan bir ay sonra hamile kaldiReflü tam olarak ne oluyor ? Benim eşim şimdi tekrardan test yaptırmak istemiyor .Bi ay sonra yapacam diyor. Bende zorlamıyorum
Ultrason kağıdnda varikosel kaçıncı seviye ve geriye kaçış. Var mı. Orda yazıyor canım.doktor ameliyat dedi mi
Reflüsu var. Canım siz bilirsiniz tabi ki ama düzelmez ameliyatsız. Eğer tüp Bebek falan düşünmüyorsaniZ. Boşuna beklemeyin ameliyat olsun.Ultrason sonucu
Inanın ne yapacağımı bilmiyorum .Siz de dua edin .Reflüsu var. Canım siz bilirsiniz tabi ki ama düzelmez ameliyatsız. Eğer tüp Bebek falan düşünmüyorsaniZ. Boşuna beklemeyin ameliyat olsun.
Īnsallah canīm hepimiz sağlık li gebelik ler yaşarız. Kaç yaşında siniz. Hiç çocuk var miInanın ne yapacağımı bilmiyorum .Siz de dua edin .
25 yaşındayım. Bi ay sonra bi denemiş dolacak .Benim bi sıkıntım yok çok şükür. Eşim için de nasıl karar vereceğimizi bilmiyorum.Ameliyat ıyi diyen var , kötü diyen var .Īnsallah canīm hepimiz sağlık li gebelik ler yaşarız. Kaç yaşında siniz. Hiç çocuk var mi
Bi senemiz25 yaşındayım. Bi ay sonra bi denemiş dolacak .Benim bi sıkıntım yok çok şükür. Eşim için de nasıl karar vereceğimizi bilmiyorum.Ameliyat ıyi diyen var , kötü diyen var .
Reflüden dolayı değerler kötüye gidiyor . Bence ameliyat olsun . Tüp Bebek imkanınız varsa onu da yaptırabilirsiniz. Benim eşim ameliyat oldu. Ileri hareket I iyiydi fakat morfoloji 2 ydi . Kürler işe yaramadı. Bizde ameliyat yaptırdık. Doktorlar ameliyat sonrası çoğu kişinin iyi sonuç aldığını söylüyor. Spermiogram testi 3 ayda bir veriliyor canim25 yaşındayım. Bi ay sonra bi denemiş dolacak .Benim bi sıkıntım yok çok şükür. Eşim için de nasıl karar vereceğimizi bilmiyorum.Ameliyat ıyi diyen var , kötü diyen var .
Bizim spermiyogram testi çok iyi yapılmamış.Reflüden dolayı değerler kötüye gidiyor . Bence ameliyat olsun . Tüp Bebek imkanınız varsa onu da yaptırabilirsiniz. Benim eşim ameliyat oldu. Ileri hareket I iyiydi fakat morfoloji 2 ydi . Kürler işe yaramadı. Bizde ameliyat yaptırdık. Doktorlar ameliyat sonrası çoğu kişinin iyi sonuç aldığını söylüyor. Spermiogram testi 3 ayda bir veriliyor canim
Nerde n anladinBizim spermiyogram testi çok iyi yapılmamış.
Ameliyat oldunuz muİyi günler. Eşi varikoselden ameliyat olduğu halde tüp bebek ile hamile kalanımız var mı? Varsa hangi il hangi doktor? Bilginiz benim için çok önemli
Eşim ameliyat olalı 2 yıl kadar oldu.Ameliyat oldunuz mu
Düzelme olmadı miEşim ameliyat olalı 2 yıl kadar oldu.
Hayır malesef. İleri hızı sıfır nerdeyse.Düzelme olmadı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?